ס"אאאאאאכמש!

Kienai Negai

New member
עונה :)

בשעה די הזויה, אבל תתפלאו- כל המשפחה שלי ערה XDD החל מסבתא שלי ועד לאחי הקטן XD משהו טוב שקרה השבוע? חופש.. יום העצמאות משהו רע שקרה השבוע? נהרס לי יום העצמאות :( ויש לי פריחה נוראית ליד העין אבל היא עובת לאט לאט. שיר השבוע: ג'ודאס ג'ודא-אהאהס. פשוט לא נמאס לי XD the end of triangle - megumi nakajima, may'n May'n & Nakajima Megumi - Nyan Nyan Final Attack Frontier Greatest Hits! כל כך מחכה לסרט!! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סוף סוף ראיתי את הסרט של גאנדם דאבלאו! זוועה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המשכתי דדמן וונדרלנד :) בילוי השבוע? יום העצמאות.. התחדשות השבוע? בגדים D: ציטוט השבוע? "אליסיה בארץ הפליות" בת דודה שלי XD קוספליי השבוע? היו כל כך הרבה!! אבל שיהיה זה: http://www.cosplay.com/photo/2208957/ מקסים. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אממ.. פה ושם :) למה מצפה בשבוע הבא? אמאלה.. בגרות ראשונה ;__; אדם שעשה לך את השבוע? אף אחד. תמונה? :) נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?! BARUR!! ומה אתם מתכננים לשבועות?! מארגנים מפגש מה מפגש? איך מפגש? למה מפגש? אני כבר יותר מידי זמן מנסה להבין מה נסגר עם שבועות כי אנשים מדברים פה ובפייסבוק. אבל.. לא יודעת, או אניה או ראנקה

Serf SaN

New member
זה שירים מהסרט השני??

אני לא רוצה לשמועעע ;;; כמעט גרמת לי לחפש אותם ביוטיוב! פעם קודמת שמעתי כמה שירים וזה הרס לי חלק נכבד מהסרט... והסרט של גאנדם 00 מזעזע. :X

Kienai Negai

New member
יאפ, וממש אהבתי אותם!!

ולמה הורס? זה פשוט שאתה מכיר כמה מהשירים שמתנגנים XD

Serf SaN

New member
את מכירה את זה

שהזמרת/דמות שרה, ומרוב שחפרת על השיר זה נראה כאילו הליפסינג שלהם ממש לא טוב ולא אמין? >_> לא יודע. הפעם אני אחכה ואסבול בשקט. :)

rukia chan

New member
אמג, הציור מהמם! *.* ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? יוםהעצמאות!!! D: משהו רע שקרה השבוע? האוטו המגעיל שלי נכנס לבלק-אאוט בדרך חזרה מליעד ;; תודה לסער ואורי שעזרו לתקן אותו~ שיר השבוע: שאלה טובה... השירים בדיסק-אוטו שלי. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הפרק של גליי
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דג"מ, דההההההה. בילוי השבוע? יומ"צ עם מפגשהם --> מסיבה אצל ליעד. ויומולדת למאיה אתמול. התחדשות השבוע? זה משבוע שעבר טכנית, אבל עקבי-תשעה-סנטימטר שקיבלתי מחברה. ציטוט השבוע? "הדנמיקס שלך שקרנייה פולנייה!" [עדי, על האוטו שלי XD] קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציור שציירתי במשרד. למה מצפה בשבוע הבא? לסופ"ש ^_^ אדם שעשה לך את השבוע? חברים למיניהם ♥ תמונה? ~ נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?! בארור, כאילו שיואו! ומה אתם מתכננים לשבועות?! להשמין 5 קילו. שבועווותתת ♥♥♥

