סתם כי בא לי ....

סתם כי בא לי ....

שמעתי בדיחה מה זה קורעת .... רוצים לשמוע ? ( אה לא , אבל נספר בכל זאת ) ..... אם הסרט "גיגלי " בהשתתפות גניפר ובו יצא כזה מעפן מעניין איך יצאו הילדים שלהם ( חחחחחחחחחחחחח) , למקרה והם יתחתנו וגניפר לא תבקש גט חודש אחרי.

All I Have

New member
חה חה חה

בדיחה גרועה... מה הקשר בן סרט גרוע לחיים האמיתיים??? סרט אחד שלא הצליח וכל העולם עושה ממנו סיפור גדול טוב נו ביג דיל, סרט אחד לא הצליח אבל ג'ן ובן מצליחים מספיק בשביל שסרט יהרוס להם את הזוגיות... והילדים שלהם ייצאו מושלמיםםם

All I Have

New member
חה חה חה

בדיחה גרועה... מה הקשר בן סרט גרוע לחיים האמיתיים??? סרט אחד שלא הצליח וכל העולם עושה ממנו סיפור גדול טוב נו ביג דיל, סרט אחד לא הצליח אבל ג'ן ובן מצליחים מספיק בשביל שסרט יהרוס להם את הזוגיות... והילדים שלהם ייצאו מושלמיםםם

All I Have

New member
../images/Emo3.gifאופס...../images/Emo4.gif

בטעות שלחתי את זה פעמיים...

love amor

New member
מה את מצפה?

פורום מאריה קארי... מסכנה איזה מעריצים חרא יש לה בארץ,לא פלא שהיא לא רוצה לבוא לפה!

לא נכוןןןןןן

אני מכירה כמה מעריצים שלה מפה והם ממש אחלה ולהוא שכתב ת'בדיחה: תמצא חיים... BTW שמעתם שנטליה אוריירו באה לפה???? עוד פעם??? חחחח אני לא ממש אוהבת אותה, ואת השירים הגרועים שלה אני לא סובלת אבל להופעה הקודמת הודיעו לי יום וחצי לפני שיש לי כרטיסים חינם והלכתי והיה מזה ס22ה... חחחח יש לי כרטיסים חינם גם עכשיו... עוד לא סגורה על מה לעשות איתם חחחח

love amor

New member
גם אני מעריצה שלה

אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם זה hero אבל הכוונה למעריצים מפורום תפוז,שאין לי מושג מה הבעיות שלהם אבל הדבר היחיד שהם עושים כל היום זה להציק למישהו בקיצור: תמצאו חיים!

