סתם ככה כי בא לי.....

66Amiram

New member
האבקות באמבטית בוץ עם בגד ים

עדיפה בהרבה על ההאבקות המילולית וגם הרבה יותר מהנה את הצופים .

ben 911

New member
../images/Emo45.gif תמיד פינטזתי להאבק בבוץ עם חתיכה..

והנה כמעט הצלחתי להגשים את חלומי זה.. בגני התערוכה באחת התערוכות שנערכו בערך שם.. עמדה על במה מוגבהת בתווך בריכת שחיה מגומי המלאה בוץ... באמצע עמדה חתיכה מהממת בבגד דק דק.. והכרוז שאל מי מוכן להאבק בה.. תיכף הורדתי חולצה וכשהנפתי יד... ראיתי שמישהו בלי שהיות מיותרות שהיה זריז יותר ממני טיפס ועלה לזירה... מה זה קינאתי בו באותו רגע... אחרי כמה דקות של האבקות הפסקתי לקנא בו אפילו ריחמתי על המיסכן.. כי הגברת שנראתה כמו דוגמנית הייתה למעשה מתאבקת מקצועית.. והיא כמעט תלשה למסכן את הביצים.. שלא לדבר על זה שהיא קיפלה אותו כמו חומר ביד היוצר.. אחרי שהוא התנקה מהבוץ..הוא עמד בצד מכופף סובל מכאבים.. אני חושב שכאבי הבושה היו הרבה יותר כואבים מגבו השבור.

66Amiram

New member
" חתיכה מהממת בבגד דק דק.."

איזה טעם משונה יש לך ! האבקות בוץ של נשים בוגרות ,בשלות ועגלגלות שכבר עברו כמה וכמה דברים בחייהן אמור להיות הרבה יותר מסעיר . חלקן פשוט מדמיין שמולן עומד הגבר שמרר את חייהן או החמה הפולניה או השכנה שלא החזירה כוס קמח וניערה את השטיח בקומה מעליה . קצת דמיון חבר ! ממילא כולנו חיים בסרט ...

66Amiram

New member
את חמה ?

חמה של כלתך ? חמה בגלל השפעת ? חמה בגלל שהמזגן עובד על חימום ? או אולי חמה בעיניני "גועל נפש" ? לך ותבין נשים...

ben 911

New member
מסתבר שהטעם שלי בסדר גמור..עדיין. ../images/Emo13.gif

תמוהה בעיני העדפתך להיאבק דוקא ב...זקנה?

66Amiram

New member
למה להעליב ? פה אין זקנות !

פה יש נשים בוגרות עם רוח צעירה ועליצות אין סופית + רוח קרב ,חכמת חיים והרבה תקוות .

או....סוף סוף מילים מפרגנות...

חבל שאין לך העונג להכיר חלק מהן פנים אל פנים...היית מקבל הוכחה לאבחנותיך...ונכון...שניצתת רוח הקרב בין נשים...ניתזים גיצים....אבל זה בסדר האש כובתה...ואני בכל אופן פנויה לאהבה..

ש ר ה לה

New member
ארבע לפנות בוקר שושי?? מה נגמר איתך מתוקה?

הנה עוד אחד במיוחד למענך: שימי לב למבצע! אין טעות בכותרת....

ben 911

New member
שרהלה...אחלה אלין..

זה אולי טוב לחדרי ניתוח כדי להרדים את הפציינט.
קבלי את אלין המעוררת.

ש ר ה לה

New member
שששששששש בן בן!!! שבת היום השכנים עוד ישנים

עכשיו בשעה כל כך מוקדמת אצלי בבית מדברים בשקט.... . . . . . . . . . . . .
... מופרעון
הרגת אותי מצחוק...

ben 911

New member
../images/Emo51.gif שרהלה. ../images/Emo140.gif השיר יפה יפה..

וגם יפה.

../images/Emo6.gifיוווווו בן../images/Emo6.gif רק אתה מסוגל לערוך מצגת כזאת

נכון שזה מה שעשית לאליןןןןןןן,?

ben 911

New member
פרסלי..נשבע לך בשפמו של סלבאדור דאלי..../images/Emo69.gif

שזה לא שלי... סתם מצאתי את זה ברשת.

שרל'ה אני אוהבת את השעה הזו,,בעצם

אני אוהבת את כל שעות היממה,, את יודעת כמה מריבות יש בהרבה מקומות פה בנט שאני וותיקה בהם בכלל בכלל לא מתערבת ,, אבללללללללל מי כמוך יודעת שהמוסיקה היא החמצן שלי, וכשחברתי הטובה מביאה מוסיקה טובה ומעליבים אותה,,אני קצת מתכרעת

למעלה