סתם ככה כי בא לי.....

s h o o s h a

New member
עם כל הכבוד...

טבח בישיבת מרכז הרב: שמונה נרצחו בפיגוע סמוך לשעה 20:45 התקבל במד"א ובמשטרה דיווח על מחבל שפתח באש בישיבת מרכז הרב בשכונת קריית משה בירושלים. שמונה בני אדם נהרגו ולפחות תשעה נפצעו אני חושבת שבשעה 21:51 היה ראוי שלא תתפרסם ההודעה הזו...

שרלה בוקר טוב ..אמנם הייתי ילדה קטנה

אבל האזנתי לרדיו למוסיקה...ונעים להיזכר...בסיטואציה אחרת היה וודאי מרגיע..אך תוך כדי שמיעת החדשות והאסון מאמש.קשה..קשה..יפה שאת בכל זאת מנסה להכניס קצת נוסטלגיה נעימה ונוגה מאז...תודה...

../images/Emo16.gifבדקות הקרובות יביאו למנוחת עולמים פרחים

שנקטפו בדמי ימיהם...חודש שאמור להיות חודש של שמחה יהפוך לחודש,חודשים, שנים..של אבל, שכול ועצב, לשמונה משפחות ולעם ישראל כולו ,שתהא נשמתם ברוך..

שירקאן12

New member
הבעת דעה סתם כי בא לי.

יום עצוב למדינה(אך לא יום אבל לאומי) כואב שדברים כאלו קורים אבל אנחנו חיים במציאות מרה. יהי זיכרם ברוך. לעצם העיניין גם אם שמו שיר בפורום ודאי שזה לא בזדון בטוח. וללא כוונה רעה. אבל מוזר מאוד שגם ברדיו הושמעו שירים..... אז מה ההבדל..... גם במלחמה האחרונה שנהרגו אזרחים הושמעו שירים ברדיו והוקרנו סרטים בטלוויזיה .....אז.... ובכלל זה פורום הלו.... כל אחד וטה ויבוא ויכתוב את אשר על ליבו. גם אם הזמן לא מתאים או כן מתאים. שבת שלום ונאחל לפצועים החלמה.

ben 911

New member
בזמנו בשומעי את הנ"ל זה באמת נסטלג אותי כהוגן

לאחרונה לא יודע למה, אך... השירים מהז'אנר מזכירים לי יותר מידי את סידרת סרטי אסקימו לימון.
בקשר לעיתוי ההודעה מול האסון הטרגדי בירושלים...אני משוכנע לחלוטין ששרהלה לא התכוונה במזיד ולא קישרה את המוסיקה לאבל, אלא הניחה הודעה נפרדת ובשוגג לחלוטין. אני אפילו לא יודע אם אפשר לקרוא לזה בכלל.."שוגג".

s h o o s h a

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה

אני משוכנעת שההודעה לא הועלתה במזיד כדי לפגוע ברגשותיו של איש, ועדין, צמרר את עיני ואת לבי, שבכה עם משפחות החללים, בעיתוי הזה. נכון, גם בטלויזיה וברדיו ממשיכים החיים והשידורים כרגיל ועדין, בסמוך לאירוע רצחני ונוראי כזה מופסקים השידרוים הרגילים ועוברים למתכונת שונה מהרגיל לפחות לזמן קצר. כאמור, צמרר לי את העין הסמיכות בין הודעה לאירוע וכתבתי/ הבעתי את דעתי. אגב, לידיעה- צנזורה היא פיקוח ושליטה על הפצת מידע ודעות; אז מי הפעיל כאן את שרביט הצנזור בניסיון מכוער וטפשי לצנזר את מחשבותיי? [תשובה: המינוי החדש של משטרת המחשבות!] לעומת זאת חופש הביטוי הוא זכותו של כל אדם להביע את דעתו ולומר את שברצונו לומר, מבלי שיוטלו הגבלות שרירותיות על כך, בכל הדרכים המשמשות לכך [גם לא אלו שנציגת משטרת המחשבות חושבת בטפשות שהן אינן ראויות].

ש ר ה לה

New member
מצטערת ומתנצלת על פגיעה ברגשות...

