סתם חשבתי לשתף...

NoWords

New member
אני קוראת פה מדי פעם.

פעם גם הייתי מגיבה לפעמים. רפלקשן היה שיר של סרט וזה לא נועד לגרום לפריצה שלה. זה סתם היה ג'וב שהיא קיבלה לפני שהכל התחיל בכלל. חברת התקליטים שהחתימה אותה אח"כ ציפתה לפריצה וגם קיבלה את זה עם האלבום שלה שבהחלט גרם להצלחה. ג'אסט בי פרי היה אלבום דמו שהיא הקליטה באולפן בגיל 15! היא בכלל לא סופרת את האלבום הזה ולא מתייחסת אליו. הוא לא היה אמור לצאת. הוא לא נועד לפרסם אותה או משהו, זה היה אלבום הקלטות שגורלו היה להישאר בין קירות הסטודיו ולא להתפרסם אפעם. (אבל האולפן רצה להרוויח כסף ושיחרר את זה למרות סירובה של כריסטינה.) ואיך אתה יכול להשוות את האינטראקציה של בריטני וכריסטינה לקארי ראסל נניח. סביר להניח שבאמת אין לה קשר איתה בכלל. כריסטינה ובריטני עדיין נמצאות באותו תחום, מופיעות באותם טקסים, עוברות על אותו שטיח אדום והן גם הופיעו ביחד! ולגבי בריטני - היה פופ בעולם הזה גם לפניה. היא הייתה כאילו זאת שהתחילה את הגל ספציפית של שנות ה90, אבל אם לא היא- מישהי אחרת הייתה עושה את זה בכל מקרה. פחות טוב או לא.. זה לא עקרוני בכלל. אולי אני לא אובייקטיבית לגבי כריסטינה עכשיו בהודעות שכתבתי, אבל לא עליה דיברתי. דיברתי על בריטני, שהמצב שלה עגום ואני מניחה שבאמת כמעריץ קשה לראות את זה.. (מלא פעמים חשבתי איך הייתי מגיבה אם זה היה חס וחלילה קורה לכריסטינה..)

Kryptonite

New member
מה זה קשור בכלל?!

העובדה היא שכריסטינה לא פרצה עד שבריטני הצליחה (ולא היה קיים פופ ומופעי פופ כמו שהיא עושה לפניה. תנסי קצת לצאת מהבועה של כריסטינה ולהבין איזה מהפך בריטני עשתה כשהיא פרצה - יש סיבה שהיא כל כך הצליחה), בין אם החתימו אותה לפני ואז גרמו לה להקליט שירים בסיגנון של בריטני - או שהחתימו אותה רק אחרי, עדיין זה רק בגלל בריטני. וה"כישלון" של ג'אסט בי פרי רק מוכיח את זה. הרי כן חברת תקליטים כלשהי עמדה מאחורי האלבום הזה, כן החתימו אותה. האלבום יצא גרוע אז בגלל זה החברה (וכריסטינה) לא רצו לשחרר את זה. פשוט לא ידעו מה לעשות איתה רק עד אחרי בריטני - ואז פשוט דחפו אותה להיות כפילה שלה. וגם קארי ראסל כיכבה ב"פליסטי" שזו סידרת נוער שתמיד הכוכבים האלה מגיעים לכל הטקסים האלה וכו', בטח עד לפני כמה שנים כשעדיין פליסטי הייתה משודרת. בכלל, איך אפשר לומר שהמצב שלה בקרשים כרגע? אז בסדר, עברו עליה כמה חודשים גרועים. אבל כמה אפשר לחפור על זה? עכשיו היא ניראית נהדר, התקשורת והצהובונים אפילו מפרגנים לה לגמרי (אפילו יותר מהמעריצים שלה
) וככל שהיא עושה צעדים לעבר הקאמבק המוזיקלי שלה ככה הבאזז החיובי כלפיה מתגבר. ההופעות שלה השתפרו והתגובות היו בהתאם, כל מי שהיה בהופעות האחרונות שלה נהנה. כל הביקורות השליליות לא היו מהאנשים שהיו במופע עצמו.

ליבר6

New member
קצת הגזמת../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

וקצת לא
כשראיתי את הספיישל שעשו על כריסטינה בערוץ E (היא הישתתפה שם, המשפחה שלה דיברה המנהלים וכול מי שהיה קשור אליה) בריטני הוזכרה שם לפחות 30 או 40 פעם, אפילו יותר מ-40 פעם, וכשראיתי את הספיישל של בריטני הזכירו את כריסטינה 4-5 פעמים ככה שאין ספק שיש משהו בדברייך. אבל לכול מי שאמר ואומר שהאלבום שלה נכשל, ממש לא האלבום רחוק מלהיות כישלון הוא הצליח מאוד.

Invisible Boy

New member
Back To Basics ?

