סתם שאלון נחמד..

SailoR VenuS

New member
סתם שאלון נחמד..../images/Emo47.gif

אפשר להפוך את זה לשירשור שאלונים אור סמט'ינג ^^;;

Principessa 17

New member
גם אני

עבר - שם המורה בכיתה א':דליה - השיר האחרון ששרת:ששל ספייס ג'אם חחחחחח - הדבר האחרון שצחקת בגללו:אממ.... הייתי אצל חבר שלי לפני שעה ושיגענו איזה טורקי אחד באייסיקיו, אמרנו לו שיש לנו את הברז שלו חחח we have ur berez! - הפעם האחרונה שבכית:אתמול... עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: אמממ עורכת דין! - איפה את הולכת לגור:מממ.....בארמון
- כמה ילדים את רוצה: 4 - באיזה סוג של מכונית תנהגי: אממ.... סמארט!!
נוכחי - שיער נוכחי:תלתלים חומים ושובבים - בגדים נוכחיים:טריינינג - תכשיטים נוכחיים:אין - עצבנות נוכחית: הבגרות בע"פ באינגליש מחר - ריח נוכחי: הוגו- deep red - התגעגעות נוכחית:שששש סוד - תמונת דסקטופ נוכחית: של כל הכיתה מהטיול השנתי לאילת - להקה אהובה נוכחית: אין - ספר אהוב נוכחי:אין - דאגה נוכחית:הבגרות מחר - שנאה נוכחית:המורה לצרפתית - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: לא זוכרת... - פריט לבוש אהוב נוכחי:יש הרבה - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:הא? - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:מממ.... - אני הכי שמחה כש: - אני מרגישה בודדה כש: - סופר(ים) אהוב(ים): - האם את חושבת יותר מדי: - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: - אדם מפורסם שפגשת: - האם יש לך אילושהם חרטות: - קפה אהוב: - ריח אהוב: - מה מכעיס אותך: - דרך מועדפת לבזבז זמן: - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:

SailoR VenuS

New member
אממ חח כן הנה השאלון..../images/Emo47.gif

עבר - שם המורה בכיתה א': - השיר האחרון ששרת: - הדבר האחרון שצחקת בגללו: - הפעם האחרונה שבכית: עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: - איפה את הולכת לגור: - כמה ילדים את רוצה: - באיזה סוג של מכונית תנהגי: נוכחי - שיער נוכחי: - בגדים נוכחיים: - תכשיטים נוכחיים: - עצבנות נוכחית: - ריח נוכחי: - התגעגעות נוכחית: - תמונת דסקטופ נוכחית: - להקה אהובה נוכחית: - ספר אהוב נוכחי: - דאגה נוכחית: - שנאה נוכחית: - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: - פריט לבוש אהוב נוכחי: - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: - אני הכי שמחה כש: - אני מרגישה בודדה כש: - סופר(ים) אהוב(ים): - האם את חושבת יותר מדי: - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: - אדם מפורסם שפגשת: - האם יש לך אילושהם חרטות: - קפה אהוב: - ריח אהוב: - מה מכעיס אותך: - דרך מועדפת לבזבז זמן: - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:

