סתם אני רוצה לדעת..

בטריה

New member
אתה ענק אחי!

לא ידעתי שגלאם זה gay los angeles rock זאת המשמעות האמיתית?

queen man

New member
חחחחחחחחחחח

לא שווה תגובה אבל הגבתי... גיי לוס אנג'לס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

afon

New member
איי הבגרות

תמיד טוב להיות מטומטם, ככה אין דאגות. הפרוש שאני נתתי לגלאם רוק אכן אינו הפרוש הרשמי, הפרוש שאני נתתי הוא פרוש שניתן מאוחר יותר והיה נפוץ וניסה לרדת על הגלאם רוק. אז פה אני חוזר לנקודה של ההודעה הקודמת. כפי שראית ההגדרה הזאת נכונה למדי, הגלאם התפתח בחלקו הגדול בלוס אנג'לס ואכן נחשב ל"הומאי" על ידי רוב האנשים. מה זאת אומרת הומואי? לא בכוונה של נמשך לבנים אלא בכוונה של מתפשר, נשי, מתחנף, מנסה להיות מקובל על כולם, מאוד מוחצן, מנסה חהתבלט ע"י דברים חיצוניים (הופעות, תלבושות, קליפים, מצורים נלווים) וזו הבעיה עם הגלאם, לא הייה לו את רוח הסיקסטיז של לפרוץ דרך, לא הייה לו את ההתיימרות של הפרוג, לא הייה לו את החספוס והפשטות של הרוק הכבד. הוא היה בעצם ריקני, חסר טעם והיום אנחנו רואים את ההשפעה שלו בפופ-רוק הממוסחר. התגובה שלך היא אכן תגובה נורמלית לבן אדם שנתפס שהוא טועה, במקום להגיד צודק טעיתי פה ופה אבל אתה טעית כאן זלזלת בהודעה שלי. קצת בגרות.

queen man

New member
אוקיי

אחרי ההודעה הזאת אני לא משתתף יותר בפורום... אני מבין שאני לא רצוי.... גלאן רוק = רוק זוהר (התלבושות והמוזיקה) רק שתדעו.. מה הקשר הומואי?! אני לא יודע.... ביי ביי לכם

ביי גבר לא היה נעים להכיר מה לעשות

אתה יצאת אידיוט שאתה מדבר רק על קווין בפורום לד זפלין..בישביל זה יש פורום קווין(יש כזה דבר?:S)אז ביי

I Disappear

New member
טוב גבר ביי

פעם הבאה תסתכל על הכותרת של הפורום, אם אתה נכנס כדי לדבר על קווין

I Disappear

New member
אה ועוד משהו, כדי שתרגיש טוב..

לאאאאאאאא אל תלך!!!! בבקשה!!!!!!!1 אנחנו רוצים אותך פה!!!!!!! נשנה את השם של הפורום ל"קווין"!!! רק אל תעזוב!!!!!!!!!! זהו, ביי

hodaya17

New member
עומרי, אם עד עכשיו היה ספק אז

עכשיו כולנו בטוחים, אתה גברררר! יאללה אתם מתנהגים כמו ילדים בכיתה ז'! דיי עם זה כבר! ומה קרה כולם פה התחילו להיות אנטיפטים בזמן האחרון? גם ככה הפורום די שומם אז דיי להבריח אנשים, הודעות כאלה רק גורמות לחבר'ה חדשים לא להעיז לפתוח תפה!

I Disappear

New member
אני יודע שאני גבר../images/Emo9.gif, אבל..

בן אדם שנכנס לפורום "לד זפלין" ומדבר רק על קווין, זה יהיה בסדר שהוא יישאר בפרום אם הוא כנראה מכיר רק את סטיירווי טו הבן? בשבילו זה יותר טוב שהוא לא יהיה פה... ואני תומך באנשים חדשים
הבאתי לפה גם 2 אנשים
שאחד מהם כתב 2 הודעות והלך אבל שטויות... וכולם צריכים לפתוח את הפה ולהחיות את הפורום קצת

afon

New member
אתם שניכם הגבתם להודעה שלו

אתם שניכם (גם I Disappear וגם The Four Horsemen) הגבתם להודעה שלו, השתתפתם בדיון ואמרתם את דעתכם... אז מה אתם מתלוננים על זה שהוא פתח הודעה כל שהיא אם הייתם חלק מהדיון?

I Disappear

New member
זה היה דיון בסדר עד...

שהוא התחיל לריב עם כל מי שלא הסכים איתו, ולא השתתפנו בדיון הזה עם ה"קווין הומואים" וכל השטויות האלה, עד שהוא אמר שבגלל זה הוא עוזב את הפורום... אתה יכול לעלות קצת ולבדוק..

I Disappear

New member
אה וד"א:

לא מתלוננים רק על ההודעה הזאת, בכללי הוא מדבר רק על קווין... וזהו

afon

New member
לא רב עם אף אחד

רק מראה להם שהם טועים. והגישה שלכם לטעמי לא יותר טובה משלו, היא שונה, זה נכון, אבל לא הרבה יותר בוגרת.

I Disappear

New member
תסתכל על ההודעה שלך שנייה

"לא רב עם אף אחד, רק מראה להם שהם טועים." אני לא רואה בזה גישה הרבה יותר בוגרת מהגישה שלו או שלנו

afon

New member
זו אכן גישה בוגרת

אין בה שום דבר ילדותי, רק מתנשא.

למעלה