סתם בא לי לדעת

bariska

New member
יאאאאאא גמני פעם היתי רואה את זה

אבל זה היה כלכך מזמן
היה לפני זה עוד סידרה על כל מיני DUHI וכאלה זה היה בימי שבת יאאא איך אהבתי את זה:) היו זמנים

M a r U s k A

New member
דווקא בחופש הגדול ...

לא ראיתי טלויזיה בכלל
לא ראו אותי בבית.. היתי באה רק לישון וגם לא תמיד

wildgirl1

New member
יו איך אהבתי את צירדאי

היה לזה גם המשך וראיתי!!! ואי זה היה כזה יפיפה... אני זוכרת שזה היה כשהייתי בכתה ו' ואני זוכרת אפילו שהברזתי בשביל לראות את זה!! הייתי מטורפת על הסידרה

Zot ani 1

New member
בזמן האחרון לא ממש היה לי זמן...

לצפות בטלויזיה.... אם כבר יש לי זמן אני מעדיפה לבלות אותו מול מסך מחשב מאשר מסך טלויזיה... אבל בתכלס אני צופה במיוחד בסרטים למרות שב-HOT כמעט ואין במה לצפות כי הכל שידורים חוזרים בערוצי הסרטים אבל לפעמים יש סרטים יפים.... וגם אני אוהבת תוכניות בידור כמו "איפה אתה חי" שגמרה.... "ערב אדיר" אז בזמנים הטויבים כשזה היה ביום חמישי...וכו וכו....

s h u r i k

New member
המורדים

אקזיט, אהבה מעבר לפינה ואת הפירסומת של פוקס... יהודה לוי פשוט מהמם שם, כפרה נשמה עניים שלי.. חמסה חמסה עליו אני מת שהוא יגע בי אני כולי יהפוך לרטוב!!

חחח פאקצה בגירסה הגברית חח

אבל יהודה לוי באמת חתיך!!!!!!!!1
ואני גם רואה לפעמים אקזיט(ואל תהרגו אותי אני לא פאקצה)

Angel lips

New member
אני מתה על סרטים ישראלים בערוץ 5

וגם ערוץ 2 סבבה פעם אהבתי אודטה :) אין משהו מיוחד כשיש טלנובלה כמו מעבר לפינה וזה אז רואה וגם פרוייקט ואי הייתי רואהההה

eMiFrEaK

New member
אהההההההההההה

שאלה בשבילי... פעם הייתי מכורה לטלויזיה חחחח הסדרות הכי אהובות עליי זה בלי ספק... "24", "אי.אר" ו"משמרת שלישית"... מי שמכיר אותי , גם מבין שהסדרות האלה בעצם מאפיינות אותי חחח גם סרטים אני אוהבת .. בעיקר אימה ומותחנים פסיכולוגיים... פעם.. הייתי מכורה לערוץ 8 (לא מצחיק!).. אבל אז עברנו ליס...וקצת ירד לי החשק חחח

M a r U s k A

New member
למי יש זמן לצפות בטלויזיה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

סרטי אימה בעיקר כשיש זמן פנוי לשם שינוי

למעלה