סתם תהייה 🤔 האם באמת חלה ירידה באיכות החיים עקב יוקר המחייה?

מצב
הנושא נעול.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
קשה עד מאוד להגיע לרמת אינפנטיל, זה עושה לי עקמת נוראית להגיע עד הריצפה.
מה יש לך לקבל עקמת מלרדת לריצפה? זאת היא הרי רמתך הטבעית, אליה את שייכת. רק בגלל שהשמאל החברתי לא הבין את הרעיון השוויוני והוריד את רמת הסטנדרטים במקום להעלות את רמת האנשים, כדי שגם אנשים כמוך יוכלו, אז את כביכול לא שייכת לשם יותר (אל הריצפה), למרות שבינינו? את כן, ותמיד תהיי.

מה יש לך לקבל עקמת מלרדת לריצפה? זאת היא הרי רמתך הטבעית, אליה את שייכת. רק בגלל שהשמאל החברתי לא הבין את הרעיון השוויוני והוריד את רמת הסטנדרטים במקום להעלות את רמת האנשים, כדי שגם אנשים כמוך יוכלו, אז את כביכול לא שייכת לשם יותר (אל הריצפה), למרות שבינינו? את כן, ותמיד תהיי.
אינפנטיל כבר כתבתי :)

על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הבנתי שהפנמת שאתה אינפנטיל, אתה פטור מלחזק את זה :)
שכחתי שאת אחת מהמפגרים האלו שחושבים שהמנצח הוא אומר המילה האחרונה, למרות שהמנצח הוא המנצח בעובדות ובטיעונים.

אז בסדר, אז אם זאת רמת השכל שלך, ואם זה כל-כך חשוב לך, ואם זה מה שאת חושבת שאומר ניצחון, ובטח ובטח אחרי שעיקרתי את זה מכל התוכן, הערך והמשמעות של זה, אז בסדר. תגיבי אחרונה. "תנצחי".

למה ניתן להשוות את הדבר? למבצע צבאי ממוצע של ישראל ברצועת עזה. כשחמאס הורג כמה עשרות ישראלים וגורם לנזק בכמה מאות מיליונים, וישראל הורגת אלפי מחבלים וגורמת לנזק במיליארדים, אבל חמאס כל-כך טיפש שהוא חושב שהוא ניצח אם הוא יורה את הרקטה האחרונה דקה וחצי לפני הפסקת האש 😂

בואי כפרה. בואי. תגיבי אחרונה את אותה תגובה שקרית שכבר הופרכה ותהיי אומרת המילה האחרונה אם זה מה שיעשה לך טוב על הלב ואם זה מה שאת חושבת שיגיד שניצחת 😂

בואי אהבה שלי, בואי 😂

אני מפנה לך את הדרך 😂

תגיבי אחרונה 😂

"תנצחי" 😂

:ROFLMAO: LMAO

נערך לאחרונה ב:
שכחתי שאת אחת מהמפגרים האלו, כמו אתיופי המחמד של certified, שחושבים שהמנצח הוא אומר המילה האחרונה, למרות שהמנצח הוא המנצח בעובדות ובטיעונים.

אז בסדר, אז אם זאת רמת השכל שלך, ואם זה כל-כך חשוב לך, ואם זה מה שאת חושבת שאומר ניצחון, ובטח ובטח אחרי שעיקרתי את זה מכל התוכן, הערך והמשמעות של זה, אז בסדר. תגיבי אחרונה. "תנצחי".

למה ניתן להשוות את הדבר? למבצע צבאי ממוצע של ישראל ברצועת עזה. כשחמאס הורג כמה עשרות ישראלים וגורם לנזק בכמה מאות מיליונים, וישראל הורגת אלפי מחבלים וגורמת לנזק במיליארדים, אבל חמאס כל-כך טיפש שהוא חושב שהוא ניצח אם הוא יורה את הרקטה האחרונה דקה וחצי לפני הפסקת האש 😂

בואי כפרה. בואי. תגיבי אחרונה את אותה תגובה שקרית שכבר הופרכה ותהיי אומרת המילה האחרונה אם זה מה שיעשה לך טוב על הלב ואם זה מה שאת חושבת שיגיד שניצחת 😂

בואי אהבה שלי, בואי 😂

אני מפנה לך את הדרך 😂

תגיבי אחרונה 😂

"תנצחי" 😂

:ROFLMAO: LMAO

סלח לי שלא טרחתי לקרוא את תגובתך,

גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

צביקה5311

Well-known member
כולם בוכים על יוקר מחיה, רציתי לצאת לחגוג את חג האהבה וכל מקום שהתקשרתי אליו היה בתפוסה מלאה ונאלצתי להקדים את שעת היציאה אחרת לא היה לי מקום.
איך זה מסתדר עם זה שבוכים שאנשים עניים כאשר אין מקום במקומות הבילוי וכל בילוי הוא מאה ש"ח לקמצנים ולאדם הנורמטיבי הוא כמאתיים ש"ח ליחיד?
קודם כל אתה מערבב מושגים. איכות חיים ורמת חיים, אלה שני מושגים שונים.
רמת חיים, זה מעמדך הכלכלי, רמת ההכנסה שלך
איכות חיים זה ההבדל אם אתה גר בשכונה מוזנחת או באיזור איכותי.
קיבוצניקים למשל, רובם כפרטים אינם מבוססים אבל עצם העובדה שהם חיים בקיבוץ כשסביבם שדות, טבע ואוויר נקי, זו איכות חיים.

