סתם שאלון נחמד..

הנה התשובות שלי!!!

עבר - שם המורה בכיתה א': נעמי פסח... - השיר האחרון ששרת: NEW BRAVE GIRL - הדבר האחרון שצחקת בגללו: עם חברה שלי בשיעור הבעה... בגלל שהרוכסן במכנס של המורה היה פתוח... עד שהעיפו אותנו החוצה... - הפעם האחרונה שבכית: בכיתי? אממ... אני לא זוכרת... אני חושבת באיזשהו סרט או כשקיבלתי מכה בשיעור ספורט מחברה שלי שעשתה עליי גלגלון... עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: או שחקנית או רופאה... - איפה את הולכת לגור: ארה"ב או ישראל - כמה ילדים את רוצה: 2 או 3 או 1 - באיזה סוג של מכונית תנהגי: אין לי מושג... נוכחי - שיער נוכחי: מה זאת אומרת? שיעור שאני הכי אוהבת? או קיי... שיעור אהוב- שיעור חופשי...חחח... - בגדים נוכחיים: ג'ינסים וחולצות של פוקס או של גאפ או כל מיני, א TNT וכו'... - תכשיטים נוכחיים: אמממ... תכשיטים של רביד ושל מגנוליה וכו' וכו' - עצבנות נוכחית: אני מתה לתת מכות למורה למדעים שלי!!!!!!! תיזהרי ציפי!!! את עוד תראי מה זה!!! - ריח נוכחי: ריח של בושם HYPNOTIC - התגעגעות נוכחית:אני מתגעגעת לחברת ילדות שלי בארצות הברית... - תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של אי באוקיינוס... עם דקלים... חחח... אבל אני אשנה... אל תדאגו... - להקה אהובה נוכחית: בקסטריט בויז וכד' - ספר אהוב נוכחי: לא יודעת... הארי פוטר? - דאגה נוכחית: דאגה? זה דיי אישי... - שנאה נוכחית: אני שונאת את המנהלת שלי... לא משנה... - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: אין סיפור... שנרשמתי הם אמרו שהניק ניים שרון היה תפוס אז ניסיתי שרוני וגם היה תפוס... אז סתם כתבתי שרוני המתוקה... - פריט לבוש אהוב נוכחי: ג'ינסים של GRIP ושל FOX וחולצות BENATTON... - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: לא יודעת... - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ג'וני דפ ברוררר!!! או אורלנדו בלום הממממווושששללםםם!!! - אני הכי שמחה כש: כשכולם מאושרים!!! - אני מרגישה בודדה כש: כשאני רבה עם חברה...- סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת... ג'יי קיי רולינג אולי? - האם את חושבת יותר מדי: לא ... אני אוהבת לחשוב... אולי... - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: באוסטרליה... או בהוואי..חחח... - אדם מפורסם שפגשת: טל פרידמן-(לובה!!!!!!!) - האם יש לך אילושהם חרטות: לא יודעת... אולי כן ואולי לא... - קפה אהוב: אני לא ממש שותה קפה... אולי קפוצ'ינו, אבל בדרך כלל אני אוהבת תה... - ריח אהוב: ריח של בושם DREAM של GAP... - מה מכעיס אותך: שלפעמים לא מקשיבים לי... - דרך מועדפת לבזבז זמן: להיות בפורומים של אורלנדו בלום המושלם וג'יני דפ המתוק... - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור ... אולי יש עוד...

תשובות שלי../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

שם המורה בכיתה א: שחכתי..(טלי?....) השיר האחרון ששרתי:השיר ששרה חנה גור כרגע בכוכב נולד(האמת!) הדבר האחרון שצחקתי בגללו:ה"שביתה" של חלי כרגע ב"ארץ נהדרת" הפעם האחרונה שבכיתי:ת'אמת?, לא זוכרת. עתיד-שחקנית.... איפה אני רוצה לגור:לוס אנג'לס כמה ילדים?:3 סוג מכונית:לא יודעת...(אולי b.m.w) שיער נוכחי:חום בגדים:חליפת ספורט של "סקצ'רס" תכשיטים:טבעת על האגודל. עצבנות נוכחית:האיסי לא עובד!!... ריח נוכחי:של שוקולד... התגעגעות נוכחית: לטל..(המבין יבין) תמונת דסקטופ: של ברקים להקה אהובה:כרגע:אוונסנסף תמיד:בקסטריט בויז ספר אהוב:הארי פוטר דאגה:לא יודעת.. שנאה:השכנים המעצבנים. הסיפור מאחורי הניקניים:ת'אמת?אין.. מאפיין גופני אהוב:הגוף אדם אחד שהייתי רוצה שיהיה כאן עכשיו:אורלנדו בלוום!! אני הכי שמחה ש:אני אוכלת גלידה אני מרגישה בודד ש:לא יודעת..לא זוכרת סופרים אהובים:ג'יי קיי רולינג, רם אורן אני חושבת שאני יותר מדי:רזה?, גבוהה?..וואלה לא יודעת. אדם מפורסם שפגשתי?:ההומו מג'וני... האם יש לי חרטות?:לא... קפה אהוב:פרנץ' ונילה ריח אהוב: בושם נועה ו-212 מה מכעיס אותי:שאנשים מדברים על משהו לפני שהם יודעים מהו. דרך מועדפת לבזבוז זמן:לראות אמטיוי היטס!! האיכות הכי טובה שלי:נדיבה.. פיו....כמה רשמתי..!!

