סתם שאלון נחמד..

n o g i t

New member
תתחדשי../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

הרגע צחצחתי שיניים ובטעות הסנפתי קמת משחה לתוך האף.. זה לא מסוכן או משו נכון?

מיטץ

New member
פעם עישנתי משחת שניים../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נראה לי שזה מסוכן,הרי אנשים בולעים את זה לא?!

n o g i t

New member
טוב..../images/Emo95.gif

כבר בוקר, ואני עוד חיה.. אז סימן שזה לא כל כך נורא..

little bry

New member
../images/Emo6.gifשליייייייי ../images/Emo9.gif

שם המורה בכיתה א': נילי - השיר האחרון ששרת: back at one - lulu & westlife - הדבר האחרון שצחקת בגללו: מישהו מהאייסיקיו שלי שלח לי תמונה שלו חיחיחי
- הפעם האחרונה שבכית: אתמול... *בריאן עזבבבב!!
* עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: מנהלת משרד חחחח / רקדנית - איפה את הולכת לגור: אמממממ... בישראל - כמה ילדים את רוצה: שתי בנות ובן - באיזה סוג של מכונית תנהגי: מיצובישייי *חחחחח האוטו היחידי שאני מכירה* נוכחי - שיער נוכחי:
כתום! חחחחחח איזה שאלה מוזרה!!! חחחחחח כרגע חום עד הכתפיים - בגדים נוכחיים: פיג'מההה - תכשיטים נוכחיים: טבעת ועגילים - עצבנות נוכחית: המורה לספרות שהביאה ספר 500 עמודים לקרוא - ריח נוכחי: אממממממ סבון? חחחחחחח לא יודעתתתתת - התגעגעות נוכחית: בריייייי
*סורי שאני קרציה עם בריי חחחח זה השאלות
ש* - תמונת דסקטופ נוכחית: ווליפר של כל מי שאני אוהבת *אורלנדו, ווסטלייף, בקהאם, ועוד ועוד...* - להקה אהובה נוכחית: ווסטלייף - ספר אהוב נוכחי: הארי פוטר - דאגה נוכחית: מבחן בגיאומטריה מחררררר - שנאה נוכחית: לא שונאת אפחד!!! מואה לכולם!!! חחחח - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: בריאן ----> ווסטלייף ----> ליטל בריי - פריט לבוש אהוב נוכחי: ג'ינס, אולסטאר וחולצה של קאסטרו חחחח - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: חחחחחחחחחחח מזתומרת? משו שאני אוהבת בעצמי? רגליים... - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אוווווו יש הרבהההה - אני הכי שמחה כש: האנשים שאני אוהבת שמחים! - אני מרגישה בודדה כש: משעמם לי... - סופר(ים) אהוב(ים): ג'י קי רולינג, טולקין... - האם את חושבת יותר מדי: כהההה - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בריטניה - אדם מפורסם שפגשת: יהודה לוי נחשב? - האם יש לך אילו שהם חרטות: בטח!! לכולם יש - קפה אהוב: נס קפה חחחחחחח - ריח אהוב: של הבושם נעה... - מה מכעיס אותך: הרבה דברים... - דרך מועדפת לבזבז זמן: שופינג, פורומים בתפוזזז
- מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חברמנית, ובד"כ שאני משתגעת אני מצחיקה

פרפר15

New member
שהם באו אחרי ההופעה

לא בידיוק פפגשתי ופתחתי בשיחת חולין אבל ראיתי מקרוב

ElinorL

New member
יאללה מתאים לי!