קודם כל אתה מערבב מושגים. איכות חיים ורמת חיים, אלה שני מושגים שונים.
רמת חיים, זה מעמדך הכלכלי, רמת ההכנסה שלך
איכות חיים זה ההבדל אם אתה גר בשכונה מוזנחת או באיזור איכותי.
קיבוצניקים למשל, רובם כפרטים אינם מבוססים אבל עצם העובדה שהם חיים בקיבוץ כשסביבם שדות, טבע ואוויר נקי, זו איכות חיים.
גברתי, לרוב זה הולך יחדיו למעט מקרה קצה כפי שנתת.
חוץ מזה, היכן ראית בתגובתי שהתייחסתי לאחד מן המושגים האלו?

certified.woke

Well-known member
כולם בוכים על יוקר מחיה, רציתי לצאת לחגוג את חג האהבה וכל מקום שהתקשרתי אליו היה בתפוסה מלאה ונאלצתי להקדים את שעת היציאה אחרת לא היה לי מקום.
איך זה מסתדר עם זה שבוכים שאנשים עניים כאשר אין מקום במקומות הבילוי וכל בילוי הוא מאה ש"ח לקמצנים ולאדם הנורמטיבי הוא כמאתיים ש"ח ליחיד?
בודדה?
מטפסת על הקירות?
עלי לא תעבדי. לטפוסים כמוך אין ילדים, גם לא היית מעולם בזוגיות בת-קיימא, b*t*h.
אוניברסיטה?
התחלת פעמיים-שלוש ובכל פעם נשרת, אבל לִמדת לשונך ז'ארגון "קמפוסי" ומסוגלת להוליך שולל את הבריות.
אגב, כיצד הסתיים הערב?
ההשגת ז**ן?

נערך לאחרונה ב:
בודדה?
מטפסת על הקירות?
עלי לא תעבדי. לטפוסים כמוך אין ילדים, גם לא היית מעולם בזוגיות בת-קיימא, b*t*h.
אוניברסיטה?
התחלת פעמיים-שלוש ובכל פעם נשרת, אבל לִמדת לשונך ז'ארגון "קמפוסי" ומסוגלת להוליך שולל את הבריות.
אגב, כיצד הסתיים הערב?
ההשגת ז**ן?
איך החיים בפורום 24/7? :) איזה חיים מעניינים יש לך, אולי אף תוכל להיות היורש לאינפנטיל שעבורך זה שדרוג מלהיות אינפנטיל דה-טירד |טמבל|
בוא נמדוד זמנים, תוך כמה זמן תשיב לתגובתי זו? :D
נראה לי שלפחות שעה לא אקבל תגובה, כי זאת שעת השינה שלך לאחר משמרת הלילה :sleep:

certified.woke

Well-known member
איך החיים בפורום 24/7? :) איזה חיים מעניינים יש לך, אולי אף תוכל להיות היורש לאינפנטיל שעבורך זה שדרוג מלהיות אינפנטיל דה-טירד |טמבל|
בוא נמדוד זמנים, תוך כמה זמן תשיב לתגובתי זו? :D
נראה לי שלפחות שעה לא אקבל תגובה, כי זאת שעת השינה שלך לאחר משמרת הלילה :sleep:
בודדה?
מטפסת על הקירות?
עלי לא תעבדי. לטפוסים כמוך אין ילדים, גם לא היית מעולם בזוגיות בת-קיימא...פשוט מפני שכולך משדרת בִּיצִ'יוּת, b***h.
אוניברסיטה?
התחלת פעמיים-שלוש ובכל פעם נשרת ולבסוף חדלת, אבל לִמדת לשונך ז'רגון "קמפוסי" ומסוגלת להוליך שולל הדיוטות.
אגב, כיצד הסתיים הערב?
ההשגת ז**ן?

מכל הלהג, הקשקוש והכשכוש בלשון - את ישנה לבד...זה שנים רבות...הנרתיק מעופש...מן הסתם נגוע בפטריה כלשהי, ואילו אני - יש לי פת בסלי(*).
אאחל לך שתצליחי יותר ב- Valentine's Day הבא.

כואב. נכון?

(*) אינו דומה מי שיש לו פת בסלו למי שאין לו פת בסלו (יומא סז א)

נערך לאחרונה ב:
בודדה?
מטפסת על הקירות?
עלי לא תעבדי. לטפוסים כמוך אין ילדים, גם לא היית מעולם בזוגיות בת-קיימא...פשוט מפני שכולך משדרת בִּיצִ'יוּת, b***h.
אוניברסיטה?
התחלת פעמיים-שלוש ובכל פעם נשרת ולבסוף חדלת, אבל לִמדת לשונך ז'רגון "קמפוסי" ומסוגלת להוליך שולל הדיוטות.
אגב, כיצד הסתיים הערב?
ההשגת ז**ן?

מכל הלהג, הקשקוש והכשכוש בלשון - את ישנה לבד...זה שנים רבות...הנרתיק מעופש...מן הסתם נגוע בפטריה כלשהי, ואילו אני - יש לי פת בסלי(*).

כואב. נכון?

גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

certified.woke

Well-known member

גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
בודדה?
מטפסת על הקירות?
אוניברסיטה?
אגב, כיצד הסתיים הערב?
ההשגת ז**ן?

כואב. נכון?

בודדה?
מטפסת על הקירות?
אוניברסיטה?
אגב, כיצד הסתיים הערב?
ההשגת ז**ן?

כואב. נכון?

צדקתי, אין עליך בלי חיים, רק פורום, לרבות בלילה בשעה שנאלץ לעבוד, ככה זה שאין השכלה צריכים לעבוד גם בלילה |סיוע|
טוב, נו, מה אפשר לצפות מפועל שחור שצריך לעבוד למחייתו בלילה כי אין ל-|טמבל| השכלה, נכון מר "חכמי"? :D
מה שבטוח שאף אישה לא תפזול לכיוונך ולא אתפלא אם אתה בתול, מי תרצה אינפנטיל?

מצב
הנושא נעול.
למעלה