עבירות מפחידות!

הכל סובב סביב הסיגריות

בגיל 14 רק אחי הגדול ידע שאני מעשן. והזהרתיו, לנצור פיו ולשונו. לימים, חטפתי על הראש מאבי. על שהנני מעשן בפרהסיה. וכמובן, שניסיתי לשוא לכלות זעמי באותו שטינקר. בהיות, שאני הייתי השטינקר של עצמי. פשוט, צולמתי בטלביזיה מעשן באחת ההפגנות במוקטעה. כך, שלא עליו תלונתי כ"א על עצמי. שנה שעברה נתבקשתי מאת אחיי החילונים להפגין נוכחות בשמחת תורה שחל בשבת בבית הכסא השכונתי. וכשיצאתי להפסקת אש, קלטו עיניי מרחוק את הספר השכונתי. לשוא עשיתי אחורה פנה. לאחת הסמטאות. ולמרות שהנני כיום ללא זקן ופיאות. ואף לבוש כחילוני למהדרין ללא סממן דתי. עכ"ז מסתבר שלעולם לא אצליח להתחמק מעיניו של הספר השכונתי שהתאמן על ראשי מגיל 0. הלה קרא בשמי, וברכני בברכת חג שמח. ואם סברתי לתומי שהלה לא הרגיש בסיגריה המוסתרת בידי, כעבור כחצי שנה הלה ביקש ממני בכל לשון של בקשה לחדול מחילול שבת. אך מה טוב שאין אצלינו בשכונה "שטינקרים" באותו חג, עשיתי סבב התקפות באחד מבתי הכנסת בשכונה. המנוהל בידי אחד מקרובי משפחתי. והשד יודע איך וכיצד למרות המסטיק אורביט, עכ"ז הלה קלט שעישנתי בעיצומה של השבת. ושוב, מה טוב שאין אצלינו שטינקרים. שנה שעברה יצרתי מטריית כיסוי עם אחד מקרובי משפחתי המודע ליציאתי בשאלה שכאילו אתאכסן בביתו בשבת. וכמובן, שהגעתי לעיר השטן ב"ב לאופרוף של האחיין שלי במונית. השבת לכשעצמה עברה בשלום. כולל השתתפותי המלאה בד"ת. למעט, שבאחת הגיחות שלי להפסקת אש, נתפשתי על חם מעשן בעיצומה של השבת בידי אחד ממשתתפי האירוע. (אחד מבחורי הישיבה שהאחיין שלי למד בה) והלה לא קלט, איך אחד ששטף את המסובין במקורות חזל, מעיז לחלל שבת בפרהסיה. ושוב פעם, מה טוב שאין אצלינו שטינקרים.

סוג ב

New member
חברה שלי סיפרה לי שבוע שעבר

בגיל 20 היא התחילה לעשן (החברה), לא הצליחה להתאפק בשבתות והיא הייתה הולכת לעשן בחצר מאחורי הבית. שנתיים תמימות אפאחד לא תפס אותה. לאחר שנתיים, היא הולכת לחצר אחרי סעודת שישי בערב, כשהיא בטוחה שכל בני הבית ישנים שנת ישרים. את מי היא מוצאת שם בחושך? את אמא שלה! לא עבירה מפחידה, אבל בהחלט אחת מצחיקה. וממה אני הכי מפחדת? להגיע או לצאת מהשכונה שלי בשבת ושחברים של הילדים או ההורים שלהם, יראו אותי. למחרת הילדים עפים מהבית ספר.

משהו שקרה לי לפני חודש בערך..

נסעתי לדירה שלי ברמת גן, תמיד אני מגיעה לתחנה המרכזית , ואז שם מחליפה בגדים לבגדים הרגילים והיפים שלי.. ועוזבת את החצאית והחולצה הארוכה... עליתי במדרגות הנעות לקומה של דן, ואני רואה למטה את השכנה ההכי רכלנית בואו נאמר 144 של האזור.... ברחתי בטרוף! וצחקתי פשוט, איבדתי שפיות! מאז אני מחליפה רק בדירה שלי בגדים....

חחח.. קצת...

רץ אחרי שכתבתי הבנתי איזה טעות עשיתי...חחח...חשבתי שהתגובות יהיו יותר ענייניות..,. אבל כנראה שהמוח של הגברים עובד אחרת...

סוג ב

New member
זה היה מופנה לאברך החילוני

שימי לב לאיפה השאלה שלי משורשרת. רמזתי לו שישאל שאלות כאלה במסרים ולא ע"ג הפורום.

עדן 985

New member
חחח.. מסכנה!

עדיף להיות חילונית וללכת עם גופיות ומכנסים כמה שבא לי...

בניהו10

New member
אצלי

אצלי העבירה הראשונה שפחדתי ממנה היתה כשהתארחתי אצל חמי ביום כיפור ולפני התפילה הכנתי לי כוס קפה טובה, וכל רגע פחדתי שמישהו יכנס ויראה.

דוגמא מתוך שיר [זה לא אני!]

שנינו יחד כבר שבוע כמו גן עדן מסוכן לנו כל כך. כי אני נבראתי לך אלוהים אמרת, שבוע תישאר פה, גם אני הרגשתי כך, כי אני נבראתי לך

sehaltiel

New member
העבירה מעולם לא הפחידה

להיתפס, זה מה שהפחיד. הפעם שאני פחדתי באמת היה אחרי מפגש עם חברים בשישי בלילה, אחד מהם, חילוני מוצהר, הקפיץ אותי לישיבה. ירדתי מהאוטו כמה רחובות ליד הישיבה, מאוחר בלילה, עם פחד מהול בתקווה להיתפס.

MrNiceGuNY

New member
הייתי ברכב עם מאהבת שהיתה אמורה להיות בעבודה

הייתי ברכב עם מאהבת שהיתה אמורה להיות בעבודה שלה חרדית נשואה עם בעל הכי קנאי שיש, הקיצער בכניסה למהרה המחברת את בורו פארק למנהטן השוטר עצר אותי כי החפשי חודשי לא עבד משום מה, נהגתי ברכב ג'יפ עם חלונות אטומים, השוטר שם אותי בצד איפה שמאות חרדים עוברים עם הרכב בשעה כזאת, ומורה לי לפתוח את כל החלונות, זה אחד מכללי זהירות שהם נוקטים מתי שהם עוצרים רכב , כמובן חבר עבר וראה אותי עם ההיא באחורה, היא היתה צריכה להתקשר לבעלה ולספר סיפור מהאגדות שיסביר למה היא ברכב בדרך למנהטן עם איזה משהו שהיא לא מכירה, בזמן העבודה. ברוך השם זה נגמר בטוב,,,,,

למעלה