היי קרוואלה
קרוואלה למרות שאני ברוגז עם תפוז הזה, שלא רצה לשלוח לי אתמול את ההודעות, בכל זאת מנסה לשלוח יכולה להגיד לך מהתנסות עם 4 בנים, ששניים מהם חיילים קודם כל אצלי מאוד קשה להם לקיים מערכת יחסים עם בנות, מכיוון שהם מגיעים פעם בשבועיים או שלושה שבועות הביתה אז מערכות יחסים מאוד קשה לפתח אבל הקטן מביניהם שיתף, שהיתה לו חברה גדולה יותר ממנו עוד לפני הצבא, אבל שיתף במזערי, אמר שהיא חופרת לו, ומשגעת לו את השכל, דברים כאלה לא ראיתי אותה, ולא הגיעה אליי הביתה, הוא היה מגיע אליה, מה לעשות, אני בצד השני של הבנים. הפזמניק בדרך כלל לא משתף בכלום, שב"כניק שכזה..חחחחחחחחח.. אבל לפני חודש וחצי היה לו קטע עם בת מהבסיס, היה קטע ביניהם, והוא שיתף אותי לראשונה, אני נזהרתי ממש ללכת על ביצים איתו, בתקווה שזה ימשיך, לא להגיד משהו לא במקום ואמרתי לו מה אני חושבת, הוא ממש שיתף, ואני כל כך שמחתי אז לא מגיעות אלינו הביתה בנות. וזה שאת מפחידה ממש לא נראה לי, יכול להיות שהיא באמת ביישנית, ולא נעים לה, יכול להיות שהיא מרגישה מתח ושמתסכלים עליה כמו עם זכוכית מגדלת, לכי תדעי מה עובר לה בראש אבל אם הבן אומר לא לקחת לשום מקום, אז לא צריך, תרגישי טוב עם עצמך, את יכולה להציע. ואם היא לא רוצה לאכול איתכם, גם לא צריך, לבנים שלי יש חבר משותף, ממש בן בית אצלנו, ואף פעם הוא לא מוכן לשבת איתנו לאכול, פעם אחת זה קרה, והרגשתי שהוא כמעט מתעלף, אז לא הצעתי יותר, והוא חמוד, כמו הבן שלי אז יש את זה גם עם בנים, לא רק עם בנות.. עזבי, אל תתעסקי בזה יותר מידי, הבן שלך לא יספר לך כלום, תיזהרי.. ואת יודעת תדברי על החברה כמו על לדרוך על ביצים, כנראה שהוא לא אוהב שנכנסים לו למרחב, זו ההרגשה שלי