סתם כי בא לי ....

נ"ש המלצההההההההההההההה

מחר בשבע וחצי בבי סי פריים עונה חדשה לפיים אקדמיייייייייייייייי התוכנית הכי הכי הכי הכי הכי הכי שווה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מי שלא רואה- מפסידדדדדדדדדדדדדדדדדד

J To The Lo

New member
אני מתלבטת........

אבל כעיקרון..כל מה שישכיח לי את העבודה באזרחות שיש לי ליום שני ואת הנכשל הכל כך צפוי שלי בבוחן בהיסטוריה.. יש מסיבה..יש מסיבה לחברות בחולון..יש מסיבה לידיד שלי.. יש התנחלות אצל תומר(סתם כזה,איתי אל תהרוג אותי
)..יש ים של בת ים שחברה שלי רוצה ללכת לשם,אל תשאלו אותי למה יש ויש ויש ויש גם לסכם מערכות תפעול,ספרות,אזרחות...! יענו..אנ'לא סגורה..אבל אני כבר יודעת מה אני אלבש

QueIronia

New member
כמה מתאים לבחורה - לדעת מה

היא כבר תלבש
אולי תשתפי אותנו

QueIronia

New member
../images/Emo45.gif הארון מפוצץ בבגדים שהיא

עוד לא לבשה, אבל היא יודעת לצרוח: "אין לי בגדים, אני צריכה ללכת לקנות"... היא = כמעט כל בחורה ממוצעת

J To The Lo

New member
גל צודקת....

כל כך הרבה פעמים אנשים חיכו והחלפתי בגדים 20,000 פעמים קרה פעם שהכל היה מוכן והנעל שלי נשברה אז הייתי צריכה להחליף את כל מה שאני לובשת..ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם... אבל אני חושבת שאני אלך על דבר ראשון נעליים שהם נראות כמו נעלי בלרינה רק עם עקב ורודות וקשירה שהולכת לאורך הרגל עד קצת לפני הברך וחצאית מיני ורודה שהיא רופפת טיפה מהגוף מלוצ'י אם אתן מכירות וחולצה אני עדיין חושבת בין חולצה שכולה מעטפת ורוד-בהיר לבין חולצה שחורה שקצת ישבור את הורוד שהיא קשירה מה אתם חושבים?

QueIronia

New member
מה אנחנו חשבים../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

הנה מה שאני חושב: יותר מדי ורוד
אבל אם זה נראה טוב עלייך, אז סבבה

gal be

New member
../images/Emo29.gif חחח.. כנראה שעד שלא תהפכו

להיות סטייליסטים לא תבינו אותנו בנושא הזה.

DIRRTY

New member
שמשהו יחזיק אותיט לפני שאני מפליץ

אעלק כאילו מרפליצה סקארי הצליחה עם הסרט שלה איך קראו לסרט? ממ..... לא מעניין אותי SORRY

prinsses maya

New member
עכשיו חזרתי ../images/Emo59.gif

אם שמעתם על זה.. איחדו את הפנמיות לא משנה היה איזה סיפור ולהזכירם אני לא גרה בפנמייה אני פשוט גרה בקיבוץ ושם עושים פעילויות מי שרוצה ישן הקיצר זה הפך לפנמייה אזורית אז היה היום מסיבה בבריכה (לדעתי זה היה דבילי כי היה צריך לרדת גשם ירד טיפות)
אבל מה המסיבה הייתה רק עד 12 (מה?) אבל היה מעולה השתפרו במוזיקה שמו קצת פופ קצת רוק (לא אוהבת) קצת היפ הופ (שולט אימיים) וקצת טראנסים אבל ז חברה שלי ועוד אחת באו לשם כי הם גרות בהזורע ואז ישבנו איתם עם עוד איזה ילדה שהיא שנתיים מתחתי והיא רצתה להצטרף
הקיצר ישבנו כמה אנשים כי הצטרפו עוד.. על המדרגות מתחת לבריכה שם קצת סיגרית כמה שכטות.. למרות שאמרתי שהפסקתי אוף לא משנה אבל אני אף עם לא לוקחת לריאות. הקיצר נגמר והיה סוףף מהאיתכם??

J To The Lo

New member
אני חזרתי עכשיו...

יצאנו למסיבה בת"א אני ידידים שלי וחברות שלי ומלא אנשים ובלאגנים ורעש למועדן בת"א שאת שמו לא אפרט.. נפלה עליי עייפות כל כך כבדה שאמרתי-רק קחו אותי מהמקום הזה לבשתי שמלה שחורה של לוצ'י עם נעליים שהם בערך כמו בתמונה שצירפתי וקניתי אותם רק בגלל שיש לג'ן..
היה כמו תמיד יותר מדיי בנים פחות מדיי מוזיקה איכותית ולמה לא הלכתי כמו הבלרינה המתוכננת?לא התחשק לי..

this is me then

New member
עכשיו חזרתי...

היה כיף... הלכתי עם חברים ועישנו נרגילה... וסתם הסתובבנו....

gal be

New member
../images/Emo29.gif איך את מחזיקה 5 דקות עם

הנעליים האלה.
כאילו תראו איזה עקב!

J To The Lo

New member
חחחחחחחחחחחחח

בואי אני לא אספר לך כמה פעמים כמעט שברתי איברים בגלל הגובה של הנעליים שאני נועלת...אבל מה אשמתי שאין לי את הגובה של לירון?

gal be

New member
../images/Emo29.gif חחח.. מה הגובה שלך?

(אם זה אישי שלחי לי מסר).. שחברה שלי תמיד באה אלי היא כבר יודעת שהיא צריכה להוריד את הנעליים שלה
היא מטר 70 בערך ועם פלטפורה של 8 ס"מ היא ענקית ואני מרגישה גמדית לידה. (מנדי,ארז ולירון זאת זיוה אם אתם זוכרים אותה).

חחחחחחחחחחח

אני לא כזאת גבוההההההההה זאת את נמוכהההההההההההההה *חחח מזכיר לי את בריאן: אני לא נסעתי מהר זה פשוט כל המכוניות האחרות נסעו לאט חחחחחחחח*

למעלה