סתם תוהה

RamiSun

New member
אתה מנסה להתנקש בחייו?

ראפסודי? חחחח דרים כבדים לו....

pasteran

New member
אם הוא נהנה מסימפוניX

למה לא רפסודי? זה די קרוב לפרוג איטלקי ששמעתי. רק מטאלי. הם לא כותבים שירים מתוחכמים אבל השילוב שלהם עם מוזיקה קלאסית (רנסנסית?) מצוין לטעמי. אולי עדיף ת'ריון?

zambush

New member
אבא וראפסודי ../images/Emo73.gif

אבא שלי דווקא ממש התלהב מהלהקה הזאת, אמנם לא מהניסורים של הגיטרה אבל כן מהקלידים, הקטעים האופראים והקלאסיים. כמו כן גם מכמה אלמנטים משותפים עם סימפוני X הוא נהנה

tz6

New member
אבא של ידידה שלי

היה נגר או משה ובצעירותו, והפינק פלויד היו צריכים איזה תיקון באולפן חזרות שלהם והוא סידר להם, אז בזמן שהוא עבד הם חזרו חזרה, והזמינו אותו להשאר עד הסוף... כלב...

אני שם לב שרוב הכותבים בשירשור:

הם נערים ולכן סביר והגיוני שההורים שהיו בני אותו גיל ב"זמן האמת" יכירו ואף יאהבו קמצוץ מזה. אם נדבר על ההורים של הוריכם אז תשמעו על א-נדי ויליאמס, א-נגלברט הומפרדינק, א-לביס פרסלי, א-חים פור, א-תום ג'ונס וכו'.

Fatach

New member
טוב..אז

ההורים שלי לא סובלים פרוג וקוראים לזה רעש >.< הם אוהבים רק קלאסית וכל מיני מוסיקות ספרדיות, יווניות וכד'... חוצמזה קרה לי שהשמעתי למישהי שהיא טיפוס שכל הזמן רואה MTV את אחד השירים של דרים והיא ממש אהבה אותו והייתי מופתע.. וזהו תכלס... הבעיה בשירים האלה, שאתה מנסה להשמיע אותם לאנשים פעם ראשונה ולא תמיד יש להם סבלנות, אז הם חושבים שזה הומואי וכו'... -_- נו מילא

הצד השני של המטבע- תגובתי לפרוג

אני, כילד בכיתה ח' בערך, שמעתי כבר אז רוק קלאסי שאבי היקר השמיע לי...דיפ פרפל, לד זפלין, ג'ניס ג'ופלין וג'ימי הנדריקס היו אהובים עליי מאוד כבר אז... ואז...אז אבא קנה לי שני דיסקים. "מה זה אבא? דיפ פרפל? או אולי זה הרביעי של זפלין שחסר לי? (כבר יש לי מאז, ד"א)..אולי זה משהו חדש ומגניב?" "לא, בני, מדובר בשתיים מיצירות הרוק היותר גדולות שיצאו...אבל הפעם אתה חייב להקשיב יותר מפעם אחת כעדי באמת לאהוב...זה "בחצרו של מלך הארגמן" ו-"פוקס-טרוט"...קח, תקשיב". כעבור חצי שעה: "מה זה הצפצופים האלה!? איך אני בדיוק אמור לאהוב את זה!? עד שיש דיסטורשן הם מושכים אותו חוזרים עליו ו...ובכלל המוזיקה הזאת מונוטונית מאוד, ותראה מה האורך של כל שיר!! מה הקטע לעשות שיר 25 דקות!? מספיק 3-4! ובכלל...ממתי ברוק משתמשים בחלילים?!" "אתה תגדל ותבין...זה הרוק האמיתי..." "לא אבא, אני בחיים לא אוהב את הדברים האלה! זה בכלל לא רוק! וזה מעצבןן! אי אפשר לשמוע את זה!" טוב...כרגע אני כותב לכם הודעה בפורום של רוק מתקדם, כך שאתם יכולים להבין מה ההמשך של הסיפור...סתם מצחיק אותי לחשוב על התגובות שלי...

summ

New member
סבתא, סבא, אמא, חברים והכלבה

סבתא שלי חונכה לאהוב מוסיקה קלאסית ועד היום היא מאזינה קבועה של קול המוסיקה. אין לה בעיות ממשיות עם המוסיקה שאני משמיע לה, אבל היא עדיין עושה פרצוף, לא משנה איזו מוסיקה אני שם. סבא שלי מתעסק הרבה יותר באומנות פלסטית, אז חוץ מהמלודיות הפשוטות ביותר שמופיעות במוסיקה הוא לא ממש מתעניין. הוא מתעצבן בעיקר כשכלי מסויים עובר את גבול חלקית השש-עשרה, אז הוא אף פעם לא נשאר להקשיב ליותר מחמש שניות כשיש משהו ג'אזי. אמא שלי גם מתעסקת באומנות פלסטית, במוסיקה היא נהנית בעיקר מפופ. החברים שלי שומעים כל מה שנקרא במקום מסויים או אחר רוק קלאסי. אחד פולקי יותר, אחד מטאלי, אחד יותר פרוגי והשאר לא ממש מבינים. הפרוגי שומע קצת פינק פלויד, קאמל (כמה אחרים התעניינו בגלל הסיגריות) וזאפה. הכלבה שלי היא המאזינה הכי משולהבת, היא מקשיבה לכל דבר וגם רוקדת. היא הכי אוהבת מוסיקה קלאסית מודרנית, אותה היא גם שומעת כשאני לא בחדר.

למעלה