עברנו...

כוכבית מצויה

Well-known member
הממשלה הייתה אמורה למנוע את כמות הנדבקים הרב ולנצל את העובדה שהזן הרבה הרבה פחות אלים מקודמיו.
הממשלה לא היתה אמורה למנוע את ההדבקה. האזרחים הם אלה שהיו צריכים לנהוג באחריות.
למשל, אם היו מכריחים להיכנס לבידוד כ"א שמגיע מחו"ל לפחות ל-72 שע' שלאחריו צריכים להציג בדיקה מוסדית שלילית.
אם היו פועלים כך 2 הגלים האחרונים לא היו נכנסים לארץ והיינו נשארים עם המצב שהממשלה הקודמת הצליחה להגיע.
כיוון שזמן הדגירה ארוך מ 72 שעות הגלים האלה לא היו נמנעים

הממשלה לא היתה אמורה למנוע את ההדבקה. האזרחים הם אלה שהיו צריכים לנהוג באחריות.
אז למה יש חוקים? שהאזרחים ינהגו באחריות.
בשביל מה צריך חוקי תנועה? שהאזרח ינהג באחריות.
כיוון שזמן הדגירה ארוך מ 72 שעות הגלים האלה לא היו נמנעים
את טועה ומטעה, כי מה שכתבת נכון לזנים הקודמים ולא לאומיקרון שזמן הדגירה שלו מהיר מאוד וזאת הסיבה שקיצרו כל הזמן את הבידודים עד שהפסיקו אותם כמעט לגמרי.

כוכבית מצויה

Well-known member
את טועה ומטעה, כי מה שכתבת נכון לזנים הקודמים ולא לאומיקרון שזמן הדגירה שלו מהיר מאוד וזאת הסיבה שקיצרו כל הזמן את הבידודים עד שהפסיקו אותם כמעט לגמרי.
גם כשקצרו קצרו לחמישה ימים, פעם אחרונה שבדקתי זה היה יותר מ 72 שעות.
כשקצרו לחמישה ימים הטענה היתה שזה איזון בין הפגיעה במשק לבין הצורך הבריאותי ושיש כאלה שיכולים להדביק גם אחרי.
מי שטועה ומטעה כאן זה לא אני.

גם כשקצרו קצרו לחמישה ימים, פעם אחרונה שבדקתי זה היה יותר מ 72 שעות.
כשקצרו לחמישה ימים הטענה היתה שזה איזון בין הפגיעה במשק לבין הצורך הבריאותי ושיש כאלה שיכולים להדביק גם אחרי.
מי שטועה ומטעה כאן זה לא אני.
תקראי יותר בתשומת לב את מה שכתבתי, כי כתבתי שרק לאחר 72 שע' יהיה אפשר לעשות בדיקת אנטיגן שזה יום הרביעי ואם רוצים לדקדק, אז שיעשו גם ביום חמישי לביטחון מפאת חוסר דיוק של הבדיקה שזה בדיוק מה שנעשה בקיצור השהות של הבידוד.

כוכבית מצויה

Well-known member
תקראי יותר בתשומת לב את מה שכתבתי, כי כתבתי שרק לאחר 72 שע' יהיה אפשר לעשות בדיקת אנטיגן שזה יום הרביעי ואם רוצים לדקדק, אז שיעשו גם ביום חמישי לביטחון מפאת חוסר דיוק של הבדיקה שזה בדיוק מה שנעשה בקיצור השהות של הבידוד.
קראתי את כתבת יציאה מבידוד אחרי בידוד של לפחות 72 שעות, רוב האנשים רוצים בידוד מינימאלי ולכן יבדקו מיד כשיתאפשר. מה שאומר שאלה שזמן הדגירה אצלם ארוך יותר, ויש כאלה, היו מדביקים את סביבתם ויוצרים את הגלים האחרונים

קראתי את כתבת יציאה מבידוד אחרי בידוד של לפחות 72 שעות, רוב האנשים רוצים בידוד מינימאלי ולכן יבדקו מיד כשיתאפשר. מה שאומר שאלה שזמן הדגירה אצלם ארוך יותר, ויש כאלה, היו מדביקים את סביבתם ויוצרים את הגלים האחרונים
כתבתי למשתפרת בדיוק אותו דבר בנוסח דומה, כדלקמן: "לפחות ל-72 שע' שלאחריו צריכים להציג בדיקה מוסדית שלילית."

כוכבית מצויה

Well-known member
כתבתי למשתפרת בדיוק אותו דבר בנוסח דומה, כדלקמן: "לפחות ל-72 שע' שלאחריו צריכים להציג בדיקה מוסדית שלילית."
שלאחריו אומר 72 שעות ודקה. זה אומר שאלה שאצלם זמן הדגירה ארוך יותר ידביקו את סביבתם ויצרו את גל ההדבקה.

משתפרת1

Well-known member
אז למה יש חוקים? שהאזרחים ינהגו באחריות.
בשביל מה צריך חוקי תנועה? שהאזרח ינהג באחריות.

לפחות במשפחה שלי כבר אחרי יומים וחצי מהחשיפה למאומת היו תסמינים אצל הנדבקים.

כוכבית מצויה

Well-known member
לפחות במשפחה שלי כבר אחרי יומים וחצי מהחשיפה למאומת היו תסמינים אצל הנדבקים.
אצל חלק זה כך, מכירה כאלה שפתחו תסמינים אחרי יום וחצי וכאלה שאחרי ארבעה.
לפחות בחלק מהמקרים סביבי גם כשהיו תסמינים הבדיקה הראשונה יצאה שלילית ורק בדיקה שניה יצאה חיובית.
והכל בגל הנוכחי כך שרלבנטי לדיון.

קר לי בך

Well-known member
עברנו את 10,000 המתים מקורונה בישראל...
עצוב מאוד
3,000 מתים מאז שממשלה קבלה 0 מודבקים... 0 חולים קשה... 0 מתים...
לא נכון, 6400 מתים, מה פתאום 0?
והם לפני שמתו היו חולים ואח"כ חולים קשה
שרת הפנים - מכילה
שר האוצר - חושב שזה בסדר...
שר החוץ - בוק
של הממשלה הקודמת? הממשלה הזו?
איך שר החוץ קשור לענייני הבריאות או שהוא קשור כי הוא לא בא לך טוב בעין? ומה עם רוה"מ?

למעלה