אני גם חדה אז ככה תכירו אותי קצת :) עבר מורה-חנה שיר-מיכל אמדורסקי-מה שתבקש הדבר האחרון שצחקתי בגללו - שיחת טלפון קרועה עם חברה קרועה (כל השיחה היו צחוקים:) פעם אחרונה שבכיתי- יום חמישי האחרון (לפני יומיים) עתיד קריירה- עיצוב שמלות או/וצילום איפה אני אגור-אריאל/הרצליה/צפון ת"א מס ילדים-2? לא סגורה על עצמי ממש (אבל בטוח תיהיה לי ילדה מאומצת מארגנטינה!!!:) מכונית לעתיד- פאסט או B.M.W (הרבה ציפיות יש לי,אה? :) נוכחי (הווה) שיער- תלתלים קצר וטיפה אדום (צבעתי אבל הרוב ירד ): בגדים- פיג'מה עם ברווזים קטנים בתוך בועות סבון! חחח תכשיטים- צמידים עם ערך סנטימנטלים ושעון אהוב עצבנות - לא לפספס ארץ נהדרת בשעה שאני עונה! ריח נוכחי- ריח נעים של סבון (אחרי מקלחת:) התגעגעות- חסוי אבל התגעגות מאוד גדולה ומעציבה :( תמונת דסקטופ-צבע כחול להקה אהובה - אמממ... אין ממש, יש שירים אהובים אבל אולי המורדים... לא יודעת :/ ספר אהוב - לא קוראת ממש ספרים, יש כמה חביבים אבל אני רוצה לקרוא את הספר בדיחות של איל קיציס! דאגה- לא יכולה לפרט... שנאה נוכחית- את הבית שלי הניקניים שלי זה השם שלי והאות הראשונה של השם משפחה. בחרתי כינוי נטרלי כדי שאני אוכל להיות איתו בכמה פורומים שאני רוצה ולא לקשר את עצמי למשהו ספציפי... פריט לבוש אהוב- אם פריט לבוש זה גם תכשיטים אז הצמידים ואם לא אז אני לא לובשת משהו שאני אוהבת כרגע... מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי - הכוונה זה מה אני הכי אוהבת בגוף שלי כרגע? שניה אני אבדוק... שפתיים ועינים (באמת בדקתי!:) האדם שהייתי רוצה איתי עכשיו - לא יכולה להגיד... אני הכי שמחה ש-אני מרגישה אהובה ומוערכת אני מרגישה בודדה ש-יש שיר עצוב וגעגוע ויאוש ממצב כלשהו או שאני רואה את כולם שמחים או/ומאוהבים ואני מרגישה לא קשורה. סופר(ים) אהוב(ים) - מזה?? האם אני חושבת יותר מידי- יותר מידי זאת דרך עדינה לנסח את זה, אני כל היום בסרט! :/ אם יכולתי לחיות בכל מקום בעולם, איפה - לא יודעת אבל רחוק מפה, אני מאוד אוהבת את ארגנטינה אבל לא יודעת אם דווקא שם... הכי רחוק השאפשר מאיפה שאני נמצאת! אדם מפורסם שפגשתי - יש הרבה... הכוכבים של ארץ נהדרת, רוב כוכבי המורדים, מיכל ינאי וטל מוסרי, נמרוד רשף וזהו ניראה לי... חרטות שיש לי - יותר מידי, חלק עוברות וחלק נשארות. אני מחמירה עם עצמי יותר מידי... קפה אהוב - שאחותי עושה לי באהבה :) ריח אהוב - שריח של החברה הכי טובה שלי מה מכעיס אותי - יותר מידי דברים, הלוואי שהייתי יותר קלילה... דרך לבזבזב זמן - לישון ולדבר עם אנשים באינטרנט התכונה הכי טובה שלי - אני בן אדם אוהב שאוהב לאהוב ולעזור (למרות שלא תמיד זה הכי טוב:)

ElinorL

New member
וגם פגשתי את אמיר פיי גוטמן וראיתי

את יעל בר זוהר, ג'ודי ניר מוזס, בעלה והילדים ואת צביקה פיק אבל איתם לא דיברתי, פשוט ראיתי אותם...

TrinMyQueen

New member
שאלון מגניב! הנה התשובות שלי../images/Emo168.gif

שם המורה בכיתה א': רחל השיר האחרון ששרת: מחר כבר לא יבוא-אביב גפן הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד שלי שהרגע חזרתי ממנו הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים כשרבתי עם ידיד שלי קריירה: עורכת דין
איפה הולכת לגור: פה בישוב החמודי שלי, או בקיסריה
כמה ילדים רוצה: 3 סוג מכונית: מיני ואן! שיער נוכחי: קוקו עגבניה בגדים נוכחיים: פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: שרשרת שכתוב עליה S והיא תמיד עלי עצבנות נוכחית: קר לי ברגליים ריח נוכחי: של השמפו שלי התגעגעות נוכחית: לחברה טובה שלי שכבר 8 חודשים בארה"ב והרגע דיברתי איתה בטלפון תמונת דסקטופ נוכחית: של מטריקס להקה אהובה נוכחית: משינה ספר אהוב נוכחי: הארי פוטר דאגה נוכחית: הערימת שיעורים שלי למחר שאין לי כוח לעשות שנאה נוכחית: למפגרים בערוץ 2 שהחליטו לא לשים חברים היום הסיפור שמאחורי הניק שלי: Trin-קיצור של טריניטי, הדמות האהובה עלי המטריקס, אחד הסרטים שאני הכי אוהבת.. בתרגום חופשי- טרין המלכה שלי פריט לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה צמודה מ-TNT מאפיין גופני אהוב: הכוונה מה אני אוהבת בעצמי? את העיניים אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אורלנדו אני הכי שמחה כש: אני שומעת מוזיקה/מנגנת בגיטרה אני מרגישה בודדה כש: אני מתעוררת באמצע הלילה סופר אהוב: אין משו מיוחד, אם מתעקשים-ג'יי קיי רולינג שכתבה את הארי פואר האם אני חושבת יותר מדי: הרבה יותר מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ניו יורק אדם מפורסת שפגשת: נינט שירי וגבסו, ירמי קפלן חרטות: על זה שלא אמרתי למי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו מוקדם יותר קפה אהוב: לאטה מוקצף ריח אהוב: של הבושם של אחותי הגדולה מה מכעיס אותך: אנשים צבועים/שקרנים/טיפשים דרך מועדפת לבזבז זמן: לישון/לשמוע מוזיקה/לנגן כשרון: נגינה, ציור תכונה טובה: יש לי כושר שכנוע חזק