והנה אני!איך אני אוהבת שאלונים../images/Emo6.gif

עבר -שושי פיינברג -milkshake -תותים...לכו תבינו... -כשחברים טובים של ההורים שלי שגרים ברומא באו במיוחד בשביל מסיבת ה-50 של אבא שלי והפתיעו אותי,שדרך אגב אני מאוד אוהבת אותם! עתיד -ארכיטקטורית ומעצבת פנים -ת"א -3 -לא מבינה במכוניות,אבל אחת שווה.... נוכחי -פזור -מכנס שחור,חולצת פיג'מה וסווצ'ר כחול -שעון נחשב? -לא עצבנית... -אמממ...? -קצפת....
-ים,אבל לא בדיוק ים,לא יודעת איך להסביר.. -coldplay -הנסיכה הקסומה
-החיים -רז לבון (ילד מכיתתי) -ארוך מאוד...(מפורט בבלוג) -חצאית שחורה עם ציור של דרדס -הצלעות של הכתפיים,מתחת לצוואר ועיניים... -ארקדי -האחים שלי איתי וכשאני מרגישה שאוהבים אותי -אני רוצה לדבר על משהו עם מישהו אבל אין לי עם מי -מרק טווין וצ'ארלס דיקנס -אני חושבת ה-מ-ו-ן על כל דבר אפשרי -לונדון -דודי בלסר..אפילו הצטלמתי איתו ויש לי חתימה -המון,אני לא אתחיל לפרט... -טסטר צ'ויס רגיל או אייס ארומה -ריח של בוקר ושל עלים ופרחים -שאנשים לא מאמינים לי כי הם בטוחים שמה שהם חושבים הכי נכון למרות שלי יש הוכחה לכך... -קניות -יש יותר תכונות-אני חמה,ישרה/כנה ומצחיקה

תיקונים..

צלעות=עצמות דאגה נוכחית:החיים והמבחן באנגלית שנאה נוכחית:כונפה אחת שמסתובבת כל הזמן עם מי שאני אוהבת..

תשובותי../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

עבר - שם המורה בכיתה א': שרה מירון - השיר האחרון ששרת: עכשיו טוב של גלעד שגב. שיר פשוט מדהים....
- הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת.....זה אמנם היה לפני איזה שעה פשוט הייתי עם חברה בקניון והיא קצת...משוגעת....אז היה מצחיק
- הפעם האחרונה שבכית: כמעט בכיתי אתמול
כי הייתי במסיבה של חברה שלי ואיזה ילד אחד... הציק לי. כל הזמן הוא שאל אותי אם אני פנויה ואם אני מעוניינת וכאלה.... אז בכיתי מרוב צחוק עם חברה שלי...
עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: עורכת דין אלא מה..
- איפה את הולכת לגור: תל אביב......
- כמה ילדים את רוצה: 3 - באיזה סוג של מכונית תנהגי: אוווו משו יפה.....
נוכחי - שיער נוכחי: חום שמגיע לי עד ה...אהמ לא משנה...
- בגדים נוכחיים: מכנסי דייגים כתומים, חולצה קצרה גזורה של אחי וחולצה של אורנג' שאני מה זה אוהבת....
- תכשיטים נוכחיים: שעון?
- עצבנות נוכחית: לוידעת.... - ריח נוכחי: Escape של קלווין קליין - התגעגעות נוכחית: אפחד. טוב נו נוי...
- תמונת דסקטופ נוכחית: מכונית.... המחשב של אחי...
- להקה אהובה נוכחית: היהודים - ספר אהוב נוכחי: קיץ אחד ביחד של ליאת רוטמן או משו כזה...
- דאגה נוכחית: בלההה לא חשוב.... - שנאה נוכחית: אין כל כך - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: חברה שלי ואמא קוראות לי זוארץ....
- פריט לבוש אהוב נוכחי: מכנס אדום יפה מזארה ושני סווצ'רים יפים - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: מה
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נוי. והדר. אבל לא חשוב - אני הכי שמחה כש: כשאני עם חברות ובאימון - אני מרגישה בודדה כש: אין מסביב אפחד... - סופר(ים) אהוב(ים): לוידעת.........
- האם את חושבת יותר מדי: כן - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארצות הברית - אדם מפורסם שפגשת: עודד מנשה
יפיייי - האם יש לך אילושהם חרטות: על מה בדיוק
- קפה אהוב: איכס. קפה.
- ריח אהוב: של אמא ושל השמפו מרכך של חברה שלי - מה מכעיס אותך: אנשים טיפשים - דרך מועדפת לבזבז זמן: מחשב, קריאה ואימונים - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: בלה. אין בי הרבה דברים טובים......

למעלה