ס"אאאאאאכמש!

CoralP

New member
ס"אאאאאאכמש!../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה השבוע?
משהו רע שקרה השבוע?
שיר השבוע:
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?
בילוי השבוע?
התחדשות השבוע?
ציטוט השבוע?
קוספליי השבוע?
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?
למה מצפה בשבוע הבא?
אדם שעשה לך את השבוע?
תמונה?
נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?!
ומה אתם מתכננים לשבועות?! מארגנים מפגש

CoralP

New member
hey there!

משהו טוב שקרה השבוע?
שיבצו אותי במדור, והיה טעים ביום העצמאות!
משהו רע שקרה השבוע?
לא מתה על המפקחית שלי... היא קצת מלחיצה אותי :X והיום היה לי קצת קשה.. אבל נשברים קצת ואז ממשיכים הלאה, ככה זה.
שיר השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:
הפרק החדש של גלייייייי! צווחתי כמו פאנגירל, באמאשלי.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?
דברים מסווגים כאלה ואחרים
(יש לי הרבה מה ללמוד בחפיפה XD)
בילוי השבוע?
יומע"צ!
התחדשות השבוע?
נעליים גבוהות! D:<
ציטוט השבוע?
משהו שחברה שלי כתבה בתור בדיחה על זה שהמ"מ שלנו בקורס כל הזמן אמרה לנו להגדיל ראש ועל זה שבקורס יסוד שלה היה לה ככה וככה... "בקורס יסוד שלי אנחנו לא רק הרווחנו את התגיות, אנחנו גם סרגנו אותן. מחוטי בלאי."
קוספליי השבוע?
http://majin-sama.deviantart.com/art/Soul-Eater-Attack-207260306 (התלהבתי יותר מהרעיון והביצוע יותר מאשר הקוספליי עצמו XD)
למה מצפה בשבוע הבא?
לא מצפה לכלום, איכס. סתם נו, אממ, לא יודעת, להכיר יותר את האנשים מהמדור החדש...
אדם שעשה לך את השבוע?
מישהי בשם עירית מהענף, היא ממש חמודה;;
תמונה?
אינליכוח להקטין תמונה
~עצלנית~ *דמיינו פה תמונה ממש טובה של ניקול בקוספליי רפונזל שאני צריכה להעלות*

Serf SaN

New member
אני D:

משהו טוב שקרה השבוע? כולו! חברת הצוות שלי (למרות היחסים המוזרים שלנו) חזרה, ונהיה לי קצת יותר קל.. האמת שבכלל הייתי בהרבה תקלות השבוע הקצרצר הזה, אז היה לי מגוון יותר. היה את היומעצמאות הנ-ה-ד-ר בבית הכחול בגן יבנה. היה אדיר! ואח"כ יום מנוחה כיפי.. וחזרה לצבא עם הרגשה של תחילת שבוע, כשבעצם תוך יומיים חזרנו לחופש! אה, והיה על האש יחידתי. היה כלכך כיף!!!! משהו רע שקרה השבוע? אמ.. דיי היה לי התקף צמחונות. והתחילו לגדול לי בראש כל מיני תהיות לגבי אולי להפוך להיות צמחוני... אני עוד חושב..... שיר השבוע: אין לי מושג =D סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין לי שמץ =D ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? זאת שאלה רטורית, נכון?
בילוי השבוע? יוםעצמאות וגיבוש יחידתי. התחדשות השבוע? .... =D ציטוט השבוע? היו יותר מדי.. קוספליי השבוע? שלי? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אלן מדיגריימן! למה מצפה בשבוע הבא? יותר מדי דברים. @_@ אדם שעשה לך את השבוע? החברים שלי! תמונה? החברים ההזויים שלי |||||||:

Serf SaN

New member
אונד, איזה אנשים מוזרים יש בקוסקום-

ILOVELink22 posted on 05-12-2011 at 08:46 PM: can u made one to my sister she LOVES Link and me ofcourse 2 but one to her would be fun her size is 11-12 i think and she's 12 ofcourse DELETE This Comment XDDDDDDD

Serf SaN

New member
כן.

רציתי להחזיר לו תשובה שאני מצטער ואני לא מכין קוספליים לאנשים אחרים, אבל הוא חסם את האפשרות לשלוח לו PM. מוזר, אבל לא ידעתי שבכלל אפשר. בכל מקרה, בעיה שלו.

CibiHeart92

New member
סכמניישן~

משהו טוב שקרה השבוע? מפגש אצל ליעד, ארטבוק חדששש~ משהו רע שקרה השבוע? ג'וקים שיר השבוע: Period ותודה לאורי על ההמלצה, אני שומעת את זה בלופים סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: TWGOK- רפרנסים לסנופי? DUDE. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? היקארו נו גו שנגמר
בילוי השבוע? אצל ליעד. נאצי זה ככה~~~~~ התחדשות השבוע? ארטבוק של AA ושניצלים, המון המון שניצלים ציטוט השבוע? "הדירה שלנו מפיקה יותר מדי שיער" "את...את..הכובע לא מתאים לך!" "טוב את... מזכירה לי פאזל!" "זה עושה ניניני בחלל עם הודים!" "סופרמן!!!" כולם: "מה?!?!" קוספליי השבוע? נא... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לוליטה שאני מרגישה ששרפתי עליה בד למה מצפה בשבוע הבא? לביקור קאסט שניצלים אדם שעשה לך את השבוע? שולחן ריבורן!!!! תמונה? לירון~ נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?! מה חמשושים מה כאילו שזה עוזר לי לראות אותך יותר ;_; ומה אתם מתכננים לשבועות?! לצלם אתכם.

