סתם בא לי לדעת

bariska

New member
סתם בא לי לדעת

מה הדבר שאתם הכי אוהבים לצפות בוא בטלויזיה
אני התמכרתי לאחרונה למופע שנות ה70
רק חבל שזה נגמר יותר מידי מהר כולה 20 ומשו דקות

bariska

New member
נמנמ לא יוצא לי לראות הרבה טיוי

אבל אני משתדל לראות את המשחקים של הנבחרת וכל מה שקשור לספורט
אבל כל מה שבאמת מעניין עכשיו ב5+ שאין לי

Vrock

New member
אני רואה את המשחקים של נהריה

אבל אין לי לב להסתכל ברבע האחרון....)+=

bariska

New member
פעם היתי צופה נלהב של הפועל י-ם

אבל עכשיו הם סתם אפסים והשלמתי עם העובדה שאפפעם הם לא יהיו מקום ראשון בליגה כל עוד יש את מכבי

AeroSlash

New member
הייתי מכורה

פעם למכושפות. לא סתם מכורה - אובססית. באופן מוגזן והזוי ביותר, חרטתי את הסמלים של הסדרה על היד עם סרגל/מספריים/סיכות וכל דבר שחורט הבא ליד. כל היומנים/חדר/תמונות ממסוגרות/לוחות שנה וכן הלאה וכן הלאה היו אצלי של מכושפות. הדסקטופ במחשב, שומר המסך, אני יודעת פרקטים שלמים כמעט בע"פ, לחשים מהסדרה כמעט את כולם בע"פ, מקום הופעו של כל אחד, תראו לי תמונה אני אגיד בדיוק את מספר הפרק שבו היא הופיעה ואת הציטוט המתלווה. וכל אלה רק רמצוץ קטן מכל מה שידעתי על הסדרה ועל חיי השחקנים. בקיצור תבינו לבד שהייתי מכורה לזה פעם. אחרי שאובססיית מכושפות עברה לי אז אני כמעט ולא רואה טלויזיה אלא רק Vh1 - תוכניות עם מוזיקה איכותית.

bariska

New member
אוהו:/

זה מזכיר לי כמה בנות שחולות על קטנטנות או משו כזה פעם היתי בבית של אחת מהן וכל החדר מוצף בפוסטרים של פליפה וקמילה או משו כזה..

AeroSlash

New member
דווקא

לא היו לי פוסטרים של זה על הקירות אבל כן הרבה פריטים של מכושפות בחדר. יש גם מליון ואחת שרשראות עם הסמל של מכושפות בוריאציות שונות.

אני מכורה

לטלנובלות!!!!!!!!במיוחד לקשר דם בתרגום לרוסית (naveki julia) ואני מכורה לfabrika zvezd! ואני אוהבת כל מיני תוכניות בידור כמו "ערב אדיר" ואני חולה גם על חברים! ו...עוד על הרבה דברים:)

למעלה