אשה אומללה
כל מי שמתוסכל בבית מוציא את תסכוליו על סביבתו. ["ככה לא תמצאי חתן"- כתבת לי במסר משתלח. מי מבין שתינו לבד ובודד, אה???] סתם, לידע כללי חבל שאינך מסוגלת לבלום את פיך ואת ידייך וממשיכה להציג אותך בדיוק כשם שאני ואחרים כבר חשבנו עליך. וכל מילה מיותרת בענין זה. אל תנסי לפגוע בי באבחנותייך הפלצניות, כי אלו הן האבחנות, פלצניות] בדיוק. "...קשיים לתקשר עם הזולת, נטייה לתוקפנות, אגרסיביות, [
] קשיי הירדמות[03.32],[את יודעת, יש אנשים שבשעה הזו חוזרים מבילוי טוב ואין לבין זה לבין קשיי הירדמות דבר וחצי דבר. הייתי מצפה מגאון הרפואה שאת להבחין בזה. אבל לא. איך תבחיני אם אינך מכירה את התופעה, אומללה שכמוך]. שגעון גדלות,[אנשים ששווים בעיניך כקליפת השום [מה לעשות שטמטום בעיני הוא כמו קליפת שום וקליפות שום בד"כ נזרקות ואינן מקבלות שום יחס], פחדים, בשפה המקצועית שכיזופרניה [
סכיזופרניה, אם כבר] [מפחדת? ממי? את מה שאני עברתי בחיי אני לא מאחלת לך בשום שלב של חייך להתחיל להתמודד אתו] - על כל אלו יכולתי לתבוע אותך, את יודעת? אבל את כל כך אומללה וחוכמה היא לא החלק החזק באישיותך, שאפילו המחשבה על להביא אותך לבית משפט מצחיקה אותי. את עושה מעצמך צחוק יפה מאד בלעדיי ובלעדיי אחרים ויש לך את שחקני הספספל המחזקים ומחרים אחריך. [פרסלי- צמוד צמוד מאחורייך] ואני? המאושרת באדם והתברכתי בחברים וחברות שאף לא אחד מהם מזכיר אותך, תודה לאל! "...אתייחס אליך בחמלה..."
עשי לי טובה ואל תתייחסי בכלל!!!! כי ההתייחסות שלך הרי מילא שווה כלום ושום דבר!!!!! אולי אם תתחילי להתבונן את תוך תוכך ואל תוך נשמתך תחמלי עליך ואז תצליחי לחמול על הסובבים אותך! הערה לשרה'לה- 4 בבוקר היא השעה היפה של אחרי הבילוי ולפני הבילוי [המבין יבין] אבל יש כאן כמה אנשים שמפאת מצבם הנפשי וה [אחסוך במילים הפעם] לא מבינים ועליהם צר לי מאד. שבת היא כדי לנוח, לבלות, לאהוב, לעשות אהבה ולכל אלו אין שעות, אלא אם כן מי ש'חוגג' על פי אבחנתה חדת העין ומלאת היידע של אחות הבדואים בנגב הוא למעשה סכיזופרן, בעל קשיי הירדמות ובעל קשיים לתקשר עם הזולת, ועם נטייה לתוקפנות ואגרסיביות.