עשיתי לעצמי מנהג לא להיות מחוברת 24 שעות ביממה לחדשות... עווני הגדול הוא, ששמעתי את החדשות הטראגיות אחרי ששמתי את ההודעה הנ'ל... (רק מאוחר בסביבות 22.00) ולמחוק כידוע איאפשר... שושה, השיר הנ'ל מעורר בי עצבות של געגוע... סמיכות המקרים היא מקרית לחלוטין..., בארצנו נהרגים אנשים יום יום בכבישים, וכמו שנאמר כאן- לא הוכרז על יום אבל לאומי.... אגב, אני שמחה שחזרת לכתוב כאן בפורום..., ההערה שלך היתה במקום...., מבטיחה לך נאמנה, שאני אמשיך לא להיות מחוברת לחדשות 24 שעות...,
הדלקתי נר לזכר הנרצחים (הי'ד) יחד עם נרות השבת

שירקאן12

New member
ש ר ה לה

את לא חייבת התנצלות לאף אחד זהו. סוף יום יום נהרגים אנשים בתאונות , אז החיים נפסקים. ועוד דבר חשוב אף אחד לא יכול להגיד לאחר אם לכתוב או מה לכתוב כל עוד לא חוצים קווים.

שרל'ה../images/Emo24.gif שמעת מה שירקאן אמר לך,,,,,,,,

שלא תעיזי לעולם להתנצל ואל תיכנעי לאנשים שמנסים לדכות,אנחנו לא באים לפה בגלל שיפילו עלינו מרה שחורה, התקשורת מוצפת בזה,,

ש ר ה לה

New member
אל נבקש הכל לדעת - יש דברים נסתרים לא נבין לא

פשוט שיר ענק שאומר את הכל: אל נבקש ביצוע: זוהר ארגוב מילים: תמי לוי לחן: משה נגר אל נבקש הכל לדעת אל נסתקרן לגבי המחר יש לפעמים שסיבה לא נודעת יש לפעמים שנסתר הדבר יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אל נבקש סיבה לכל צעד אל נבקש לדעת כל סוד יש לפעמים שסיבה לא נודעת אל נתיאש, אל נפסיק לצעוד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל יש בוודאי דברים שעשינו ישנם כאלה לא מעטים אם עדיין סיבה לכל זאת לא גילינו אולי נגלה סיבתם בעתיד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל

s h o o s h a

New member
ההתנצלות לחלוטין אינה נחוצה

שרה'לה, כאמור, היה ברור לי לחחלוטין שההודעה לא הועלתה במזיד או מתוך אטימות אולם, בשל האירועים והעיתוי והכאב הגדול שהציף את לבי כתבתי אף אני את אשר היה על לבי. אין צורך בהתנצלות! לא בפניי ולא בפני אף אחד. כתבתי את שהרגשתי, ויש מי שמעדיף לעשות מטעמים מדבריי ולהפכני למפלצת- שיבושם להם!!!! אותי הם מענינים כקליפת השום!!! מה לעשות, אמת בפנים אף פעם לא עושה טוב לעיניים שקוראות אותם או לאוזניים ששומעות אותם... ולכן, ההגנה הטובה ביותר במקרים כאלו היא ההתקפה. כאמור- שיבושם לכל המלעיזים!!!!

שושה..את אדם אם נטיה אובססבית לווכחנות..

ואני לא אתייחס להכפשות שלך...מבחינתי מהיום את טרול..שנכנס מידי פעם ויוצר אווירה לא נעימה....בעבר טענת ש"הטובים" הפסיקו לכתוב בגללי היה נחמד כאן לאחרונה בלעדייך...אולי תלכי בעקבות אותם "הטובים"?

s h o o s h a

New member
תודה!

'...אדם עם נטיה אובססיבית לווכחנות....' פששששש, איזו אבחנה רפואית. ממש ורדה רזיאל ז'קונט להמונים.פחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת איך היה הפורום מתקיים בלעדיך. בעצם אני יודעת. הוא לא. [ספרת כמה כותבים יש בו לאחרונה?] אין לו הנהלה ורק ענין של זמן עד שייסגר אם לא תמצא לו אחת. אז נו בחייאת- סעי כבר לרמת גן ואז גם תוכלי לחסום את הטרול שאני מלכתוב לך בפורום שלך [שכבר מזמן ניכסת לך]. חחחחחחחח ולסיום- אני טרול, אז אל תעני לי ואל תטרחי לבקש ממני כלום. בעיקר לא בקשות חצופות! .