hermayony

New member
../images/Emo28.gif שלי../images/Emo70.gif

עבר שם המורה בכיתה א: אמ... קטרין נרה לי קראו לה...|פירמידה| השיר האחרון ששרת: אתה חושב שאתה וואו...
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אנשים שהקול שירה שלהם נשמע כמו עז
הפעם האחרונה שבכית: אמ.. ^ עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות: אמ... אין לי שמץ|בלונדינית| איפה את הולכת לגור: ישראל
כמה ילדים את רוצה: 2
באיזה סוג של מכונית תנהגי: מרצדס
נוכחי שיער נוכחי: שיער? חום עם 2 פסים בלונדיני
בגדים נוכחיים: חולצה לבנה, מכנסיים אפורים
תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: לכתוב כל כך הרבה
ריח נוכחי: אמ... אין ממש ריח כלשהו כרגע ..חחח |בלונדינית| התגעגעות נוכחית: אורלנדו... חחח
תמונת דסקטופ נוכחית: אורלנדו וג'יק משודדי הקאריביים
להקה אהובה נוכחית: אין
ספר אהוב נוכחי: רובוטים של שחר-אייזיק אסימוב
דאגה נוכחית: איך אוכל להצליח במבחן מחר
שנאה נוכחית: ורד (המורה להבעה)
הסיפור מאחורי הניקניים שלך: לא היה לי רעיון אחר
פריט לבוש אהוב נוכחי: אמ... חולצה עם מחשוף של הכתפיים שחורה מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: מה
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נחשו... (אורלנדו...
) אני הכי שמחה כש: אני מקבלת ציון טוב בחשבון (חה...
) אני מרגישה בודדה כש: אני לבד
סופר(ים) אהוב(ים): ג'י קיי
האם את חושבת יותר מדי:
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הוואי
אדם מפורסם שפגשת:לא פגשתי אף מפורסם בינתיים
האם יש לך אילושהם חרטות: על אילו מהרציחות שביצעתי
קפנ אהוב:שונאת
ריח אהוב: מרק עוף (כן אני מוזרה) מה מכעיס אותך: קנאות |שריף דרך מועדפת לבזבז זמן: להיות פה
היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמ... שירה