הוא לא ממש נכשל אבל גם לא הצליח מאוד. טוב, היא לא מקדמת אותו כמו שצריך, וחבל, אחלה אלבום. אבל דיון כזה עדיף להעביר לפורום שלה ולא פה

Kryptonite

New member
לא אמרתי שכריסטינה נכשלת../images/Emo12.gif

אמרתי שבמקור היא התפרסמה בגלל בריטני, מאז היא הצליחה בזכות עצמה כמובן. אין לי מושג מה קורה איתה עכשיו (חוץ מזה שהיא בסיבוב הופעות) וכן הבנתי שהאלבום שלה לא מצליח ממש.

xtina 4 ever

New member
כן..../images/Emo210.gif

וזה סיבוב הופעות מצליח מאוד. הרבה יותר מהאלבום שנחשב לכשלון. וואלה, אני לא מכחישה את הכשלון של B2B. גם מבחינת תוכן הוא נכשל (לעומת סטריפד), אבל אני אוהבת אותו. אני כמעט כל שיר ושיר בו.

"עכשיו היא נראית כמו שק זבל"

לפחות היא *נראית* בריטני בכלל לא טהורה אבל שימי לב בין איזה מקרים את משווה כריסטינה באה לשטיחים האדומים כחשפנית עמוד רק בשביל תשומת לב ובריטני הצטלמה בעירום שהיא נראית נשית ויפה לא כמישהי שהשדיים שלה צועקים לצלמים "צלמו אותי"! בריטני בכלל לא במצב גרוע אחרי שקוויין התגרש ממנה הוא נשאר בלי כלום יש לה שני ילדים והקאמבק שלה לאט לאט מתחיל.. נראלי שמי שבמצב הכי גרוע זאת כריסטינה כי קצת מפדח שאחרי שמהללים קאמבק במשך 4 שנים ואז הוא נכשל ומאוד נכשל! ועכשיו היא נעלמה לה מבושת הכישלון.

little girl3

New member
" נראלי שמי שבמצב הכי גרוע זאת כריסטינה "

מה אתם עושים תחרות מי במצה יותר גרוע ?? נו באמת ....

NoWords

New member
לך תשווה הצלחת קריירה

לחיים אישיים- שזה הדבר הבסיסי ביותר שיש. משם הכל מתחיל. ולא שכריסטינה היא איזו זמרת כושלת שכבר שנים מנסה לפרוץ.. יש לה אלבומים שמוכרים טוב, סינגלים, סיבובי הופעות עולמיים, פרסים נחשבים ומה לא. היא לא סתם איזו מישהי לא מוכרת. היא ביססה את עצמה בעולם המוזיקה ועדיין ממשיכה. אז אולי לא בכמויות של בריטני מבחינת מכירות, אבל היא עדיין מצליחה מאוד, ועם גבולות במידה שמתאימה לה. שום תוכנית ריאלטי, שום בעל ראפר בשקל שמנסה להתפרסם על חשבונה, שום מרכזי גמילה וכו'. בכלל לא אכפת לי שכריסטינה לא מצליחה כמו בריטני ולא מוכרת כמוה... נשבעת לך שלא על זה אני מסתכלת. לפחות יש לה פרטיות וחיים עם שפיות. לכריסטינה יש עוד דרך ארוכה בקריירה, וכנראה שגם לבריטני. עוד נשמע מהן הרבה בין אם נרצה או לא. התייאשתי אין לי כוח להמשיך בזה
..

tali44

New member
So...? גם כריסטינה הצטלמה בעירום

לפי מה שהבנתי. וגם כריסטינה נישקה את מדונה. ועל זה, אף אחד לא אומר כלום. אפשר לדעת למה כולם רק מלכלכים על בריטני ועל כריסטינה בכלל הדברים האלו לא מוזכרים? בקטע של הנשיקה עם מדונה ידעתי שהיא התנשקה עם בריטניף ואז שראיתי את ההופעה בפעם הראשונה לא הבנתי מה כריסטינה עשתה שם ופתאום ראיתי שגם היא נישקה אותה.

NoWords

New member
ברור לי, יותר מפעם אחת.

רק עכשיו בראש אני סופרת שלושה פוטושוטס שהיא הצטלמה בהם בעירום. אבל להגיד שבריטני כ"כ חסודה- גם לא נכון. זו הייתה הנק'.. לא אמרתי שכריסטינה לא חח

Kryptonite

New member
הקטע המצחיק שגם את זה הפלצת מהראש

כי כתבתי בבירור "בריטני מושכת אש עם הפרבוקוציות שלה (כדוגמת החתונה בוגאס/בגדים שערורייתיים)" ובשערורייתיים הכוונה לא הייתה לכמה מכוערים הם יכולים להיות, אלה כמה חשפניים/לא קיימים.

Kryptonite

New member
../images/Emo140.gif

תקראי פה כמה שאת רוצה, רק בפעם הבאה כשאת רוצה להתחיל להגיב שטויות - וותרי על זה מראש. באמת שאין צורך.

