תשובותי../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif
עבר - שם המורה בכיתה א': שרה מירון - השיר האחרון ששרת: עכשיו טוב של גלעד שגב. שיר פשוט מדהים....
- הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת.....זה אמנם היה לפני איזה שעה פשוט הייתי עם חברה בקניון והיא קצת...משוגעת....אז היה מצחיק
- הפעם האחרונה שבכית: כמעט בכיתי אתמול
כי הייתי במסיבה של חברה שלי ואיזה ילד אחד... הציק לי. כל הזמן הוא שאל אותי אם אני פנויה ואם אני מעוניינת וכאלה.... אז בכיתי מרוב צחוק עם חברה שלי...
עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: עורכת דין אלא מה..
- איפה את הולכת לגור: תל אביב......
- כמה ילדים את רוצה: 3 - באיזה סוג של מכונית תנהגי: אוווו משו יפה.....
נוכחי - שיער נוכחי: חום שמגיע לי עד ה...אהמ לא משנה...
- בגדים נוכחיים: מכנסי דייגים כתומים, חולצה קצרה גזורה של אחי וחולצה של אורנג' שאני מה זה אוהבת....
- תכשיטים נוכחיים: שעון?
- עצבנות נוכחית: לוידעת.... - ריח נוכחי: Escape של קלווין קליין - התגעגעות נוכחית: אפחד. טוב נו נוי...
- תמונת דסקטופ נוכחית: מכונית.... המחשב של אחי...
- להקה אהובה נוכחית: היהודים - ספר אהוב נוכחי: קיץ אחד ביחד של ליאת רוטמן או משו כזה...
- דאגה נוכחית: בלההה לא חשוב.... - שנאה נוכחית: אין כל כך - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: חברה שלי ואמא קוראות לי זוארץ....
- פריט לבוש אהוב נוכחי: מכנס אדום יפה מזארה ושני סווצ'רים יפים - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: מה
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נוי. והדר. אבל לא חשוב - אני הכי שמחה כש: כשאני עם חברות ובאימון - אני מרגישה בודדה כש: אין מסביב אפחד... - סופר(ים) אהוב(ים): לוידעת.........
- האם את חושבת יותר מדי: כן - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארצות הברית - אדם מפורסם שפגשת: עודד מנשה
יפיייי - האם יש לך אילושהם חרטות: על מה בדיוק
- קפה אהוב: איכס. קפה.
- ריח אהוב: של אמא ושל השמפו מרכך של חברה שלי - מה מכעיס אותך: אנשים טיפשים - דרך מועדפת לבזבז זמן: מחשב, קריאה ואימונים - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: בלה. אין בי הרבה דברים טובים......