akirekaeru

New member
הוריי~

משהו טוב שקרה השבוע? המ. אני לא טובה בדברים האלה. הייתי פופולרית יותר מהרגיל? משהו רע שקרה השבוע? לא משהו מדיר שינה. שיר השבוע: וואו, כבר עבר שבוע? אני עדיין חצי תקועה ב-Freedom של הסכמ"ש שעבר, למרות שקניתי את Live (Only Not) של הלהקה האהובה עלי, ועוד לא הקשבתי לו. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הוסט קלאב כרכים (11-12-)13-15. אני לא מאמינה שזה נגמר עוד שלושה כרכים.. :( בילוי השבוע? המעט שהייתי בערב יום העצמאות אצל ליעד התחדשות השבוע? הזמנתי דברים, ואני באמצע ביד על תיק יד בסנט אחד.. D: מעניין תוך כמה זמן הוא ייחטף. קוספליי השבוע? זה ערוך ברמות, אבל התוצאה (נראית) מדהימה: http://www.cosplay.com/shoot/205796/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אני אקים את עצמי מהמחשב ואלך לעשות משהו בנידון. למה מצפה בשבוע הבא? אין ממש משהו.. תמונה? כנ"ל נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?! חמשושים זה אחלה! ומה אתם מתכננים לשבועות?! מארגנים מפגש סביר להניח שאני אתבוסס בעגבניות, ואלחץ על F5 בפייסבוק ללא הפסקה, בהמתנה לתמונות ממנו.. -_-

akirekaeru

New member
הוריי~

משהו טוב שקרה השבוע? המ. אני לא טובה בדברים האלה. הייתי פופולרית יותר מהרגיל? משהו רע שקרה השבוע? לא משהו מדיר שינה. שיר השבוע: וואו, כבר עבר שבוע? אני עדיין חצי תקועה ב-Freedom של הסכמ"ש שעבר, למרות שקניתי את Live (Only Not) של הלהקה האהובה עלי, ועוד לא הקשבתי לו. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הוסט קלאב כרכים (11-12-)13-15. אני לא מאמינה שזה נגמר עוד שלושה כרכים.. :( בילוי השבוע? המעט שהייתי בערב יום העצמאות אצל ליעד התחדשות השבוע? הזמנתי דברים, ואני באמצע ביד על תיק יד בסנט אחד.. D: מעניין תוך כמה זמן הוא ייחטף. קוספליי השבוע? זה ערוך ברמות, אבל התוצאה (נראית) מדהימה: http://www.cosplay.com/shoot/205796/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אני אקים את עצמי מהמחשב ואלך לעשות משהו בנידון. למה מצפה בשבוע הבא? אין ממש משהו.. תמונה? כנ"ל נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?! חמשושים זה אחלה! ומה אתם מתכננים לשבועות?! מארגנים מפגש סביר להניח שאני אתבוסס בעגבניות, ואלחץ על F5 בפייסבוק ללא הפסקה, בהמתנה לתמונות ממנו.. -_-

S.Riddle

New member
רגערגע, הוסט קלאב נגמר כבר?! :0000

כאילו, הווליום האחרון כבר יצא או שהוא הולך לצאת....? יש לי כ"כ הרבה מה להשלים! ;;;;;;;;;;;

akirekaeru

New member
נגמר..

לפי מה שכתוב בוויקיפדיה ביפן הסדרה נגמרה (18 זה הכרך האחרון). באנגלית הם מוציאים את 16 בחודש הבא.. סדרות טובות כאלה לא צריכות להסתיים.. ;-; לפחות לסקיפ ביט! יש איזה חמשת אלפים כרכים והסוף לא נראה באופק..

rocket

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע? - יצא לי לראות הרבה חברים השבוע והיה משחק DND מוצלח. משהו רע שקרה השבוע? לא משהו מיוחד, סתם מצב כללי שכזה .. לא משהו שאני אפרט בפורום. אה וכמובן זה שפספסתי את מסיבת יום העצמאות :/ שיר השבוע: הדברים הרגילים שלי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הפרק הרביעי של משחקי הכס שהיה ממש ממש טוב *_* ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ספר החוקים לשחקן ... בילוי השבוע? יציאה קבוצתית לבלאק אתמול בערב. אוכל טעים וחברה טובה אבל חור בכיס ;_; התחדשות השבוע? כלום ציטוט השבוע? בטח היה משהו אתמול קוספליי השבוע? http://sumikins.deviantart.com/art/The-Proposal-207868666 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שוב דבר ;_; ובקצב הזה גם לא יהיה כלום עוד הרבה הרבה זמן... למה מצפה בשבוע הבא? ללהצליח לחלק את הזמן שלי בחוכמה בין עבודה לבין *חיים* אדם שעשה לך את השבוע? החברים שלי תמונה? אין נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?!
ומה אתם מתכננים לשבועות?! בתקווה שיהיה מפגש ושאני אספיק לתפור ....

