סתם אני רוצה לדעת.. מי אוהב את queen? מי שכן שיעשה מי שלא שיעשה
T The Four Horsemen New member 22/8/05 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif לפעמים כן לפעמים לא/=
Z Zeppelin in veins New member 22/8/05 #12 שלושה דברים.. 1. זה פרדי.. 2. לא הומו, אלא דו. 3. זה כזה משנה לך? הוא היה אחד הסולנים הכי טובים אי פעם, מה זה כזה משנה מה הנטיות שלו, תהנה מהמוזיקה או שתן לאחרים להנות...
שלושה דברים.. 1. זה פרדי.. 2. לא הומו, אלא דו. 3. זה כזה משנה לך? הוא היה אחד הסולנים הכי טובים אי פעם, מה זה כזה משנה מה הנטיות שלו, תהנה מהמוזיקה או שתן לאחרים להנות...
H hodaya17 New member 22/8/05 #14 ../images/Emo45.gif רק בגל שקראו לפרדי פעם פארוק.... פרסים שליטה! חח סתם...להקה מעולה! והייתי מתה להיות בהופעה שלהם
../images/Emo45.gif רק בגל שקראו לפרדי פעם פארוק.... פרסים שליטה! חח סתם...להקה מעולה! והייתי מתה להיות בהופעה שלהם
Z Zeppelin in veins New member 22/8/05 #30 מישהו אמר שכולם שם הומואים?? רק פרדי מרקורי היו לו נטיות שונות, כל השאר הם סטרייטים. ואמרו לי את זה בפורום של הלהקה כך שמדובר במקור מהימן...
מישהו אמר שכולם שם הומואים?? רק פרדי מרקורי היו לו נטיות שונות, כל השאר הם סטרייטים. ואמרו לי את זה בפורום של הלהקה כך שמדובר במקור מהימן...