סתם מתוך סקרנות..

עכשיו ממש התחבבת על שושנה

מהצד ההונגרי שלך...

שושנה ו

New member
קרוואלה בלי איפאופים בבקשה ......./images/Emo6.gif

מה את מאפאפת על הבוקר ? .....באמת, ספרי לי על נפלאות האינטרנט או המחשב .....
אני כבר שבועיים סובלת מכך .....וממחשב משוגע .....
וואו, איזה שילוב זה- הונגריה עם צרפתי ... שילוב מעניין ....... בחיים לא נתקלתי בכך .....
אצלי, אני הונגרייה משני הצדדים......
הסגלגל שלך עדיין חייל .....ולמד כנראה לא מזמן בבן- שמן .... ואילו בני כבר נשוי ואב לשלושה ...הוא למד בבן- שמן מזמן .... בזמנו אם הבית שלו נקראה הניה .....והמדריכה עמליה ..... השם קלי נשמע לו מוכר ....אבל לכי תדעי ....אולי הזכרון בוגד בו ? .....
ובקשר לחברות- אינך צריכה לנפות את החברות שלו בכניסה עם שוט .......
פשוט להבהיר לו שלא מקובלת עלייך כל הטיילת הזאת ..... בכל זאת הוא גר אצלך, ולא את אצלו ....ולפי דעתי, עליו לכבד את דעותייך ורצונותייך .....
בצורה יפה, בלי מריבות וויכוחים .....

ruthi26

New member
קורוואלה

כן, אצלי בבית הקטנים מאוד אוהבים את הסרט ואני זוכרת שהיא נפלה לבריכה המזעזעת עם כל הגועל, ואנחנו כמעט השתנו בבית.. אני לא הצלחתי להירגע מרוב צחוק אז דווקא קרוואלה בחרת לך... יכולה להגיד לך, שהפזמניק שלי, שהוא הרבה יותר עם בנות מאשר הצעיר יותר, רק שהן מתחלפות אצלו כמו גרביים יודע שאני לא רואה בעין יפה, שישחק עם בנות, שזה לא מכובד ולא יפה, שיש רגש, וצריך לכבד את האדם ולא מסכימה שיגיעו הביתה שום "יזיזות" במיוחד שעוד יש ילדים קטנים בבית, ממש לא.. הבעיה אתן יודעות מה הוא אומר, ולא רק הוא שיש בנות "שרליל".. ואת יודעת את ההמשך.. אז מה אני אגיד לא? זה מה שאמר.. ומה אני אענה לתשובה כזו בדיוק. אז אני אומרת לשמור, ולשים אתה יודע מה, כי אי אפשר לדעת, אבל אמרתי לו שעם בת כזו, אין שום קשר וזה רק סתם..

סמדר בנ

New member
קרואלה

ע"ש קרואה דה-ויל.....Cruella De Vil. בא מהמילה Cruel - בצרפתית ואנגלית אכזרי. דה-ויל - VIL - רשע השם מתקשר טוב לשורשים הצרפתיים שלך.... בקיצור אחלה שם ממצאו לך שם בפורום השכן
הדמות שלה בסרט המצויר ממש גאונית וגלן קלוז שיחקה אותה יופי בסרט הלא מצוייר.

שושנה , מוכרחה לומר לך משהו...

אם זה לא יהיה אצלך בבית זה לא אומר שזה לא יהיה בכלל...נכון ? אז לא שאני בעד כל החלפות הפרטנרים האלה ו\או בעד סוג מערכות היחסים החד פעמיות האלה בכלל , ועם זאת לילדים שלי תמיד אמרתי שביתם הוא מבצרם ... חופי ים , מושבים אחוריים , גנים ציבוריים ועוד כיד הדימיון הטובה והמפותחת של כל אחד - הם מחוץ לתחום. בעיני כבר עדיף בבית... אבל זו רק דעתי

ע ו מ ר 4

New member
אדמונית אני מציעה

שתצאי ליום חדש.... תראי מה קורה?! תטיילי מעט.... לא לשכוח לשתות משהו....מיתחמם היום. ותחזרי ותשתפי...מה קורה. אולי תקפצי לים?....אם יהיה לך זמן?! יום רגוע...אדמונית. העיצות שלך טובות..