SunsRequiem

New member
זו מכונית! לא, זה אופנוע! לא, זה קורקינט!

משהו טוב שקרה השבוע? מפגש קאסט, ערב יום העצמאות משהו רע שקרה השבוע? צה"ל שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=xHOFE718uZ0 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הסרט של אוטנה באמתע הלילה. היה טוב. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Noblesse בילוי השבוע? מפגש תפירה מצומצם אצלי התחדשות השבוע? הסרט של אוטנה (מקורי), ספרים ומנגות ציטוט השבוע? "ואז התחת שלו נפל. ואז גם החלק הקדמי. ואז הייתי צריכה לחבר הכל יחד שוב" אני, מסבירה לחברה שלי בדיוק מה קרה עם ספירות' ובערך כל חפירות פוסט-הסרט של אוטנה קוספליי השבוע? דיאטריך תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קצת דיאטריך, קצת אנדרנס, ושמלה טרולית למה מצפה בשבוע הבא? לחדשות טובות שלא בטוח שיגיעו אדם שעשה לך את השבוע? ליעד, עינב וגל תמונה? ההרגשה שלי בכל רביעי חמישי, וככל הנראה מה שילווה אותי לחודשים הקרובים =/ אני שונאת להחמיץ הזדמנויות ממש חשובות רק בגלל בירוקרטיה צבאית ואנשים ספציפיים. ומה אתם מתכננים לשבועות?! שבוע שמירות ודיכי. או שריל.

Lightning9

New member
אין לי זמן לסכמ"ש מלא

כי אני ממהרת למשמרת בוקר. אבל זה היה שבוע מדהים. ואני אוהבת את החברים שלי ואני ממש שמחה. כל הזמן. וקשה לי להפסיק לחייך. ובתמונה: הדו קרן המצוי בתוספת חיות נדירות אחרות וכן קורלי, אני אוהבת ומתגעגעת אליך ואת חסרה לי! ♥

CoralP

New member
כפרעליך3333>

ואני ממש שמחה שכיף לך וטוב לך
כל הסטטוסים החיוביים שלך אדירים, מעודדים אפילו אותי! :)

S.Riddle

New member
דיליי~~~

משהו טוב שקרה השבוע? הייתה לי שיחה עם אחד הרופאים הנוירולוגים שהיה אחראי עלי לפני כמה חודשים וקלטתי פתאום שהמצב הבריאותי שלי *ממש* השתפר מאז תחילת הטיפול. זו הייתה נקודת אור ממש נחמדה! :) בלי קשר לזה, היה סופ"ש מנצנץ.
משהו רע שקרה השבוע? גיליתי שאין לי כל כך כסף ל, אה, כלום. מתחילה לשקול לפתוח את אחת מקופות החיסכון שלי, אבל כל כך ניסיתי להימנע מזה ~_~ שיר השבוע: כל השירים מהפרק הקודם של גלי *_____* סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מאדוקה ופנטי&סטוקינג~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ריבורן, ריבורן ועוד קצת ריבורן. פרק 265 הנה אני באה!!!! *נתקעת בקיר* בילוי השבוע? המפגשעצמאות אצל ליעד כאילו דהה~ (וגם הסופ"ש שניצלים ;;
) התחדשות השבוע? אין לי כסף להתחדש. :( ציטוט השבוע? "אני לא מבינה כאילו מה זה, זה בכלל לא משחקי הכס, זה משחקי הכ*ס!" (בחורה שעובדת עם קטיה בדיון על ריבוי הסקס בסדרה של משחקי הכס, מתארת תיאור מדויק להפליא של הסדרה
) קוספליי השבוע? http://www.youtube.com/watch?v=7ER1HDmsyJc - הם מגשימים לי פנטזיה כאילו!! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אני כל כך לא פרודקטיבית שצריך להרביץ לי. :| למה מצפה בשבוע הבא? יומולדת ל-BFFית.
אדם שעשה לך את השבוע? לגחכגלךדחכגדלך שניצלים! אתן יודעות מי אתן
וקטיה כי היא לא שניצל אבל לאכול איתה גלידת אננס זה שוס. 33333333> תמונה?
נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?! קורליייייייייייייייי
ומה אתם מתכננים לשבועות?! יש מפגש בכלל? בכל מקרה, גם אם לא, מיני-קאסט ריבורן

למעלה