סתם חשבתי לשתף...

MissCunningham

New member
סתם חשבתי לשתף...

הייתי בהופעה של ג'סטין טימברלייק בשבת בערב ואני מוכרחה לציין שהוא נתן אחלה שואו (וטימבלנד היה גם סופני ברמות), פשוט הופעה בליגה אחרת (כמו שבריטני תתן אם היא תחזור), הבחור מוכשר בטירוף, שר יפה, מנגן מהמם על הפסנתר, רוקד מדהים ובאמת שמאוד נהניתי. ואז הוא שר Cry me a river (אוהווו....
), באמת יפה ומרגש ולקראת סוף השיר הוא הכניס סימפול של Gnarls Barkley של השיר Crazy ושר: "I think she's crazy, I think she's crazy I think she's crazy... I should've seen..." נקרעתי מצחוק כי בכל זאת זה משעשע, אבל היה קצת לא במקום ובמיוחד לא מג'סטין ובעיקר לא בהופעה שלו מול אלפי מעריצים. אחותי אמרה שלא נראה לה שהוא התייחס לבריטני, אבל נו באמת! זה היה חלק מהשיר של קריי מי אה ריבר. מישהו באמת מטיל ספק עדיין שהשיר הוא על בריטני? בכל אופן, אולי זה בגלל שהיא מתכננת להוציא ספר ביוגרפיה ובו שלל לכלוכים עליו וכו' ואולי הוא סתם עשה את זה בשביל הצחוקים. בכל אופן, סתם חשבתי לשתף אתכם...
ובלי מכות

SuperShiro

New member
קודם כל, אני שמחה שנהנית

דבר ראשון, בריטני לא מתכוונת להוציא ספר ביוגרפיה, בעיקר לא כזה עם ליכלוכים. זו הייתה שמועה, וההנהלה שלה אישרה שהיא שיקרית. אני מניחה שאת לא מכירה אותה טוב במיוחד, אבל בריטני מעולם לא ירדה/ליכלכה על אף סלב כזה או אחר, היא לא כזאת
הוא מאוד הפכפך, פעם הוא יורד עליה, פעם הוא אומר שהוא דואג לה. מה שבטוח, זה ממש לא חלק מ Cry Me A River, השורות האחרונות הן חלק מהשיר Crazy של נארלס בארקלי, ג'סטין השתמש רק בלחן של השיר הזה ושינה את המילים מ "Does that makes me crazy, probably" למה שכתבת, לכן אין לי ספק שהוא שר את זה עליה, והאמת היא שההתנהגות הזו היא תת רמה, הוא התנהג כמו ילד בן 5. זה ממש לא היה במקום

MissCunningham

New member
לא, לא, את\ה טועה

אני עוד בפורום מימי ינקותו, אני פשוט פאסיבית. ולא ידעתי שהכריזו עליה כשמועה שקרית (על בריטני אמנם ידעתי שהיא מעולם לא לכלכה). וכנראה שלא הבנת למה התכוונתי, הוא סימפל את קרייזי בהתאמה לקריי מי אה ריבר, זה לא שהוא עשה הפסקה והתחמם עם שירים של אמנים אחרים (כמו שהבלאק אייד פיז עשו כשראיתי אותם לדוגמא), זאת אומרת שהוא הפך את זה לחלק מקריי מי אה ריבר (שכידוע לכל - הוא על בריטני), לכן אין לי ספק שהוא התכוון אליה (וגם שינה את המילים בהתאם).
לא התכוונתי לומר שזה אותו שיר...
אלא שאחותי אמרה שלדעתה זה לא היה בקטע כזה (מצד שני מתאים לו... הוא ליצן כזה
).

ג'סטין מוכשר מאוד, בלי ספק

אבל מנטלית הוא נשאר ילד בן 10, שכבר 5 שנים רוכב על הגב של האקסית שלו.. וזה די עצוב, כי אפילו הוא מודע לעניין שבלי לדבר עליה כל יומיים, אין מי שרוצה לשמוע אותו.

את באמת חושבת שאין מי שרוצה לשמוע אותו ?