שושנה ו

New member
אדמונית יקרה ......./images/Emo24.gif

אוהבת אותך מאוד ....את הכנות שלך .... את דרך מחשבתך ....את חוש ההומור שלך- הכל !!!!!!!
ומה שאת אומרת כ"כ נכון.....וגם אני באותה דעה כמוך ......
עדיף שזה יהיה בבית ולא במקומות אחרים ולא ידועים או בטוחים, ולא נקיים לעיתים .....
ואני אשה מאוד פתוחה ובעלת דעות מתקדמות .....
מה שהרגיז אותי בסיפור עם ש', הוא- שהוא פתאום צץ לי איתה בבית ......
אחרי שכל השישי והשבת שיגע לי את השכל באומרו שאינו מעוניין בה ..... הלך בערב שבת להסביר לה שלא ייצא בינהם כלום.....הלך שוב במוצא"ש לדבר איתה ..... ופתאום צץ לי איתה בבית ומעמיד פני מסכן וסובל ......
אומר לי ששיגעה אותו , ובסוף הוא מגיע איתה למצב שהגיע אליו .....
וכפי שכתבתי אתמול או הבוקר, לא מצב הבית ולא העיתוי היו מתאימים לי .....

שושנה ו

New member
קרוואלה ................בוקר טוב ../images/Emo140.gif

המחשב המשוגע לפחות נתן לי לשלוח את ההודעה בטרם כבה .....
אז חוזרת אלייך שנית ....... אצלי כל הבנים שלי היו חתיכים ואני לא משוחדת ..... הבנות היו רודפות אחריהם ....כי היו יפים ומושכים .......
ובחיים לא בגדו בחברותיהם שכעת הן נשותיהם .....
זה שהיום הבכור והשלישי שלי הקריחו ....זה עניין אחר ....
הם כבר נשואים ובעלי משפחה ....אבות לילדים ...... אבל למרות הקרחת עדיין חתיכים ומושכים לפי דברי חברה שלי ......
גם הנסיך המנומר שלי חתיך .....ואני לא אומרת זאת בגלל שהוא בני ......
כל מי שמכיר אותו וראה אותו .....יעיד !!!!!! ולמזלי- ילדיי נאמנים ....הם לא טיפסים בוגדניים ......
כשהיו עם החברות , מעולם לא בגדו בהן, ולא יצאו עם אחרות ..... וכך גם הנסיך המנומר .....כל עוד יש לו חברה, לא ייצא עם אחרת ...... ידידות - כן, יש לו והיו לו גם כשהייתה לו חברה .....אבל בזה נגמר הסיפור !!!!!
והידידות שלו הפכו לידידות משותפות שלו ושל חברתו .......
ואצלי אין .....לא הייתה....ולא תהיה טיילת של יזיזות ......אני פשוט לא אסכים לכך !!!!!!!
חברה זו חברה וכבודה במקומה מונח .....ואין כאן מקום ליזיזות- לא בבית ספרי בכל אופן !!!!!!

ruthi26

New member
שושק'ה המציצנית, אייייייי....../images/Emo24.gif

ככה בא לי להרגיז אותך בבוקר
לתת לך הזדמנות להשתלט עם עצבים על הארגזים
אבל לא לכולם יש כאלה בנים שושק'ה, את יודעת העיקר שליביתם הכול, וחוץ מזה את צריכה עכשיו עזרה עצומה מש' שלך אז טוב שהכול בסדר בבית, יש שקט, שלווה וגם יונים

49צהוב

New member
הבנים שלי מעדת השושו...

לחיל שלי היו כמה חברויות קצרות... לא ראיתי אותן... אבל כנראה גם זה לא היה מאד רציני קל יותר בקיבוץ, כשיש לחיל חדר משלו ושם הוא יכול להתבודד עם יפיפיה זו או אחרת (הלוואי)

צהוב-לדעתי רוב גדול של הבנים מעדת השושו

יש כמה בנים נדירים..שמשתפים מספרים- מקנאה באמהות שלהן.. לעומת בנות , אצלי עם הבת הגדולה זו ממש חברות. את קיבוצנקית??