string chan

New member
שחכת את ../images/Emo48.gif

"אני לא אשתה יותר יין לבן לפני השינה"

CibiHeart92

New member
ציטוטי יוגי הו בעברית זה מה זה לא חוכמה

זה הציטוטשבועי שלי מאז שהסרט יצא, לעזעזל.

HetareFlora

New member
מסכמ"שת

משהו טוב שקרה השבוע? *חושבת*.... ביסט עשו את השבוע הזה טוב. משהו רע שקרה השבוע? בואו לא שיר השבוע: לופין של KARA. לחשוב שבהתחלה הן עצבנו אותי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: חצי ראשון של My Girlfriend is an Agent, פרק ראשון של בייבי פייס, ואני בונה על כמה סרטי אימה לסופ"ש. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי את המשחק של אנדר שלשום. אבל אני מרגישה שבשבועיים האחרונים אני קוראת פחות מבד"כ בילוי השבוע? אתמול בקניון עם חברה ועם אח שלי. התחדשות השבוע? גופיות חדשות ציטוט השבוע? "ראינו את זיקו בקניון!!!!!" קוספליי השבוע? מצאתי כמה דברים יפים השבוע, אבל אין לי כוח לחפש. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? האמת שכן עשיתי משהו. בקטנה, אבל יש לי חצאית וחולצה בסיכות. למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? אה, כרגיל תמונה? נו אני חייבת להשוויץ קצת לפעמים. MY ANGEL~ ומה אתם מתכננים לשבועות?! מה שבועות עכשיו, מה....

הממ :)

משהו טוב שקרה השבוע? יום עצמאות מדהים מדהים :) משהו רע שקרה השבוע? בזבזתי יותר מדי כסף+הצטננתי קשות. אז עכשיו אני מכוסה בממחטות משומשות וכדורים נגד שיעול+נזלת וחבריהם... שיר השבוע: Lonely - 2NE1 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כלום~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריך טיולים בקוריאה :) בילוי השבוע? יוםעצמאות! התחדשות השבוע? כדורים נגד צינון O_ם ציטוט השבוע? אין לי כוח לחשוב על אחד XD קוספליי השבוע? כלום! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ממ... ציירתי קצת אבל זה כלום XD למה מצפה בשבוע הבא? הממ. הייתי אומרת יום הולדת, אבל אני לא ממש מחכה לזה. חחחחח אדם שעשה לך את השבוע? החברים המדהימים שלי (= תמונה? עצמאותי ^O^ נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?! כן :)~!! ומה אתם מתכננים לשבועות?! להיות בבית עם המשפחה. ככל הנראה~~

Mana Sama

New member
אוף~

אני מטומטמת שסיכמשתי בשל שבוע שעבר ולא חיכיתי XDD אז..כל מה שכתוב שם .__.

Grell

New member
:)

משהו טוב שקרה השבוע? יומולדת ממש ממש מגניבה :) משהו רע שקרה השבוע? עאע אני חוגגת את העברי שלי ולא הלועזי כי יש בעיה עם התקופה הזו של העומר לכמה מהחברות הטובות יותר שלי, אז לול יש לי שבועיים לחכות למסיבה נורמאלית. שיר השבוע: קצת מתלבטת בין היפ סונג של ריין לשיר של SS, אני אלך על הכפרות שלי: http://www.youtube.com/watch?v=u-bQGzy3Eo0 סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי דדמן וונדרלנד ואת הריאליטי של SS501, וסיימתי ת'ורן בירדס... לול ראיתי יחסית הרבה D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ממ... דוג'ינשי של היון ג'ונג וג'ונג מין *O* בילוי השבוע? יום העצמאות O; התחדשות השבוע? ג'ולי והילה ואמא ואבא הנשמות. אבל המון מתנות ליומולדת וזה :) ציטוט השבוע? "גכלדגמחלכחדגךכדגכדגצמכץדגתכךףלדגצלכדגךכ" מילות חוכמה מאת אור. -"יש את קים היון ג'ונג ואת קים היונג ג'ון..." -"לא יודעת אני קוראת להם "אח של קיבום" ו"זה שיש לו שם כמו אח של קיבום אבל הוא לא אח של קיבום" D:" אור רוצחת XD; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מיטסורו קצת. למה מצפה בשבוע הבא? נחלה בראשון, להפגש עם שני והילה וזה ם: אדם שעשה לך את השבוע? אור כפרעליה XD נכון שאתם מתגעגעים אליי וזה מגניב שעכשיו אני יוצאת חמשושים?! באאארור! ומה אתם מתכננים לשבועות?! מארגנים מפגש לאדעת ישמצב אצל שני ם:

למעלה