עבודה- לבד או ביחד?!

PIonit

New member
עבודה- לבד או ביחד?!

אם אתם אמורים להכין עבודה בינונית- גדולה (של בסביבות 10 עמודים) הייתם מעדיפים לעבוד עליה לבד או בזוג?

Kiru

New member
שתי שאלות

1. האם יש לך שותף שאפשר לסמוך עליו, גם במובן של אמינות וגם במובן של איכות הידע? 2. האם את בעיקרון אדם שמסוגל לסמוך על אנשים בעבודות? אם התשובות הן כן, עבודה בזוג עדיפה לדעתי. אם אין מישהו שאת יודעת שאפשר לסמוך עליו, או שאת פשוט מאלה שלא מסוגלים להגיש עבודה בלי לעבור על כל פסיק שלה, אז עדיף לוותר כי במקרה הטוב זה לא יחסוך מאמץ ובמקרה הפחות טוב – זה גם לא יחסוך מאמץ, גם העבודה תהיה פחות טובה וגם תמצאי את עצמך רצה אחריו.

sacrament

New member
תלוי מאוד בשותפ/ה שלך

מניסיוני הדל בהכנת עבודות בקבוצות- יצא לי בשנה א' בדיני חוזים לעשות עבודת סיכום של הכנת חוזה. עבדנו על זה 4 בנות, כל אחת דומיננטית וצעקנית בפני עצמה...ישבנו שעות בויכוחים על כל סעיף ובסוף- קיבלנו 100 (אגב, העבודה שהכי נהניתי להכין בכל התואר). אם יש לך שותפ/ה שחושבים שכל העבודה תיפול עלייך והם ישבו בצד ויהנהנו עם הראש- אני ממליצה מראש לוותר. אם זה מישהו עם ראש על הכתפיים, ונראה לך שיכול להיות דיון מעניין ותפיקי מהשיתוף הזה משהו- אז לכי על זה (-:

PIonit

New member
אממ

תודה לשניכם על התשובות.לי אישית אין ממש תשובות על השאלות שהעלתם כי אני לא ממש מכירה את אלו שלומדים איתי היטב ומראש כדי לענות על זה.. אבל כנראה שזה פשוט עונה על השאלה
תודה

למעלה