hermayony

New member
../images/Emo28.gif בפגישת מפורסמים... לראות את

דנה מרמור בקניון נחשב

מיטץ

New member
אני ../images/Emo158.gif../images/Emo3.gif

עבר - שם המורה בכיתה א': סיגל - השיר האחרון ששרת: תני לי אהבה
- הדבר האחרון שצחקת בגללו:חברה שלי עפה מהמיטה שלה ותפסתי אותה ברגליים - הפעם האחרונה שבכית: אתמול... בגלל עצבים
עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות:פסיכולוגית - איפה את הולכת לגור:איפשהו בארצנו הקטנטונת - כמה ילדים את רוצה: 3 - באיזה סוג של מכונית תנהגי:מאיפה לי
נוכחי - שיער נוכחי:קוקו גבוה - בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה שחורה ולבנה - תכשיטים נוכחיים:עגילים - עצבנות נוכחית:לא עצבנית - ריח נוכחי: הוגו - התגעגעות נוכחית:אני רעבה...אז לאוכל
- תמונת דסקטופ נוכחית:סתם משהו בצבע כחול - להקה אהובה נוכחית: אין - ספר אהוב נוכחי:לא יודעת - דאגה נוכחית: להצליח במבחן במדעים ומתמטיקה[אמן] - שנאה נוכחית: לא שונאת אף אחד - הסיפור מאחורי הניקניים שלך:אין סיפור - פריט לבוש אהוב נוכחי:מכנס ג'ינס - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:לא ממש הבנתי... אבל אני הכי אוהבת תרגליים - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישהו
- אני הכי שמחה כש:יש לי מצב רוח טוב - אני מרגישה בודדה כש: אני בדד - סופר(ים) אהוב(ים): אין - האם את חושבת יותר מדי: כה
- אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אוהבת את ישראל
אבל בטח באיזה יער באירלנד, מקום נידח כזה
- אדם מפורסם שפגשת: שלישיית מה קשור, אניטה פללי ועובדיה מכוכבי השכונה - האם יש לך אילו שהם חרטות:נופ... - קפה אהוב:לא אוהבת קפה - ריח אהוב:של דלק
- מה מכעיס אותך: אנשים שמתבכיינים כל הזמן ואומרים דברים מפגרים - דרך מועדפת לבזבז זמן: להיות במחשב ולישון - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: להקשיב לאנשים...

ThisIsJustME

New member
../images/Emo41.gifשלי../images/Emo41.gif

עבר - שם המורה בכיתה א': גבי - השיר האחרון ששרת: הקיץ האחרון-שפיות זמנית - הדבר האחרון שצחקת בגללו: מארץ נהדרת, הרגע, מהחיקוי של הרמטכל חחח
- הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת
עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: אין לי מושג
- איפה את הולכת לגור: אין לי מושג
- כמה ילדים את רוצה: לפחות בן אחד ובת אחת - באיזה סוג של מכונית תנהגי: נממ לא מבינה במכוניות וגם לא אכפת לי מהן חחח....אבל שתהייה אחת שווה
נוכחי - שיער נוכחי: אסוף בקליפס, אבל עקרונית הוא בצבע חום כהה מתחת לכתפיים... - בגדים נוכחיים: טרנינג, חולצה קצרה ומעלייה פליז של פוקס - תכשיטים נוכחיים: אין - עצבנות נוכחית: אין, אני ממש רגועה כרגע חחחח - ריח נוכחי: אמממ הבישולים של אמא חחח - התגעגעות נוכחית: לחברים וחברות שלי שיצאו לטיול - תמונת דסקטופ נוכחית: רקע מהמם של ריוונדל
- להקה אהובה נוכחית: אואזיס וגאנס אנד רוזס - ספר אהוב נוכחי: יש כמה: הארי פוטר, השטן והעלמה פריים ואדי מלך המסטולים - דאגה נוכחית: אין - שנאה נוכחית: אין, אני בעיקרון בכלל לא טיפוס שונא - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: שלא הייה ניקניים אחר וזה מה שעלה בראש שלי [?]
- פריט לבוש אהוב נוכחי: ג'ינס - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: מה
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נמממ חוץ מאורלנדו יש עוד מישו חחח
- אני הכי שמחה כש: טוב לאנשים שקרובים אליי - אני מרגישה בודדה כש: אין אף אחד איתי - סופר(ים) אהוב(ים): ג'.ק. רולינג ופאולו קואלו - האם את חושבת יותר מדי: כן... - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו-זילנד - אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי
- האם יש לך אילושהם חרטות: כן - קפה אהוב: קפה? אני בעד שוקו
חחח
- ריח אהוב: נמממ לא יודעת - מה מכעיס אותך: אנשים שמלכלכים ולא שומרים על איכות הסביבה
ועל זכויות של בע"ח
זה שהם לא מדברים בשפתנו לא אומר שהם לא סובלים
- דרך מועדפת לבזבז זמן: לישששששששששששון
- מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:

ThisIsJustME

New member
שחכתי את האחרון אז הנה:

מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כנות

ThisIsJustME

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאוי איזה

טימטומית אני
איך שחכתי?! כן פגשתי מפורסמים כשהייתי קטנה הייתי באולפן של ערוץ הילדים ופגשתי את: טל ברמן, עודד מנשה ועוד כמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

little bry

New member
omg שירה *זוכרת לפי השירשור שמות

חחחח* איזה תמונה מ-ה-מ-מ-ת!!!! לא ראיתי אותה לפני!!! חחחחחחחחחחחח טודעעעעע!

ThisIsJustME

New member
חח השרשור שמות הייה ממש מתאים!

ובהחלט תמונה מהממת חיחי
אני שמחה שבזכותי התוודעת אלייה

למעלה