BRITNEY MY STAR

New member
היא נראית כמו "שק זבל" כי ככה נוח לה

היא לא כמו אלה ששמים על עצמם איפור בכמות של מי יודע מה,ומבזבזים את כל הבוקר שלהם על איך להיראות טוב שכולה את יוצאת לקיוסק או סידורים.. עובדה שהיא עדיין ממשיכה להתלבש מזעזע,לדעת כולם..ואחרי כל הביקורות לגבי המראה שלה לא אכפת לה אין לה פוזה והיא לא חשה שהיא אלוהים..לדעתי זה מה שהכי יפה במי שאתה מעריץ ולגבי כריסטינה-נכון שהריב שלה ושל בריטני קשור לעבר..אבל כולם לדעתי יזכרו את הריב הזה ולטעמי בריטני לא במצב גרוע.היא נראית טוב,היא עושה הופעות חימום,היא הלכה לגמילה..לאט לאט היא מצליחה להשתקם זה נכון שכל מי שרואה מהצד את כל השערוריות שלה חושב ש"היא קירחת מפגרת וגמורה" זה החיסרון שלא בודקים דברים לעומק..אבל בעיה שלהם אותם אנשים עוד יבכו ויצטערו על זה שבכלל השמיצו אותה כשהיא תחזור..ולא אני לא חיה באשליות..אני מאמינה בה,גם אם אני אתאכזב-אני אדע שלפחות היא עשתה את זה,ובינתיים ההופעות הקטנות מאוד עוזרות לה ובוא נהייה רציניים שנייה-עזבו את 4 השנים האחרונות של בריטני,האם איי פעם כריסטינה הצליחה יותר מבריטני?כל מי שאוהב את כריסטינה סליחה אם אני מגזימה,לדעתי ולדעת כולם כריסטינה אף פעם לא הצליחה מבריטני בכל מה שקשור למוזיקה ובכלל בכריסטינה בקושי מתעניינים,גם בתקופת הדירטי שלה כשהיא ניסתה לעשות שערוריות בריטני הייתה יותר מבוקשת-והיא לעומתה לא עשתה פרובוקציות בכוונה,רובם לפחות למה התייחסו לנשיקה של מדונה ובריטני?למה לא שמו בכלל לב לנשיקה של כריסטינה ומדונה? למה אפילו בתקופת הקאמבק של כריסטינה היא בקושי מצליחה,ובריטני שבכלל נחשבת למישהי בהפסקה,מעניינת יותר? לדעתי,בריטני תמיד הייתה מוצלחת מכריסטינה.

ואם נוח לי ללכת בעירום? אני אלך ?!

איך את היית מרגישה אם היית רואה את אמא שלך מסתובבת ככה ? עוד כמה שנים הילדים שלה יראו את התמונות האלה וזה ישאיר להם צלקת כל כך עמוקה שזה ממש לא משנה מה נוח לה או מה לא ... ותעשי לי טובה להסתובב עם גרביונים קרועים ומכנסי "דפק אותי" בלי חזיה(בדרך כלל ) וחולצה שנראת כמו הצרות שלה , זה לא מתוך נוחות .. זה כדי למשוך תשומת לב ... מי שלא רוצה תשומת לב מתלבש סולידי (סולידי זה יכול להיות גם בגדים נוחים ולא טונות איפור ) אז תעשי לי טובה !!!

Invisible Boy

New member
אם נוח לך אז למה לא ../images/Emo6.gif

אלה שמתלבשים רק מה שמעצבים אומרים להם, ומתאפרים מול המראה שעה, הם צומי. אלה שמתלבשים איך שבא להם, ביום יום, גם כשהם סופר מפורסמים, הם אלו שחיים בדיוק כמו אדם רגיל, ולא חשים דוגמנים כל יום. ויאללה מה כל הבנות פתאום משחקות אותה צנועות
כל אחד הולכת עם מכנס באורך של תחתון וגופייה כמו חזייה אז תעשי טובה. אה כן וגם עם מכנס דפוק אותי הזה

גם אני לובשת מה שבא לי .

ואם בא לה להיראות כמו זונה בכיפכוף שלה אבל שלא תבוא בתענות שהתקשורת מוציאה אותה שרמווו** ומצלמת מתחת לשמלה שלה .... אף אחד לא אמר לה להתלבש בשימלה חגיגית ולנעול עקבים כשהיא הולכת לזרוק את הזבל , אבל את המינימום היא חיבת לילדים שלה , חזיה תחתונים מכנסים וחולצה זה דברים חיוניים .

Invisible Boy

New member
מה שהיא עשתה פעם לא היה נכון לעשות

אבל זהו, היא למדה ולא חזרה על זה שוב. וזה שהיא הולכת בלי חזייה כל עוד הזה שלה מכוסה זה לא כזה נורא
וגם אני לא חושב שאם היא הולכת אם הרשת הזאת הקרועה [זה גרביון ?
] מוציא אותה זונה.

למעלה