אני!../images/Emo95.gif
|מתלהבת|אני חולה על שאלונים
עבר
- שם המורה בכיתה א':שלומית לוי - השיר האחרון ששרת:"אפ-דאון גירל" *מושפעת מהסרט* - הדבר האחרון שצחקת בגללו:אממ אחותי שנראית נורא עם התספורת החדשה שלה - הפעם האחרונה שבכית:היום בסרט...
עתיד
- מה הקריירה שלך הולכת להיות:לא יודעת..משהו בתחום הפרסום(לא שאני יהיה מפורסמת, כאילו אמרגנית, מפיקה, סוכנת וואטאבר) - איפה את הולכת לגור:נראה לי בארץ..
- כמה ילדים את רוצה:3(תאומות וילד קטן) - באיזה סוג של מכונית תנהגי:לא מבינה במכוניות כל כך, אבל אני מניחה שמכונית חמודה כזאת..
נוכחי
- שיער נוכחי:מגעיל
חום גלי שמגיע עד מקום מסויים בחלק העליון של הגוף שלא נאה לציין - בגדים נוכחיים:מה שאני לובשת ברגע זה?פיג'מה סקסית..סתם- ג'ינס מגריפ גופיה שחורה וקפוצ'ון תכלת.. - תכשיטים נוכחיים:שרשראות צבעוניות כאלה שאמורות להיות של ילדות קטנות, אבל אני חולה על הקראפ הזה..
- עצבנות נוכחית:לא ישנתי כל הלילה אז אני עצבנית על כל דבר שזז/נושם - ריח נוכחי:הבושם של אסתי לאודר החדש - התגעגעות נוכחית:לחברה הכי טובה שלי - תמונת דסקטופ נוכחית:קשתות בענן חמודות כאלה - להקה אהובה נוכחית:בלאק אייד פיז - ספר אהוב נוכחי:אלכס לרנר,דפי ואני/גילה אלמגור, שרה"ט - דאגה נוכחית:עבודת שורשים יימח שמה - שנאה נוכחית:מי שהמציא את העבודת שורשים, והסתדרות המורים שמבטלים לנו פעילויות וטיולים
- הסיפור מאחורי הניקניים שלך:החלפתי אתמול!פשוט כל האנשים שאני מכירה כמעט קוראים לי נוגית.. אז
- פריט לבוש אהוב נוכחי:ג'ינס - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:שלא תחשבו שיש לי נטיות מיניות או משו, אבל אני חושבת שציצי זה דבר יפה.. - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:החברה הכי טובה שלי..ואורלנדו כמובן - אני הכי שמחה כש:אומרים לי שאוהבים אותי ומתכוונים לזה - אני מרגישה בודדה כש:אני בדיכאון(מן הסתם) - סופר(ים) אהוב(ים):אין לי מישו ספציפי.. - האם את חושבת יותר מדי:כבר סכמנו שהחשיבה מקשה עלי נכון? אז אני משתדלת לא לעשות את זה..אבל ביום שישי היה מבחן במתמטיקה, אז חשבתי מעבר למצופה ממני..
- אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:יורו דיסני - אדם מפורסם שפגשת:צביקה פיק...מיכל אמדורסקי,אמיר פיי גוטמן, והדוגמן של קולקצית הקיץ של הוניגמן- הוא ילד מהכתה שלי.. אם זה נחשב מפורסם(לא)
- האם יש לך אילושהם חרטות:כן..(פרטי) - קפה אהוב:יאק
- ריח אהוב:הריח של הבית של סבא וסבתא שלי מצד אמא - מה מכעיס אותך:שמרכלים עלי...שמשקרים לי - דרך מועדפת לבזבז זמן:לגלוש באינטרנט.. לאכול - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אממ אני די אמינה אני חושבת..