סשן פורום 31-5

מוטי ש

New member
ובייחוד,כאשר אותו אדם טוען שהוא

עצמו,הפלא ופלא,יודע גם יודע משהו,הן על עצמו והן על העולם..:) זה לא רק האמת מתחילה באמת,אלא גם "דע את עצמך" על כל מה שכרוך בכך. לדעת,פירושו במקרה הנ"ל "לראות" מה יש ולא לדמיין מה יש.אם אדם אינו מסוגל לראות מה יש בעצמו,מניין יוכל בכלל אי פעם לדעת,מה יש "בעולם"? ורוב האנשים אוהבים מאוד לדבר על העולם,לא אוהבים בכלל לדבר על עצמם ומשהם כבר מדברים על עצמם,בדרך כלל זה בטרחנות רבה ובאי דיוק רב(הפרזה או המעטה..:) כך נוהגת האישיות המזוייפת. יאללה,אני פורש להיום.שיהיה המשך ערב פורה,למי שיבחר להישאר ולשוחח..

תיזהר שלא אתבע אותך

בוא עכשיו אם יש לך אומץ. איפה כל העכברים כעת, כשבארס הולך להטביע אותי? אני לא חייב דין וחשבון לאף אחד כאן. ברור? אוף, איזה באסה שאתה לא כאן. אני מדבר לאוויר
או ליתר דיוק משחרר אוויר לאוויר

בארס

New member
אתה טועה

אלא אם כן אתה מגדיר 'התבוננות' כסוג מסויים של חשיבה. ההתבוננות היא תמיד מחוץ למיינד...והיא זו שיכולה לכלול אותו. באשר לשאלה בדבר השאיפה של האדם... השאלה שלך בעייתית, כי כדי לענות עליה צריך להגדיר את מה שאתה קורא לו 'אדם'. וברגע שנגדיר אותו...סביר להניח שנגלה שיש לו לפחות שתי מוטיבציות סותרות. אחת להתפתח והשניה לחדול. ושתיהן האדם...ויותר חשוב מזה שתי ה"תנועות" האלו לא מגיעות מהאדם עצמו...לא הוא (לפחות לא איך שהוא מכיר ומגדיר את עצמו) מחולל אותם...הוא בעצם מקבל אותם. והמיינד מגדיר אותן כשלו ואז נוצרת "בלימה" של הכוח שמחובר למקור היצירתי הראשי של כל הקיים. אחת המטרות הראשיות של ההתפתחות האנושית היא לא להפריע לכוח היצירתי הבראשיתי הזה....אלא למסור לו את הפיקוד במובן מסויים. לגבי השאלה של החלפת הטכניקות...אני לא חושב שאפשר להכליל כאן אם אנחנו מביאים בחשבון שהאישיות המזוייפת (או המיינד) מנסים בכל הכוח להסיט את האדם מהמסלול ההתפתחותי...אז גם החלפת הטכניקות יולה להיות אמצעי בשבילה.

barak001

New member
תשובה יפה

אני אצטרך לקרוא אותה כמה פעמים בתנאים נוחים, עד שאעכל את כל מה שאמרת פה.

בענין הטכניקות

היות ואין בחירה מראש לפי דברך הראשונים אין בחירה גם בענין המסלול והסטיה ממנו הכל אשליה. בסופו של דבר הכל נמצא בתוכנו ורק אם משם יוצא משהו אז זה המקום והתרגול..

השתוקקות בהחלט

מועילה לתהליך כמובן אם נראה לנו שאנחנו יכולים לתכנן משהו בחיים.. באופן מעשי השתוקקות נגרמת ע"י משהו שמעורר אותנו להשתוקק ומאחר וכך היא בודאי עוזרת בתהליך. כל זרם שתבחר יעיר אצלך רק מה שיש בתוכך התעורר (מנסיוני הדל) אין משהו אחר שיכול להתעורר מלבד מה שיש לך. גם אם זה יהיה זרם אחד או כמה. מה שכן רצוי לנסות כמה היות ובטח באחד מהם ימצא בדיוק מה שקרוב אלינו. יללה מספיק ביי

בארס

New member
ברק

אם אתה בסביבה אני מציע שתפרק את מקבץ השאלות הזה לתתי שרשור ונתייחס אל החשובות בעינייך כל אחת בנפרד

מוטי ש

New member
זה בסדר,

אני הקול הקורא במדבר,להקת החימום לפני ההופעה הגדולה שבודאי תגיעה בקרוב למחוזותינו הצנועים....:)

מוטי ש

New member
רגע,שנייה אחת,אני עסוק בלזרוק

עגבניות על עצמי :) זאת להקה זאת?זה ממש גובל בחוצפה!(משפט מחץ נוסף:"יש גבול לכל תעלול כמו שיש גבול לחוצפה!:) אל דאגה,יש להשאיר את הקהל במתח,המתח זה חלק מהעלילה הגדולה :)

בארס

New member
הייתי בים

עם הבן שלי. לקחתי אותו שק קמח כל הדרך מהים עד הבית והילד מלא בחול ים עכשיו גם אני ואיי...עוד לא שמתי מים לקפה אפילו

בארס

New member
רק לא נשימות

זה הקטע שלי כאן! הג'מוס כבר מתקלח בעצמו...תיכף הוא יבוא נקי ורענן ויתחיל לעשות בעיות אבל אין לי בעיה...אני מומחה לאייקידו ;)

למעלה