../images/Emo45.gif תמיד פינטזתי להאבק בבוץ עם חתיכה..
והנה כמעט הצלחתי להגשים את חלומי זה.. בגני התערוכה באחת התערוכות שנערכו בערך שם.. עמדה על במה מוגבהת בתווך בריכת שחיה מגומי המלאה בוץ... באמצע עמדה חתיכה מהממת בבגד דק דק.. והכרוז שאל מי מוכן להאבק בה.. תיכף הורדתי חולצה וכשהנפתי יד... ראיתי שמישהו בלי שהיות מיותרות שהיה זריז יותר ממני טיפס ועלה לזירה... מה זה קינאתי בו באותו רגע... אחרי כמה דקות של האבקות הפסקתי לקנא בו אפילו ריחמתי על המיסכן.. כי הגברת שנראתה כמו דוגמנית הייתה למעשה מתאבקת מקצועית.. והיא כמעט תלשה למסכן את הביצים.. שלא לדבר על זה שהיא קיפלה אותו כמו חומר ביד היוצר.. אחרי שהוא התנקה מהבוץ..הוא עמד בצד מכופף סובל מכאבים.. אני חושב שכאבי הבושה היו הרבה יותר כואבים מגבו השבור.
איזה טעם משונה יש לך ! האבקות בוץ של נשים בוגרות ,בשלות ועגלגלות שכבר עברו כמה וכמה דברים בחייהן אמור להיות הרבה יותר מסעיר . חלקן פשוט מדמיין שמולן עומד הגבר שמרר את חייהן או החמה הפולניה או השכנה שלא החזירה כוס קמח וניערה את השטיח בקומה מעליה . קצת דמיון חבר ! ממילא כולנו חיים בסרט ...
חבל שאין לך העונג להכיר חלק מהן פנים אל פנים...היית מקבל הוכחה לאבחנותיך...ונכון...שניצתת רוח הקרב בין נשים...ניתזים גיצים....אבל זה בסדר האש כובתה...ואני בכל אופן פנויה לאהבה..
אני אוהבת את כל שעות היממה,, את יודעת כמה מריבות יש בהרבה מקומות פה בנט שאני וותיקה בהם בכלל בכלל לא מתערבת ,, אבללללללללל מי כמוך יודעת שהמוסיקה היא החמצן שלי, וכשחברתי הטובה מביאה מוסיקה טובה ומעליבים אותה,,אני קצת מתכרעת