SailoR VenuS

New member
אוקיי הנה התשובות שלי../images/Emo47.gif

*אהמ* עבר - שם המורה בכיתה א': שרון ^^;; - השיר האחרון ששרת: pretty boy של M2M - הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא שלי - הפעם האחרונה שבכית: הממ.. שלשום?
עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: אסטרונאוטית ^_____^ - איפה את הולכת לגור: אמ בישראל... - כמה ילדים את רוצה:ממ.. 3.. 2 מהם תאומים ^^;; - באיזה סוג של מכונית תנהגי: חיחי אחת נחמדה..(?) נוכחי - שיער נוכחי:אסוף בקוקו עגבנייה קצת עלוב.. - בגדים נוכחיים:מכנסיים אדומים וחולצה אפורה-כהה טרנינג. - תכשיטים נוכחיים:משקפיים. - עצבנות נוכחית: ילד אחד. מעצבןןןן כל כך.. - ריח נוכחי: אממ חח שום ריח.. - התגעגעות נוכחית: מתגעגעת..? אממ.. - תמונת דסקטופ נוכחית: של טויה ויוקיטו מסאקורה..(אגב דורית, טויה יותר!!!!) - להקה אהובה נוכחית:היהודים. תמיד. אין כזה דבר נוכחית
- ספר אהוב נוכחי: ה"פ. כנ"ל
- דאגה נוכחית: המבחן בהבעה מחר. לא יודעת כלום. - שנאה נוכחית: אין. מקווה שימשיך ככה. - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: חח אין סיפור.. אוהבת sailor moon וסיילור ונוס היא של הכוכב של המזל שלי-מזל מאזניים
- פריט לבוש אהוב נוכחי: הכובע הכתום-זוהר שלי ^________^ - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: הא?...
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:כל הבעלים שלי.. ואורלנדו!! חח סתם.. עידו(נו אזמה אם אתן לא יודעות מי זה...) - אני הכי שמחה כש: אני יודעת שהולך להיות לי יום טוב
או שאני מקבלת ציון טוב במבחן..
- אני מרגישה בודדה כש:אין איתי אף אחד.(מן הסתם...) - סופר(ים) אהוב(ים):הארי פוטר.. ו.. עוד כמה(
) - האם את חושבת יותר מדי:לא כי אחר כך כואב לי הראש.(
) - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איפה שכל האלפים חיים. וואו, זה יכול להיות שיגעון. - אדם מפורסם שפגשת: מיכל ינאי(ראיתי אותה בבית קפה.. איזה כיף לי) - האם יש לך אילושהם חרטות:הא..?
- קפה אהוב: איכס קפה. - ריח אהוב: של הבושם שלי
- מה מכעיס אותך: אנשים שכותבים עם שגיאות ולא יודעים להבדיל בין עם ו-אם. ואנשים שלא יודעים לשרשר(זה לא אישי
) ואנשים שאומרים למשל: שני צלעות. ארררררררר - דרך מועדפת לבזבז זמן:מחשב כמובן! או לקרוא ספר טוב. או לישוןןןן - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אופטימית ותמיד פה כשמישהו צריך אותי
.

hermayony

New member
../images/Emo28.gif שני צלעותתתתתתת

חחחחחחחחחחחחחחחחחח
(רותם כמה ד'גה ווים ביום
) חחחחחחחחחחחחח

T u r n e r 1

New member
זה הולך להיות ארוך......

שם המורה בכיתה א: רימונה השיר האחרון ששרת: אני אוהבת את אורלנדו (שיר שהמצאתי) הדבר האחרון שצחקת בגללו: הרגע תקעתי פלו** חזק הפעם האחרונה שבכית: אמממ מזמן. אני די עליזה (לא במובן הלסבי) מה הקריירה שלך הולכת להיות: רופאה (מנתחת) איפה את הולכת לגור: עם אורלנדו?? סתם סתם.. בעיר הגדולה כנראה כמה ילדים את רוצה: 3 באיזה סוג של מכונית תנהגי: פג'ו התגעגעות נוכחית: לחופש הגדול תמונת דסקטופ נוכחית: מזה? להקה אהובה נוכחית: אין מועדף ספר אהוב נוכחי: ראש 1 נחשב? דאגה נוכחית: להכשל ולהדפק בעתיד שנאה נוכחית: אממ מורה מסויימת שהייתי רוצחת הסיפור מאחורי הניק ניים: טרנר- שם משפחתו של וויל פריט לבוש אהוב: לבוש פשוט מאפיין גופני אהוב: יש לי פטמה שלישית..... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נו באמת אתן לא יודעות? אני הכי שמחה כש: אני רואה את אורלנדו אני מרגישה בודדה כש: אני לבד.... סופר אהוב: נדה האם את חושבת יותר מידי: אני כל הזמן חושבת אם יכולת לחיות בכל מקום העולם: לוס אנג'לס אדם מפורסם שפגשת: פגשתי הרבה חרטות: למי אין? קפה אהוב: נס בלי סוכר ריח אהוב: ריח של חופש חח.. מה מכעיס אותי: אנשים עצבניים דרך מועדפת לבזבז זמן: להיות בפורום (לא שזה בזבוז זמן) אני נהנית! איכות: אני בוגרת ומבינה אנשים

