קרעת אותי....*צינית*
קצת ארוך..אבל תקראו...
אני לא יכולה לדמיין יום יותר גרוע... קמתי ב8..כיסחו לנו את הדשא בקולי קולות
שמחתי וזה חשבתי היום מתחילים ב9:20
יצאתי ב8:50 הלכתי עם חברה שלי..אני עולה לכיתה אני רואה את כולם לומדים אני כזה..What the fuck?
טוב בדקתי במערכת אני רואה הייתי צריכה להגיע ב8:30 התחננתי למורה לכימיה והיא וויתרה לי
נכנסתי לכיתה פתאום חברה שלי שר עושה לי בואי רגע היא עושה לי "סתכלי על רעות"
אני קולטת כל המכנס שלה מאחורה דם
אז התקרבתי אליה..ואז נהיה לי על הברך את הדם שלה ואני כזה איוווווווווווווו
ועכשיו שתינו עם הדם שלה..אז הורדתי את התיק ושמתי אותו על הירך שלי וחולצה שאני מביאה מהבית שהיא טריקו כדי שאם יעצרו אותי על חולצת בטן אני אחליף..אז שמתי את החולצה עליה והלכנו כמו שתי דפוקות לשירותים טוב היא נתקפה פחד/היסטריה/בכי
אני נתקפתי עצבים עליה ולחץ מזה שאני לא יכולה להפסיד עוד שיעור אחרי שהפסדתי כימיה טוב..אמרתי נתקשר לאמא שלי כי אמא שלה לא בבית טוב שיעור ספרות כבר התחיל..לקחתי ממנה את החולצה ושמתי על הרגל..והלכתי לחניה לקחת את המכנסיים מאמא שלי..איך שאני יוצאת-גשם
גשם?כן,כן..גשם..ואני עם לבן!! מכנס לבן..חולצה לבנה..חולצה שחורה קשורה מסביב לרגל..וגשם! בדרך קיללתי את הגשם,את רעות,את המחזור שלה,את השמיים,את הציפורים את מי לא..אמא הביאה שני מכנסיים ולה תחתונים..שלי..כמה מוזר!
חזרתי לשירותים בריצה על עקבים והיא שם בוכה כאילו מישהו מת או משהו
..נכנסנו לתאים להיתלבש וכזה אנחנו שומעות חריקות של נעלי ספורט..ושתינו על נעלי עקב וחם בשירותים ושתינו בלחץ כי יש לנו כמה ילדים בשכבה שכל הזמן עם מצלמות ומצלמות וידיאו..וכאילו פדיחה
..אבל בסוף גילינו שזה החלון עושה רעשים טוב מה נסגר?המכנס שלי קטן עליה..אז נכנסנו לאותו תא והחלפנו..התחלתי לשיר All the things she said..ואנחנו בוכות מצחוק
טוב התלבשנו יצאנו מהתא ביחד פתאום אנחנו רואות דודי נכנס..והוא כזה מסתכל עלינו ואנחנו עליו וכזה דממה אז הוא היה כזה בהלם לכמה שניות הסתובב והלך..טוב התאפרנו בחזרה..כי מהחום הכל נזל..יצאנו, אמצע שיעור ספרות המורה לא מכניסה..אז ישבנו בחוץ הסברנו לדודי מה קרה..עם הרבה החסרת פרטים וסתם דיברנו עם אנשים..אחרי שעתיים מעייפות וארוכות של מערכות תפעול אבא של תומר בא הוא כזה אמר-נקח אותה בדרך..אמרתי סבבה..בדרך עצרנו ל
תומר דפק 5 פיצות..אני רק 2 אז קצת שכחתי מכל הבלאגן עם רעות אבל חוץ מזה..יום אחד המבאסים