49צהוב

New member
קיבוצניקית של ממש ../images/Emo189.gif

מהאלו השרוטות כי גדלו בלינה המשותפת...

אםפי7

New member
את לא השרוטה היחידה

גם אני גדלתי בלינה משותפת ובמוסד חינוכי משותף, והשריטות האלה יש להן 2 צדדים החיובי והפחות חיובי. את גם היום בקיבוץ?

קרוואלה

New member
מים שקטים חודרים עמוק:)))

כבת קיבוץ לשעבר תרשי לי לגלות לך שהתמימות לא חוגגת שם:))

יומטוב5

New member
שאלה יותר מסובכת לא יכלת לשאול

לחתן יש חברה שכבר למעלה מ5 שנים מגיע עלינו שבתות וחגים בהתחלה היתה שקטה מאד לפעמים נכנסה לחדר שלו בלי לומר בקושי שלום ולאט לאט השתלבה והיום היא בת משפחה לכל דבר ולבכור יש חברה שלקח לו זמן בכלל לספר הוא לא גר בבית ולאט סיפר יותר נכון חלבנו פרטים עד היום היא היתה פעמיים בשבת אצלנו עדין לא למדנו להכירה אבל כאשר הם באים הם מבאים איתם 2 כלבים הכלה החברה של הראשון לא אוהבת שהכלבים נודים בה ובשבת ושתהן נמצאות במיחד החדשה יותר יש לנו הרגשה של ללכת על ביצים כי אנחנו עדין לא מכירים ומה מותר לומר ומה לא מה יפגע בה ונ=מה היא תבין את הבדיחה לאט לאט בצעדים קטנים

ruthi26

New member
היי קרוואלה

קרוואלה למרות שאני ברוגז עם תפוז הזה, שלא רצה לשלוח לי אתמול את ההודעות, בכל זאת מנסה לשלוח יכולה להגיד לך מהתנסות עם 4 בנים, ששניים מהם חיילים קודם כל אצלי מאוד קשה להם לקיים מערכת יחסים עם בנות, מכיוון שהם מגיעים פעם בשבועיים או שלושה שבועות הביתה אז מערכות יחסים מאוד קשה לפתח אבל הקטן מביניהם שיתף, שהיתה לו חברה גדולה יותר ממנו עוד לפני הצבא, אבל שיתף במזערי, אמר שהיא חופרת לו, ומשגעת לו את השכל, דברים כאלה לא ראיתי אותה, ולא הגיעה אליי הביתה, הוא היה מגיע אליה, מה לעשות, אני בצד השני של הבנים. הפזמניק בדרך כלל לא משתף בכלום, שב"כניק שכזה..חחחחחחחחח.. אבל לפני חודש וחצי היה לו קטע עם בת מהבסיס, היה קטע ביניהם, והוא שיתף אותי לראשונה, אני נזהרתי ממש ללכת על ביצים איתו, בתקווה שזה ימשיך, לא להגיד משהו לא במקום ואמרתי לו מה אני חושבת, הוא ממש שיתף, ואני כל כך שמחתי אז לא מגיעות אלינו הביתה בנות. וזה שאת מפחידה ממש לא נראה לי, יכול להיות שהיא באמת ביישנית, ולא נעים לה, יכול להיות שהיא מרגישה מתח ושמתסכלים עליה כמו עם זכוכית מגדלת, לכי תדעי מה עובר לה בראש אבל אם הבן אומר לא לקחת לשום מקום, אז לא צריך, תרגישי טוב עם עצמך, את יכולה להציע. ואם היא לא רוצה לאכול איתכם, גם לא צריך, לבנים שלי יש חבר משותף, ממש בן בית אצלנו, ואף פעם הוא לא מוכן לשבת איתנו לאכול, פעם אחת זה קרה, והרגשתי שהוא כמעט מתעלף, אז לא הצעתי יותר, והוא חמוד, כמו הבן שלי אז יש את זה גם עם בנים, לא רק עם בנות.. עזבי, אל תתעסקי בזה יותר מידי, הבן שלך לא יספר לך כלום, תיזהרי.. ואת יודעת תדברי על החברה כמו על לדרוך על ביצים, כנראה שהוא לא אוהב שנכנסים לו למרחב, זו ההרגשה שלי

למעלה