MissCunningham
New member
סתם חשבתי לשתף...
הייתי בהופעה של ג'סטין טימברלייק בשבת בערב ואני מוכרחה לציין שהוא נתן אחלה שואו (וטימבלנד היה גם סופני ברמות), פשוט הופעה בליגה אחרת (כמו שבריטני תתן אם היא תחזור), הבחור מוכשר בטירוף, שר יפה, מנגן מהמם על הפסנתר, רוקד מדהים ובאמת שמאוד נהניתי. ואז הוא שר Cry me a river (אוהווו....
), באמת יפה ומרגש ולקראת סוף השיר הוא הכניס סימפול של Gnarls Barkley של השיר Crazy ושר: "I think she's crazy, I think she's crazy I think she's crazy... I should've seen..." נקרעתי מצחוק כי בכל זאת זה משעשע, אבל היה קצת לא במקום ובמיוחד לא מג'סטין ובעיקר לא בהופעה שלו מול אלפי מעריצים. אחותי אמרה שלא נראה לה שהוא התייחס לבריטני, אבל נו באמת! זה היה חלק מהשיר של קריי מי אה ריבר. מישהו באמת מטיל ספק עדיין שהשיר הוא על בריטני? בכל אופן, אולי זה בגלל שהיא מתכננת להוציא ספר ביוגרפיה ובו שלל לכלוכים עליו וכו' ואולי הוא סתם עשה את זה בשביל הצחוקים. בכל אופן, סתם חשבתי לשתף אתכם...
ובלי מכות
הייתי בהופעה של ג'סטין טימברלייק בשבת בערב ואני מוכרחה לציין שהוא נתן אחלה שואו (וטימבלנד היה גם סופני ברמות), פשוט הופעה בליגה אחרת (כמו שבריטני תתן אם היא תחזור), הבחור מוכשר בטירוף, שר יפה, מנגן מהמם על הפסנתר, רוקד מדהים ובאמת שמאוד נהניתי. ואז הוא שר Cry me a river (אוהווו....