סתם אני רוצה לדעת..

בטריה

New member
אני לא אומר שהם הומואים יענו אוהבי

גברים... הכוונה שהמוסיקה שלהם הומואית כזאת ומעצבנת (הכל לפי דעתי)... השירים שלהם נשיים ומעצבנים, כמו radio ga ga שאם מישהו יכריח אותי לשמוע אותו 5 פעמים רצוף אני אתאבד, לא צוחק... ברור שיש להם יציאות טובות כמו we will rock you ו we are the champions שזה אחלה שירים, אבל כל הקטע של המקהלה בbohemian raphsody, (שאני אישית לא מבין מה כ"כ מיוחד ויפה בשיר הזה שהוא לוקח מקום ראשון במלא מצעדים), הוא פשוט הומואי... זאת דעתי, זכותי לא?

MusicA

New member
אכן זכותך, פשוט יש להם עוד עשרות

שירים טובים שאולי (אולי לא) אתה מפסיד. והשירים שבחרת............ כמו SMOKE ON THE WATER של דיפ. אבל אם אתה אומר, אתה יודע, ואני לא ציני.

בטריה

New member
אני מכיר המון שירים שלהם...

חברה שלי פעם הביאה לי את הדי וי די של אחת ההופעות שלהם ושמעתי המון שירים... אישית, אני לא מתחבר אליהם...

silvermarlin3

New member
מה הבעיה עם השיר הגאוני הזה?

smoke on the water is better than alot of queen songs not all but alot

MusicA

New member
אבל אבל אבל ככה זה עם כל להקה לא?

אני מודה (ואל תסקלו אותי) שאפילו לזפלין יש מספר קטן של שירים שאני לא אוהב.

jimorrison

New member
לא..ממש לא

לזפלין אין שיר שאני שונא..יש אולי פחות אוהב אבל לא שונא ובעוד כמה להקות שהם האהובות עלי.. אבל אצל קווין זה לא ככה

MusicA

New member
אהא.

אולי הייתי חושב כמוך אם זאת לא הייתה הלהקה שגידלה חינכה ודאגה לכל צרכיי כשהפכתי לבן עשרה.

jimorrison

New member
לא הבנתי מה הקשר?

גם אצלי בבית שומעים לד וכל השאר מאז שאני זוכר את עצמי..

jimorrison

New member
בלי סימן שאלה*

עכשו קראתי שוב את מה שכתבת ועוד יותר לא הבנתי

MusicA

New member
בזכות קווין (פחות או יותר) הכרתי את

זפלין ומשם את כל מה שאני מכיר היום. קווין הייתה ה-להקה שגדלתי איתה, איתה ועם הPRESIDENTS של הUSA.......

queen man

New member
כמה הבהרות...

מבחינת הומאים (מי שכתב ..) אף אחד לא היה הומו בלהקה פרדי היה דו וכל השאר סטרייט ... מבחינת מוזיקה הומאית... חח הם בין הלהקות שהמציאו את הרוק נ' רול ואת גלאם רוק בוהימין רפסודי שיר הומואי ?! וואט דה פאק? שיר הכי טוב ששמעתי בחיים שלי ! ואני מכיר עוד הרבה אנשים שגם ...

afon

New member
כמה הבהרות

"הם בין הלהקות שהמציאו את הרוק נ' רול" הם לא המציאו שום רוקנרול, הם התחילו את עבודתם כלהקה באמצע שנות השבעים, בזמן הזה הרוקנרול היה כבר מבוסס, חזק, ממוצה ולמען האמת לא היה הרבה מה לחדש כבר במתכונת הישנה. עקב כך ובהתאם לזאת המשפט הנ"ל הוא מטומטם וחסר כל נכונות. "ואת גלאם רוק" אז אתה טוען שהם המציאו את הגלאם? אתה צודק, הם אכן אחד מהאבות המייסדים של הז'אנר הנ"ל. אבל, וזו הנקודה החשובה, אתה יודע מה זה גלאם רוק? פעם ראית vh1 בתוכנית על שנות השמונים? אתה יודע מה המשמעות של המילה "גלאם"? אז בוא אני אסביר לך, גיי לוס אנגלס מיוזיק=גלאם. אני מניח שזה ממוטט את כל הטענה שלך לגבי זה שאין להם מוזיקה הומואית. לגבי שאר ההודעה (חסרת הטעם) שלך, אתה באמת לא מצליח למצוא מה הומואי בשירת "גלילאו פיגרו" באוקטבות גבוהות? חיים מאושרים.

למעלה