פרפר15

New member
../images/Emo39.gifאני../images/Emo39.gif

עבר - שם המורה בכיתה א': אתי - השיר האחרון ששרת: my immortal -evanesane - הדבר האחרון שצחקת בגללו: אח שלי סיפר בדיחה הדבר המצחיק הוא שאני לא זוכרת אותה - הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: במאית\תסריטאית - איפה את הולכת לגור: ראש העין - כמה ילדים את רוצה: 3 שתי בנות ובן - באיזה סוג של מכונית תנהגי: אני לא מבינה במכוניות נוכחי - שיער נוכחי:קוקו עגבניה - בגדים נוכחיים: ספורטיבי ביתי - תכשיטים נוכחיים: כלום - עצבנות נוכחית: היתוש הגדול שיש לידי על הקיר - ריח נוכחי: לא יודעת - התגעגעות נוכחית: לשיבת המלך אני מתה ליראות את הסרט שוב - תמונת דסקטופ נוכחית: שחור - להקה אהובה נוכחית: evanesane - ספר אהוב נוכחי: שר הטבעות - דאגה נוכחית: אחרי פסחיש לי בגרות בהיסטוריה - שנאה נוכחית: ילדה אחת אתן לא מכירות - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: אני אובת פרפרים והייתי בת 15 אני לא מצליחה לשנות - פריט לבוש אהוב נוכחי: נוח לא צמוד - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: לא הבנתי כאילו מה אני הכי אוהבת בעצמי אממממממ זה ישמע דפוק אבל אני מתה על התחת שלי - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אורלנדו - אני הכי שמחה כש:שאני עם החברה הכי טובה שלי הדס - אני מרגישה בודדה כש: ליפעמים בהפסקות שאני באה לכיתת חברתי והיא באה - סופר(ים) אהוב(ים): טולקין גאון - האם את חושבת יותר מדי:כן הרבה מחשבות רצות לי בראש בלי הפסקה - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא הייתי יכולה לימצא בית אחר מישראל - אדם מפורסם שפגשת: עודד מנשה יעל בר זהר והמורדים - האם יש לך אילושהם חרטות: אמממממ כן ליפעמים עכשיו אני לא זוכרת אחת - קפה אהוב: שניים סוכר 1 נס - ריח אהוב: הבושם הזה עם הפרח שחכתי את שמו - מה מכעיס אותך: שמיתללים בחיות - דרך מועדפת לבזבז זמן:לרבוץ במיטה ללא מעשה - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אממממ אני די מצחיקה יש לי הרבה יציאות

