עברתי את החינה

שחור2

New member
עברתי את החינה

אכשיו בדיוק חזרתי מסדנה שחלק ממנה היה בחינה ועברתי אותה בדרך מעולה. אכשיו אני קיו 4. אבל חוץ מהבחינה אלי ביטרן (שמאכשיו אקרא לו שיהאן כמו שצריך) הראה תרגלים קמפו איקיגיטסו שזה שילוב של גוגיסו ואיקדו ומזה נהנתי אבל בגלל שהוא מלמד את זה רק בסדנאות שזה מעט מאוד פעמים בשנה. אז חשבתי ללכת להתאמן גם גוגיסו מה דעתכם כדי לי כמה זה בערך צריך לעלות. בשמחה עומרי

NetGangsta

New member
האהאהאהאהאה ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחח

נקרעתי מצחוק שחבל לך על הזמן! ודרח הגב, לו ידאטי שיש לחה שגיעוט כטיב...

שחור2

New member
אתה יודע בא לי להיפגש איתך

פעם באיזה סימטה אפלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח אני היה
ואתה תהיה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אכשיו די לרדת עלי

שחור2

New member
אין לי כל כך הרבה שגיאות כתיב

תמצאו במשפט הזה שגיאה אחת

שחור2

New member
אכשיו אתם מגזימים ואפילו לא

אמרתם יפה על זה שעברתי את הבחינה .

באמת רציתי להגיד כל הכבוד על החינה.

אני זוכרת כשהבת של אחותי, הבת שלה, בת דודה שלה, חברה שלה, עשתה חינה לפני החתונה. איזה יופי היה! עם צהלולים ומופלטות! ואי ואי. אז כל הכבוד על החינה.

NetGangsta

New member
ותן לי לעשות תיקון להודעה שלך:

אני סוכרת כסהבת סל אחותי, הבת סלה, בת דודה סלה, חברה סלה, עסתה חינה לפני החתונה. איסה יופי היה! עם סהלולים ומופלטות! ואי ואי

שחור2

New member
אכשיו אתם מגזימים ואפילו לא

אמרתם יפה על זה שעברתי את הבחינה .

PanGu

New member
אם כבר, אז כבר...

גוגיטסו (להבדיל מג´וג´יטסו, כנראה) נשמע כמו מדע בחקר הבמבה או משהו תינוי להחריד. אבל חוץ מזה מזל טוב... מי היה הקייטרינג? ארתור, מרושע מתמיד, נסחף עם הזרם.

Raffael

New member
מזל טוב

אני הייתי ממליץ על הוספת אמנות לחימה שניה, אם בכלל, בשלב מתקדם יותר , לאחר שתפנים היטב עקרונות של האמנות הראשית שלך. לעניות דעתי, פיזור הריכוז שלך ונסיון להטמיע חומר רב בשלבים מוקדמים, יכול לפגוע, אבל מה אני כבר מבין... אגב, כל האמור לעיל, לא כולל, כמובן, אנשים מוכשרים מאוד ובעלי שליטה מוחלטת בשפה ובהקלדה. כאלה שמעולם לא עשו שגיאת כתיב, מעולם לא לחצו על המקש הסמוך במקלדת, מעולם לא היגרו למדינה אחרת, בעלת שפה שונה. אנשים כאלה יכולים ללמוד כמה אמנויות לחימה שהם רוצים. לאנשים נורמליים, כמוני וכמוך, אני לא ממליץ. שיהיה במזל טוב, שחור ובהצלחה בהמשך.

Raffael

New member
הומור שנבנה על חולשה של מישהו

לא שווה הרבה, כשהמישהו הזה אינו מודע לו או אינו שותף לבדיחות הדעת. אם הוא יודע לצחוק על עצמו ועושה את זה, זה נפלא. אם לא, זה צורם וחסר טעם, במקרה הטוב. עד כאן ממני בנושא זה.

NetGangsta

New member
אנחנו לא צחקנו על שגיאות הכתיב כמו

על טעות הדפוס שהוא עשה עם "החינה". זו טעות שכל אחד יכול לעשות ולא רק מישהו עם שגיאות כתיב! זה ממש לא קשור! מצטער, אבל מה שלורנס ו"מסעודה" אמרו קרע אותי מצחוק... בכל מקרה, סליחה אם פגעתי.....

למעלה