סתם בא לי לפרוק...

shimrit m

New member
סתם בא לי לפרוק...

ד י כ א ו ן .... השנה הזאת לא באה לי טוב בכלל... גם לכם?

Da Big 1

New member
אני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר על זה

פשוט אסון טבע. אני חושב שאני משלם על השנה הזו בהרבה מאוד שנות חיים.

sacrament

New member
שנה מוזרה נורא../images/Emo45.gif

אבל אני מניחה שאצלי זה בגלל השביתה... אין לי בכלל מוטיבציה ללמוד. אין אווירה של למידה. אני פשוט לא מצליחה להכין עבודות. אלוהים יודע איך אני אהיה מוכנה ל-6 מבחנים על שבועיים וחצי /-: ולא יודעת מה אני אעשה עם הסמינר... האמת שאני מרוצה מרוב הקורסים שבחרתי, אבל איכשהו אני מרגישה שאני לא ממצה אותם, שאני סתם באה על אוטומט לכל שיעור. (אבל לא נורא, יש רעבים באפריקה...
מממ...אוף, זה לא מנחם אותי).

smart one

New member
טוב, תלוי

שימרית לא בדיוק פירטה מה לא עובד טוב. בקשר ללימודים, גם אצלי השביתה הוציאה כל רוח התלהבות. שימרית - נשמח לסייע ולייעץ אם תרצי.

הייבי

New member
יש רגעים כאלה

אני, אישית, כבר רוצה לסיים. התעייפתי מהתואר. לא כל כך ממשפטים אלא בעיקר מהחוג השני אבל זה משפיע על כל האווירה. חבל שלא כתבת מה לא בא לך בטוב, אולי היינו יכולים לתת קצת עצות או עידוד קונקרטי. אם זו שנה אחרונה שלך אז תתנחמי בזה שהרבה אנשים בשנה האחרונה לתואר סובלים מסוג של שביזות כזו. זה שילוב של עייפות מהלימודים והרצון להמשיך כבר הלאה (שידיד שלי שסיים תואר לפני שנה אמר לי שזה ככה לא האמנתי לו, ככל שאני מתקרבת לסוף ובמקום לספור איזה נקודות עשיתי, סופרת כמה נשאר מרגישים את זה)

shimrit m

New member
ה ב ה ר ו ת ../images/Emo201.gif

אני שנה ג'.. (לא כולם יודעים) תקופת הבחינות הזו היא תקופת הבחינות הכי גרועה שהיתה לי מאז תחילת התואר. כל הציונים בינוניים מינוס, אין לי כוח לשבת ללמוד למבחנים ובטח שאין לי כוח עכשיו למועדי ב'. כתבתי את ההודעה ההיא אתמול אחרי שקיבלתי ציון בבחינה שהייתי בטוחה שלפחות בקורס הזה אני לא אצטרך לגשת למועד ב', יצאתי בתחושה של לפחות 90 והציון שקיבלתי מגרד את ה-80. אין לי מושג איך אני עוברת את החודש הזה בשלום... (ובנוסף יש גם עניינים אישיים שמעיקים כרגע ) שלא נדבר על השביזות בגלל שעדיין לא מצאתי התמחות (ועכשיו כנראה שיקומו החכמים וישרשרו הגיגים על מכללות.. לא בא לי לקרוא אותם אז תחסכו ממני). תודה על הרצון לעזור ולתמוך, מעריכה את זה
שמרית

BlackUnicorn

New member
אם את רוצה עזרה פרקטית -

את מוזמנת לרשום איך ניסית למצוא התמחות - מה הצעדים שעשית עד עכשיו בדיוק (כולל איך שלחת את הקו"ח), ואת אפילו מוזמנת לשלוח אליי את הקו"ח שלך במסר ואני אנסה לראות אם יש איזושהי סיבה מיוחדת שבגללה אולי לא הצלחת להתקבל... מה שבטוח, כולם מוצאים בסוף. וכן, זו תקופה מגעילה, מגעילה מאוד. נמאאאאאאאאאאאאאאס לחלוטין.

shimrit m

New member
צרת רבים חצי נחמה? או נחמת טיפשים? :)

את עוד תמצאי... במקום מובחר...

הייבי

New member
מצטרפת להצעה בנוגע להתמחות

אולי אם תכתבי קצת איפה חיפשת, איזה תחום, איך חיפשת ועל מה את מרגישה שאת נופלת- נופלת בראיון ראשון, ראיון שני, בכלל לא מקבלת זימון וכו' נוכל קצת לעזור בין אם בשיפוץ התשובות לשאלות ובין אם בחיפוש "מוקשים" בקורות חיים. כולנו היינו בשלב המתסכל של שליחת קו"ח, המתנה לזימונים (שלא תמיד מגיעים) וראיונות מייגעים.., ומי שעוד לא היה בשלב הזה בוודאי שרק יוכל להפיק משרשור כזה

למעלה