n o g i t

New member
אני!../images/Emo95.gif

|מתלהבת|אני חולה על שאלונים
עבר
- שם המורה בכיתה א':שלומית לוי - השיר האחרון ששרת:"אפ-דאון גירל" *מושפעת מהסרט* - הדבר האחרון שצחקת בגללו:אממ אחותי שנראית נורא עם התספורת החדשה שלה - הפעם האחרונה שבכית:היום בסרט...
עתיד
- מה הקריירה שלך הולכת להיות:לא יודעת..משהו בתחום הפרסום(לא שאני יהיה מפורסמת, כאילו אמרגנית, מפיקה, סוכנת וואטאבר) - איפה את הולכת לגור:נראה לי בארץ..
- כמה ילדים את רוצה:3(תאומות וילד קטן) - באיזה סוג של מכונית תנהגי:לא מבינה במכוניות כל כך, אבל אני מניחה שמכונית חמודה כזאת..
נוכחי
- שיער נוכחי:מגעיל
חום גלי שמגיע עד מקום מסויים בחלק העליון של הגוף שלא נאה לציין - בגדים נוכחיים:מה שאני לובשת ברגע זה?פיג'מה סקסית..סתם- ג'ינס מגריפ גופיה שחורה וקפוצ'ון תכלת.. - תכשיטים נוכחיים:שרשראות צבעוניות כאלה שאמורות להיות של ילדות קטנות, אבל אני חולה על הקראפ הזה..
- עצבנות נוכחית:לא ישנתי כל הלילה אז אני עצבנית על כל דבר שזז/נושם - ריח נוכחי:הבושם של אסתי לאודר החדש - התגעגעות נוכחית:לחברה הכי טובה שלי - תמונת דסקטופ נוכחית:קשתות בענן חמודות כאלה - להקה אהובה נוכחית:בלאק אייד פיז - ספר אהוב נוכחי:אלכס לרנר,דפי ואני/גילה אלמגור, שרה"ט - דאגה נוכחית:עבודת שורשים יימח שמה - שנאה נוכחית:מי שהמציא את העבודת שורשים, והסתדרות המורים שמבטלים לנו פעילויות וטיולים
- הסיפור מאחורי הניקניים שלך:החלפתי אתמול!פשוט כל האנשים שאני מכירה כמעט קוראים לי נוגית.. אז
- פריט לבוש אהוב נוכחי:ג'ינס - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:שלא תחשבו שיש לי נטיות מיניות או משו, אבל אני חושבת שציצי זה דבר יפה.. - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:החברה הכי טובה שלי..ואורלנדו כמובן - אני הכי שמחה כש:אומרים לי שאוהבים אותי ומתכוונים לזה - אני מרגישה בודדה כש:אני בדיכאון(מן הסתם) - סופר(ים) אהוב(ים):אין לי מישו ספציפי.. - האם את חושבת יותר מדי:כבר סכמנו שהחשיבה מקשה עלי נכון? אז אני משתדלת לא לעשות את זה..אבל ביום שישי היה מבחן במתמטיקה, אז חשבתי מעבר למצופה ממני..
- אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:יורו דיסני - אדם מפורסם שפגשת:צביקה פיק...מיכל אמדורסקי,אמיר פיי גוטמן, והדוגמן של קולקצית הקיץ של הוניגמן- הוא ילד מהכתה שלי.. אם זה נחשב מפורסם(לא)
- האם יש לך אילושהם חרטות:כן..(פרטי) - קפה אהוב:יאק
- ריח אהוב:הריח של הבית של סבא וסבתא שלי מצד אמא - מה מכעיס אותך:שמרכלים עלי...שמשקרים לי - דרך מועדפת לבזבז זמן:לגלוש באינטרנט.. לאכול - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אממ אני די אמינה אני חושבת..

חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אלכס לרנר, דפי ואני זה ספר פשוט מהמם
ממש ממש אהבתי אותו
וואי הזכרת לי אותו עכשיו............ תודה

TrinMyQueen

New member
תומכת! ../images/Emo168.gif

גם אני קראתי אותו.. הסוף ממש ממש ממש מרגש... אחלה ספר
אבל קראתי אותו בשנה שעברה ולא זכרתי אותו..

little bry

New member
וואייי ספר עצוב!!! ../images/Emo7.gif

גמאני קראתי אותו... ספר עצוב...

פרפר15

New member
תיקון קטנטן

- אני מרגישה בודדה כש: ליפעמים בהפסקות שאני באה לכיתת חברתי והיא באה היא הכוונה לשינאה הנוכחית שלי

פרפר15

New member
אני מפחת שאחת הרגליים שלו תידבק לי

לנעל בכל מיקרה עוד מעט אני הולכת אז לא משנה

T u r n e r 1

New member
גם לי יש תיקון........

זה בכלל לא היה ארוך כמו שציינתי פשוט זה היה השאלון הראשון שלי. והיה נחמד

למעלה