סתם בא לי לדעת

FiShA

New member
ואי אהבתי אותם

כבר לא משדרים אותם או משו אני ברןך השם לא מכורה לטלויזיה ועם להגיד יותר נכון פשוט אין לי זמן אני לא מספיקה שום דבר .. בתכלס אני לא מכורה לשום דבר בטלויזיה אבל הייתה תקופה של אליפות בסנוקר ביורו ספורט שצפיתי בה איזה 5 שעות ביום ישבתי וראיתי זה היה בקיץ חחחחחח וגם אולימפיאדה

גם אני לא מכורה לכלום ב-../images/Emo44.gif

אבל גם אני אהבתי לצפות באולימפיאדה בקיץ... אריק היה גדול עם היוקו...! וגל פרידמן היה ענק!

יצפאן

כי סרטים חדשים וטובים HOT לא קונה בגלל הסיחסוך שיש לה עם Time Warner אז אין סרטים טובים ומה שיש אז הוא ישן. אז יש לי די וי די דיוקס ואני פשוט מוריד סרטים חדשים ורואה אותם. אבל נחזור לנושא יצפאן הוא באמת סבבה. והתוכנית שלה סבבה רק חבל שניגמרות הדמויות המוצלחות כי שהוא עשה את יאסין זה היה מצחיק מאוד רנטיסי היה טוב ומה היה יהיה עכשיו בלי יאסר.....אין לי מושג... גם הרעיונות שהוא עושה ממש לא ראים והוא מביא דמויות מאוד מעניינות בשביל לראיין אותם כמו 2 שחקניות הכדורסל שהיו היום

bariska

New member
יצפאן אני רואה פעם במלא זמן

זה לא מעניין לראות תתוכנית שלו כל יום:/הכל חוזר על עצמו פעם ב..זה באמת מצחיק

wildgirl1

New member
אמממ האמת

אני הייתי מכורה לכול מיני טלנובלות .... אבל לאט לאט זה נעלם... כיום אני רואה רק טלנובלה אחת!!! ואני רואה גם מידי פעם ריקי לייק כשיש נושאים מעניינים ולא שטויות.... ואני פעם הייתי רואה תשוקות. עכשיו אני רואה בעיקר כשיש סרטים טובים, אבל בשנתיים האחרונות הסרטים ממש הידרדרו!!!

wildgirl1

New member
ואי כמובן

איך שכחתי?! ואי תודה לך רוצה להיות מזכירה שלי?

FiShA

New member
לי יוצא לראות את האפקט הפחד

כול יום פשוט אני כול יום באותה שעה שמשדרים את התוכנית בחדר כושר:\

airgirl

New member
אני מתה על אפקט הפחד../images/Emo70.gif

וגם על חשיפה מקסימלית:)

SpyKid

New member
למרות שלחלקכם יש דיעה די אמממ...

לא טובה על טלנובלות, אני אוהבת את "פלוריסיינטה"
אבל אני גם ממש אוהבת לראות "אפקט הפחד" הרוסי ולפעמים "Posledniy Geroy"

אאמממ

לא יוצא לי ככ לראות הרבה טיוי... אבל אהבתי פרוייקט וואי ונגמר.. :] בעיקר תתוכניות הבידור בערוץ 22 אחרי החדשות אני אוהבת..כאילו, עבר אדיר, ארץ נהדרת.. :]

Dynamo1929

New member
סתם בא לי לענות

פעם ממש אהבתי "צ'ייראדיי", סידרה אוסטרלית נחמדה שהייתה בPTP ואחרי זה בערוץ 2. עכשיו לא יוצא לי הרבה לראות טלוויזיה. בחופש הגדול, כשהיה לי זמן, הייתי רואה באופן קבוע "שעת הBBC", "חדשות המדע" ו"מלחמה הצבעים" בערוץ 8, מאז שהתחיל הביצפר זה נופל לי בשעות לא נוחות. אני רואה את זה רק אם אני מצליח לתפוס אותם בלילה בשידורים חוזרים. כמו כן, תכנית שאני אוהב זה "משחק מכור" ואם יוצא לי לראות אז גם "איפה אתה חי" מאד נחמדה. :)

למעלה