J To The Lo

New member
קרעת אותי....*צינית*

קצת ארוך..אבל תקראו...
אני לא יכולה לדמיין יום יותר גרוע... קמתי ב8..כיסחו לנו את הדשא בקולי קולות
שמחתי וזה חשבתי היום מתחילים ב9:20
יצאתי ב8:50 הלכתי עם חברה שלי..אני עולה לכיתה אני רואה את כולם לומדים אני כזה..What the fuck?
טוב בדקתי במערכת אני רואה הייתי צריכה להגיע ב8:30 התחננתי למורה לכימיה והיא וויתרה לי
נכנסתי לכיתה פתאום חברה שלי שר עושה לי בואי רגע היא עושה לי "סתכלי על רעות"
אני קולטת כל המכנס שלה מאחורה דם
אז התקרבתי אליה..ואז נהיה לי על הברך את הדם שלה ואני כזה איוווווווווווווו
ועכשיו שתינו עם הדם שלה..אז הורדתי את התיק ושמתי אותו על הירך שלי וחולצה שאני מביאה מהבית שהיא טריקו כדי שאם יעצרו אותי על חולצת בטן אני אחליף..אז שמתי את החולצה עליה והלכנו כמו שתי דפוקות לשירותים טוב היא נתקפה פחד/היסטריה/בכי
אני נתקפתי עצבים עליה ולחץ מזה שאני לא יכולה להפסיד עוד שיעור אחרי שהפסדתי כימיה טוב..אמרתי נתקשר לאמא שלי כי אמא שלה לא בבית טוב שיעור ספרות כבר התחיל..לקחתי ממנה את החולצה ושמתי על הרגל..והלכתי לחניה לקחת את המכנסיים מאמא שלי..איך שאני יוצאת-גשם
גשם?כן,כן..גשם..ואני עם לבן!! מכנס לבן..חולצה לבנה..חולצה שחורה קשורה מסביב לרגל..וגשם! בדרך קיללתי את הגשם,את רעות,את המחזור שלה,את השמיים,את הציפורים את מי לא..אמא הביאה שני מכנסיים ולה תחתונים..שלי..כמה מוזר!
חזרתי לשירותים בריצה על עקבים והיא שם בוכה כאילו מישהו מת או משהו
..נכנסנו לתאים להיתלבש וכזה אנחנו שומעות חריקות של נעלי ספורט..ושתינו על נעלי עקב וחם בשירותים ושתינו בלחץ כי יש לנו כמה ילדים בשכבה שכל הזמן עם מצלמות ומצלמות וידיאו..וכאילו פדיחה
..אבל בסוף גילינו שזה החלון עושה רעשים טוב מה נסגר?המכנס שלי קטן עליה..אז נכנסנו לאותו תא והחלפנו..התחלתי לשיר All the things she said..ואנחנו בוכות מצחוק
טוב התלבשנו יצאנו מהתא ביחד פתאום אנחנו רואות דודי נכנס..והוא כזה מסתכל עלינו ואנחנו עליו וכזה דממה אז הוא היה כזה בהלם לכמה שניות הסתובב והלך..טוב התאפרנו בחזרה..כי מהחום הכל נזל..יצאנו, אמצע שיעור ספרות המורה לא מכניסה..אז ישבנו בחוץ הסברנו לדודי מה קרה..עם הרבה החסרת פרטים וסתם דיברנו עם אנשים..אחרי שעתיים מעייפות וארוכות של מערכות תפעול אבא של תומר בא הוא כזה אמר-נקח אותה בדרך..אמרתי סבבה..בדרך עצרנו ל
תומר דפק 5 פיצות..אני רק 2 אז קצת שכחתי מכל הבלאגן עם רעות אבל חוץ מזה..יום אחד המבאסים

חחח כל יום את באה אלינו עם חוויות

חדשות הא??? חחחחחחחחחח היום דווקא היה נחמד... הברזתי מלשון כי סתם לא התחשק לי להיות שם חחחחח היה כיףףףףףףףףףף ישבנו בסבבה בכיתה נטושה עם המזגן והכל והיה גם סרט מטומטם בשיעור היסטוריה... שיגעתי את טל חחח *כרגיל* והתכתבתי נון סטופ עם קרן *כרגיל* ואז המורה נתנה שיעורים, 2 שאלות מעפנות ועשיתי אותם בזמן הסרט כי הסרט היה... אממממ... איך אומרים בעדינות??? שיא השיעמום!!! אז עניתי על השאלות בזמן הסרט וכתבתי את הכל על הדף מהשיעורים שהיא נתנה לאתמול... ובסוף השיעור היא ביקשה שיגישו לה, אז הגשתי לה את שניהם כי זה היה על אותו דף... חחחחחחח עכשיו היא יודעת מה עשיתי בזמן הסרט המעניין שלה חחחחחחחח פדיחות... חחחחחח ושיעור כישורי חיים היה משעמם ומטומטם... המורה עשתה לנו הרצאה על מה קורה למי שמבריז הרבה חחחחחחחחחחח איזה בולשיט חחחח

