עבודה עם סינים

אMור

New member
בוא, תקשיב רגע

נפלת על פורום מיוחד במינו. יש כאן אנשים מדהימים, מסבירי פנים שלפעמים גם משתעשעים ע"ח הסינים. בתור גולש חדש, בכל פורום, הייתי מציע לך להתחיל בפרופיל נמוך ולא להיכנס בכותרות בסגנון "שרשור דוחה" וכאלה - זה ממש לא מכובד וגורם לך "לאבד פנים", אם כבר אנחנו בביטויים סיניים... אתה מוזמן להישאר איתנו, ועם הזמן, תבין שכולנו פה מאוחדים סביב האהבה שלנו לתרבות ולסינים - עם כל הדפיקויות שלהם. תשאל למה? אין למה. No Why.
ואם כבר, הייתי מעוניין להתעכב על משפט שכתבת: "כאחד שעובד צמוד עם סינים, הלוואי והייתי מקבל מספקים בארץ את מה שאני מקבל מסין" תוכל לפרט בבקשה? כמה "צמוד" אתה עובד איתם ומה בדיוק הם נותנים לך? אם אתה לקוח שקונה אצל ספקים סיניים, המשפט הזה ייחשב להזוי למדיי - אלא אם תסביר לנו את מהותו.

bizhar

New member
הנה הקשבתי:)

או איך כתב צ'ואנג טסה? בוא אמור לי מילים מטורפות. אני אקשיב לך הקשבה מטורפת... (משהו כזה). תראה. כמעט כל פורום הוא מיוחד במינו. העצה שלך לגבי איך כדאי להשתלב בחברה, נכונה לכל מסגרת חברתית לאו דווקא פורום אינטרנטי. אני לא חדש בעניין ולא ילד ולא כ"כ מעניין אותי אם אני מאבד פנים או לא כאשר אני נתקל ב...לא חשוב:) מה שכן מעניין זה עצם העניין...:) אז ככה. אני עובד בעיקר בצד הטכני מול ספקים מסין. הקשר וריכוז העבודה נעשה ע"י חברת סחר סינית ולא ממש ישירות מול הספקים למרות שכמובן אני נפגש אתם ומלבן בעיות. להגיד שהכל מושלם? לא שמעת ולא תשמע ממני. אבל את רמת השירות וניהול הנתונים שאני מקבל מהחברה קשה לי לראות בארץ בתחום בו אני נמצא. המנהלת והבעלים היא אישה, אינטילגנטית בצורה יצאת דופן, חרוצה ויעילה (ומקסימה..:) ומכאן תוכל להבין למה הקפיצו כמה אמירות פה. מזכירה? היא יכולה לנהל פה לא מעט עסקים ברמה גבוהה ובזמנה הפנוי גם לשטוף כלים למי שזה באמת חשוב..(למרות שאם תבקש נרא ה לי שתקבל צלחת בראש...:) גם הסחורה שאנחנו מקבלים ישירות מהספקים היא ברמה טובה, כמעט ללא בעיות בהשוואה למוצרים מקבילים שאנחנו מקבלים בארץ. ומצד שני אני עובד עם חברה אחרת ששם דווקא איש הקשר הוא גבר, והעניינים קצת פחות זורמים..למרות שיש לו קבלות טובות מאוד מול לקוחות ישראליים אחרים. אז יש ויש. לא ברור לי למה זה נשמע לך הזוי.. (אולי תחליף ספקים ?:) בכל אופן ולסיכום מצידי - נרגעתי. מבין מאיפה זה בא. תודה.

bizhar

New member
תראה, אני חדש פה, ברור..:)

אבל לא חדש בענייני אנוש. אורח לרגע רואה כל פגע, אמרו פעם... אז אולי מבלי משים התקרנפתם?

nitzano

New member
נדמה לי או שאולי

נמאס לך מהשעמום שיש בפורומים אחרים.....
עברת לגור בסין ?

bizhar

New member
חו"ח. טוב לי בארץ. אתה עוד שם?:)

סתם באתי לעשות מהומות. כבר הולך:)

bizhar

New member
הייתי לפני חודשיים, היית בארץ לדעתי