הוא ללא ספק הוציא את אחד האלבומים הטובים של השנה ואת חושבת שמה שמחזיק אותו זה כמה שטויות על בריטני ? אני לא חושבת ... לדעתי זו דרכו המוזרה להראות שעדיין אכפת לו ממנה .

אני לא מדברת על המוזיקה,

כמו שאמרתי, הוא מוכשר מאוד, ואין ספק שהוא עשה עבודה מצויינת עם האלבום שלו.. גם המצעדים משקפים את זה. מה שכן, הבנאדם מכור לתשומת-לב, והדיבורים על בריטני הם אלה ששומרים אותו באתרי רכילויות, על שערים של מגזינים וגורמים ל*יותר* אנשים להתעניין בו. וזה ברור, כי עיתונים כמו The Sun, US Weekly וכו' לא מתלהבים ממי שמוכר הרבה. הם מתלהבים ממי שמעורר פרובוקציות.. וג'סטין עד היום עורר בדיוק שני סוגים של פרובוקציות: 1. תקרית הסופרבול עם ג'נט ג'קסון ו- 2. 5 שנים של דיבורים בלתי פוסקים על בריטני. בריטני היא מין "יעד" לתקשורת, והעולם רוצה לדעת את הסודות שלה. כל פעם שהוא חושף פרט עסיסי עליה או על המערכת יחסים שלהם, כל העולם עט עליו, והוא משיג את הצומי הפאתטי שלו :] חבל שהוא לא יכול לגייס אותו לבד. יצאה הודעה קצת מבולבלת :| מקווה שהכוונה שלי מובנת

אני לא חושבת שזאה העיניין פה .

זה לא שהוא חושף פרטים עסיסים על בריטני ואם זה היה בשביל תשומת לב מהתקשורת הוא היה מעדכן גם בכמה פרטים צהובים , והוא לא . לי נראה שהוא פשוט מזועזע ומאוכזב לראות את בריטני , שהוא גדל לידה ואהב אותה , מתרסקת ועושה מעצמה צחוק שוב ושוב . וכל "הערה" כזאת שלו באה "לפגוע " / לעורר את בריטני .

Kryptonite

New member
כבר אמרתי את זה למיכל פעם

כל החבורה של ג'סטין בריטני וכריסטינה קצת נדפקה מה"מיקי מאוס קלאב", שלא בהכרח דבר כזה חיובי כמו שזה ניראה.. מגיל צעיר הם חונכו ללהראות טוב/להיות על במה/למשוך תשומת לב/להיות הכי בולטים/להיות מפורסמים, וניראה שכל אחד מהם נדפק בזה בצורה אחרת.
בריטני מושכת אש עם הפרבוקוציות שלה (כדוגמת החתונה בוגאס/בגדים שערורייתיים) בין אם במודע או לא, וכריסטינה וג'סטין לא מוצאים דרך אחרת חוץ מלהשתמש בבריטני כדי למשוך את הצומי שלהם. (וגם להם יש את הקטעים המפגרים שלהם, כמו לחשוף את הגוף שלך בצורה מטורפת כמו כריסטינה או להיות חולה נפש כמו ג'סטין)

candyheart

New member
ואל תשכח...

האובססיביות של ג'סטין וכריסטינה לתחת של עצמם.

Kryptonite

New member
הם מנסים לפצות על רגשי הנחיתות מבריטני

במיוחד זה היה מתסכל לג'סטין שבריטני הצליחה פי אלף ממנו בזמן שהוא היה עם אנסיק (שגם ממש הצליחו, אבל היא הצליחה לבד) והוא בכל מקרה מפגר כזה.

xtina 4 ever

New member
חחח מה?../images/Emo210.gif

אוקיי, אתה ממש, אבל ממשש חי בעבר. מתי בפעם האחרונה כריסטינה אמרה על בריטני משהו רע? XD לפני שנתיים?

הממ..

נראה לי שזאת גם הייתה הפעם האחרונה שהיא עניינה מישהו.. [יאללה בלי להתעצבן יותר מדיי]

DirrtyGirl

New member
הפעם האחרונה שהיא עניינה מישהו?

איך? אם אתם כל חצי שנייה מעלים אותה פה לדיון ?
וגם את ג'סטין...

למעלה