QueIronia

New member
הנה חוויותשלי מהיום../images/Emo26.gif

היום היה היום הראשון השנה שלא חטפתי מכות משני (זאת שיושבת לידי). אבל, כמו בכל יום ברכנו אחד את השני, והיום במיוחד לקראת שבת...
היום לבשתי ג'ינס בהיר מקסטרו וחולצה תכלת עם פס לבן בצד מפוקס. ואז פתאום יגאל שם
שאני והפוסטמה לבושים אותו דבר - ג'ינס בהיר וחולצה תכלת עם פס לבן, ואנחנו יושבים אחד ליד השני, והיא כל השיעור צועקת עליי שאני מעתיק ממנה ושאפאחד לא מושלם כמוה (מזל, אחרת הייתי בורח לאי בודד שה"מושלמת" לא תוכל למצוא אותי
)
הגעתי למסקנה: אני שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מתמטיקה
מעכשיו כל ערב אני מתקשר לדפוקה ושואל מה היא לובשת מחר שלא יקרה שוב כזה מצב שאנחנו בבגדים דומים
וזהו
אה, JT, בקשר לסיפור שלך - מסכנה... היא לא הרגישה משהו נוזל (...) לה

gal be

New member
../images/Emo29.gif באמת מסכנה.. לחברה שלי גם קרה

משהו דומה.. היא היתה עם עוד שתי חברות בסאמר סכול וביום הראשון כמה בנים והן ישבו לדבר בחדר של הבנים וחברה שלי ישבה על המיטה של אחד הבנים וברגע שהיא קמה.. בבבבעעעע..
היא מזה התחילה לבכות, אבל סחתיין על הבנים הם לא הזכירו את הנושא הזה שוב והכל היה רגיל איתם..
אה ובסוף אחד מהם היה חבר שלה (לא קשור אבל הייתי חייבת לכתוב).

this is me then

New member
חחחח איזה מצחיק אתה....

או שלא... רוצים לשמוע בדיחה: "הסרט של מראיה קארי לא נכשל" והיא לא ניסתה להתאבד חחח

All I Have

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה בדיחההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחח איתי אני איתךךךךך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיום היה מצחיק בבצפר... כל השיעורים הרבצתי לאלון בשיעור היסטוריה קיקשתי ביומן במשך כל הסרט הדפוק הזה, בשיעור ספרות (השיעור הראשון) איחרתי (כרגיל חחח) ואז המורה אמרה לי כזה:"אני מקווה שזה יהיה חד פעמי" חחחח אצלי איחורים זה לא חד זה רב פעמי חחחח ובשיעור לשון שמור הבריזה (אהה דרך אגב לאלון הייתה מחברת עם סימניות כאלה ירוק כתום אז רציתי להראות לך ולא מצאתי אותך חחח) כרגיל הרבצתי לאלון וזרקנו על ילדים דברים, וכו' וכו' וכו' חחח ואז הלכתי הביתהההה איזה כיףףףףףףףףףףף

יייייייאאאאאאאאא כתום ירוקקקקקקקקקק

גמני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחחח איך בשיעו רהראשון עשיתם: מוווווווווווווו פחחחחחחחחחחח והיא כזה: אני מתחילה להרגיש כמו ברפת חחחחחחחחחחחחח ואיך את והוא צועקים והיא כזה: מזה הקולות האלה???? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

All I Have

New member
חחחחחחחחחחחחח

זה אלון עשה מווווו לא אני חחחח ואני אמרתי לו חיחיחיחיחי ושהוא הרביץ לי צעקתי וזהו!!! טוב נו צעקתי עוד חיחיחחייח וראית איך שהמורה צעקה רק עליו?!? פחחחחחחח איך צחקתי עליו כל השיעור בגלל זה

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המורה לספרות מוזרההההההההההה ומדכאתתתתתתתתתתתתתת!!! אמאלהההההההה מאיפה נחתה עלינו מורה כזאת??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ויש לה קול מעצבןןןןןןןןןןן בעעעעעעעעעעע אני מתגעגעת לתמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הכותרת??. אין כותרת מה הכותרת?. אין כותרת שואלים אותה פעם שלישית: מה הכותרת?? אין כותרת!!! מה לא ברור באין כותרת?. למה צריך כותרת?? אמאלה איך היא חטפה ת'עצבים פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

J To The Lo

New member
כן........................!

כל יום קורה לי הרבה דברים..אני ילדה חויתית למי שדאג..אני אסכם לכם גם מה אני אעשה בערב... ד"א- מה אתם עושים היום בערב?

חחחח חוויתית מאודדדדדדדד

אמממממ.. עוד לא סגורה על תוכניות לערב.. מה איתך???

למעלה