צ'מעי..אני אמנם לא וורדה...אבל אני מטפלת

באנשים שהשתחררו לקהילה ומקבלים טיפול ..משום מה התנהגותך קצת מזכירה לי אותם....יכולת ביטוי מילולית.והתנסחויות שלא מביישות אפילו חבר כנסת ....אבל מאידך קשיים לתקשר עם הזולת, נטייה לתוקפנות, אגרסיביות, ,קשיי הירדמות[03.32],שגעון גדלות,[אנשים ששווים בעיניך כקליפת השום]פחדים, בשפה המקצועית שכיזופרניה [אל תדאגי לא אחסום אותך אם אהיה מנהלת, דווקא עכשיו הצבת לי אתגר]תשובתי זו מבוססת יותר על המסר האישי מלא הארס שנאה ובוז לשאר חברי הפורום ששלחת לי שבו איבחנתי את שרשמתי לעיל. וכל זה על מה שהזכרתי לך לא "לצנזר" שוב .[טוב אז שכחתי לשים גרשיים על המילה צנזור] .אתייחס אליך בחמלה..כי כך אני מתייחסת למטופלי...שתהיה לך שבת נהדרת....

s h o o s h a

New member
אשה אומללה

כל מי שמתוסכל בבית מוציא את תסכוליו על סביבתו. ["ככה לא תמצאי חתן"- כתבת לי במסר משתלח. מי מבין שתינו לבד ובודד, אה???] סתם, לידע כללי חבל שאינך מסוגלת לבלום את פיך ואת ידייך וממשיכה להציג אותך בדיוק כשם שאני ואחרים כבר חשבנו עליך. וכל מילה מיותרת בענין זה. אל תנסי לפגוע בי באבחנותייך הפלצניות, כי אלו הן האבחנות, פלצניות] בדיוק. "...קשיים לתקשר עם הזולת, נטייה לתוקפנות, אגרסיביות, [
] קשיי הירדמות[03.32],[את יודעת, יש אנשים שבשעה הזו חוזרים מבילוי טוב ואין לבין זה לבין קשיי הירדמות דבר וחצי דבר. הייתי מצפה מגאון הרפואה שאת להבחין בזה. אבל לא. איך תבחיני אם אינך מכירה את התופעה, אומללה שכמוך]. שגעון גדלות,[אנשים ששווים בעיניך כקליפת השום [מה לעשות שטמטום בעיני הוא כמו קליפת שום וקליפות שום בד"כ נזרקות ואינן מקבלות שום יחס], פחדים, בשפה המקצועית שכיזופרניה [סכיזופרניה, אם כבר] [מפחדת? ממי? את מה שאני עברתי בחיי אני לא מאחלת לך בשום שלב של חייך להתחיל להתמודד אתו] - על כל אלו יכולתי לתבוע אותך, את יודעת? אבל את כל כך אומללה וחוכמה היא לא החלק החזק באישיותך, שאפילו המחשבה על להביא אותך לבית משפט מצחיקה אותי. את עושה מעצמך צחוק יפה מאד בלעדיי ובלעדיי אחרים ויש לך את שחקני הספספל המחזקים ומחרים אחריך. [פרסלי- צמוד צמוד מאחורייך] ואני? המאושרת באדם והתברכתי בחברים וחברות שאף לא אחד מהם מזכיר אותך, תודה לאל! "...אתייחס אליך בחמלה..." עשי לי טובה ואל תתייחסי בכלל!!!! כי ההתייחסות שלך הרי מילא שווה כלום ושום דבר!!!!! אולי אם תתחילי להתבונן את תוך תוכך ואל תוך נשמתך תחמלי עליך ואז תצליחי לחמול על הסובבים אותך! הערה לשרה'לה- 4 בבוקר היא השעה היפה של אחרי הבילוי ולפני הבילוי [המבין יבין] אבל יש כאן כמה אנשים שמפאת מצבם הנפשי וה [אחסוך במילים הפעם] לא מבינים ועליהם צר לי מאד. שבת היא כדי לנוח, לבלות, לאהוב, לעשות אהבה ולכל אלו אין שעות, אלא אם כן מי ש'חוגג' על פי אבחנתה חדת העין ומלאת היידע של אחות הבדואים בנגב הוא למעשה סכיזופרן, בעל קשיי הירדמות ובעל קשיים לתקשר עם הזולת, ועם נטייה לתוקפנות ואגרסיביות.

למעלה