עבירות מפחידות!

grinberg

New member
מאיפה אתה יודע מה המצב האידיאלי

להיות מורדת או להיות כבר שלב אחרי (בשלב היאוש)
 

pizi33

New member
יום הכיפורים בעוד שבוע

ואת רוצה שנתחיל וידויים. בסדר אני מוכנה. גנבתי. באמת, התלוננו עליי למשטרה, הודתי. התיק נסגר. נגמר. אני לא מבקשת סליחה, לבוא למשטרה באמצע היום ולהחקר זה עונש די והותר. הנה חילונית גמורה, כופרת בעיקר תורה אבל להודות מודה. את מוכנה להיות חברה שלי. או שאני מפחידה???
 
גניבות... יאו כמה שאהבנו אתזה!

לא צכה תמוצרים כמו את הכמה שניות פחד. כמובן רק עם חברה שלי לבד זה לא כייף. אבל היום גדלתי...
 

pizi33

New member
לא לא ולא

לא בגניבה כזאת עסקינן. בגניבה שרק אני בעל הרכוש והמשטרה מודעים לה. לא חברה, לא ריגוש ולא כלום. גניבה כי נשארתי בדירה לא לי, ללא אמצעי תחבורה ללא מספיק כסף והאביר עם הסוס הלבן נרדם. אני לא רציתי לישון שם. זאת ההצדקה בגלל זה התיק נסגר. אני עדיין גנבתי. אני לא גנבת.
 
הנה משהו מאמול...

‏ אני בבית הכנס, עם הסלולרי בכיס, לא שאני מצפה לקבל שיחה או להתקשר למישהו, אלא כדי לגלוש בשירותי ביהכנ"ס כשהשיעמום גובר (לצערי אין טיפת קליטה בשירותים האלה...) ככה בקריאת התורה אני מדבר עם השכן פתאום הוא כזה נותן לי מכה על הרגל על הסלולרי. הוא שואל אותי מה יש לך שם? נבהלתי לרגע אבל נאמן לעצמי, אמרתי פלאפון. מה יכול להיות לי בכיס היום? הוא גיחך והמשיך בשיחה. זה הזכיר לי על אדם שירד בערב לקנות סיגריות, ראה בחנות בלונדינית יפה, כשהיא עשתה לו עיניים, שכח מהעולם עלה אליה וחגגו ערב מטורף. בשעה 2 הוא מתעורר בבהלה. מה יאמר לאשתו. רץ לדשא למטה, שפשף את הנעליים חזק בדשא ועלה הביתה. אשתו הכועסת שאלה אותו לאן נעלמת. אמר לה, ראיתי בחורה, עשתה לי עיניים עלינו אליה, עד עכשיו. אשתו בוחנת אותו מכף רגל עד ראש ובחצי חיוך אומרת לו, עוד פעם שיחקת כדורגל עם החבר`ה? שיעבור כבר החג הזה בקלות ובסבבה לכולם. יומטוב!
 

pizi33

New member
אתה מפחד מהת?

כי בעיה במקלדת אין לך. הת חזרה למקומה הטיבעי כשהשתחרו האצבעות. מיליון פעם שגיתי בהקלדה ואשגה בטח עוד יותר בגלל זה אין לי בעיה לקרוא אמול ולהבין אתמול בית כנס ולהבין בית כנסת. הבדיחה שלך מוכרת ומופיעה בגרסאות רבות. אנחנו מאמינים למה שנוח לנו להשלים איתו. אם אומרים לנו את האמת אנחנו מתעלמים כשזה לא נוח לנו.
 
על זה נאמר:

האמת היא השקר הכי טוב
 

yoni13077

New member
נסיעה בשבת

תמיד יש את החשש שתהיה תאונה בדיוק בנסיעה בשבת..
 

mister xy

New member
ולמות אתה לא חושש?

ההסתברות להתרחשות תאונת דרכים בשבת היא בערך כמו בימות החול, אז מה החשש המיוחד בשבת? רק ממה יגידו, זאת אומרת שהחשש הזה גדול יותר מהמוות..
 

yoni13077

New member
לא מדויק

החשש ממה יגידו, עם כל הכבוד לו, לא גדול אצלי מהמוות :) אלא שאני מדבר אפילו על תאונות "קטנות", כאלה שאת הפדיחה יעשו אבל לא יקרה לי משהו קריטי. ובכל מקרה זה רק בגדר חשש, לא פארנויה שמונעת ממני לנסוע..
 

mister xy

New member
מה נפשך

אם אתה חושש מתאונה של נזק לרכוש בלבד אז אפשר לסגור את העניינים בלי שאף אחד ידע שזה קרה בשבת. (זו אחת הסיבות שצריך סוכן ביטוח חילוני) ואם אתה חושש מתאונה של פציעה אז אין הבדל בין שבת לחול.
 

yoni13077

New member
אגדיר את זה כך

ברגע שמתרחשת תאונה אתה כבר תלוי בעוד גורמים ונסיבות שעלולים לחשוף אותך. אם זה סוכן ביטוח שציינת, אישפוזון על פציעונת :) או כל מיני דברים שלא מונעים ממני כמובן לחיות ולנסוע, ולא משנה חול או שבת, אבל פדיחה עלולה גם עלולה להתרחש. עבירה נוספת היא להיתפס במסעדה לא כשרה, אבל בשביל זה קיימות מסעדות טריפה למהדרין מן המהדרין, שם אין סיכוי לפגוש חרדי, אלא אם כן הוא אנוס :)
 

קתרזיס

New member
שאלה

כשאתה הולך למסעדת טריפה, אתה מחליף בגדים למשהו פחות חרדי? מסתכלים עליך מהצד? שואלים שאלות? אני פשוט סקרנית. אני חושבת שסיפרתי פעם שהייתי פעם במועדון חשפנות עם מישהו שהיה חבר שלי (לא יודעת למה חשבתי שאני מגניבה אם אני מוכנה ללכת למקום כזה בכיף, אבל לא רלוונטי לדיון), וראינו שם חרדי. אני זוכרת שקצת לטשתי עיניים וחשבתי לעצמי, החרדים האלו, העיקר שהם מעמידים פני צדיקים... בדיעבד כמובן אני מצטערת שדנתי אותו לכף חובה. אולי היה אנוס? מהצד לא תמיד מבינים את מערכת השיקולים שכל אחד עומד בפניה, ובטח לא את החששות שמאחורי כל מעשה.
 
אם אתה מת

אתה לא צריך להתמודד עם המציאות. ע"ע ההוא שירה בחברו והתאבד בת"א. הם מתים. עם הספקולציות הם השאירו את המשפוחה.
 
למעלה