סשן פורום 31-5

בארס

New member
סשן פורום 31-5

ניסיון הרצה שני לסשן הפורום שלנו. מישהו יכול להזכיר לי מה הנושא? :)

בטח גננת..../images/Emo95.gif

מכינים
מהביל.. יושבים על כסא הכי מרופד.. אני מכינה את
... אומרים שלום יפה אח"כ בדיחי מתחיל את סיפור החרבות ככה לחימום הקנה ואז מתחילים את הסשן לפי השלבים הבאים 1. מי מפחד מהגדול רע זאב? 30 דק' 2. דיסוננס - בארס פותח שני ענפים ברשור, בענף אחד הוא בועט ללא רחם בעכוזיים של המעיזים להתקרב ובענף השני הוא מרעיף עליהם פוצי מוצי דביק מהסוג שהמדע היה מזדעזע לגלות. 30 דק' 3. שיעור באייקידו און-ליין - בארס מלמד איך לכסח תצורה לאנשים בויכוחים מילוליים ע"י זה שהוא מדגים ומסביר את עקרונות היסוד של אומנות הלחימה הזאת על מתנדב אמיץ, משכיב אותו ארצה, מרים אותו בחלקיק שניה וזורק אותו לאויר לצוקהרה משולשת עם בורג וגרעפס ומנחית אותו על שתי רגליים ללא פגע...שיעור בונוס - שוק על ירך; בארס מפרפר קבוצה של "מתקיפים" שלוחי רסן. עד שמתעייפים. 4. שירה בציבור - כל הפורום מתנפל על דרול לחלוב ממנו את הסוד השמור ביותר של התנהגות הצ'אקרות בזמן זיוף המוני בניצוחה של שרהלה שרון. כמה זמן שדרול יהיה מוכן ומי שנשאר ער שר חד גדיה ומי שלא פשוט
נראה שכולם נחים לקראת הסשן הזה..

בארס

New member
חשבתי

...שתשכחו מיזה עד שיגיע הסשן אבל אני רואה שלא כך הוא. אני לא מתחיל בלי קפה. אז עוד רגע קט

בארס

New member
אני מקווה שברור

שהחלק הראשון כבר הסתיים (לפחות לפי התזמון שלך:) לא זאב ולא זבובים

מוטי ש

New member
לא,

עכשיו אנחנו תוקפים את בארס. ההתקפה ,אסור לה שתהיה מבוססת על ידע הידוע לאוייב.עליה להיות בהפתעה. בארס מצפה לבעיטות ואנו כבר תוקפים בכמה חזיתות...:) קדימה,הסתער!בארס,להתחיל לפרפר! :)

בארס

New member
האמת

לא. אני מעדיף להתחיל באימפרוביזציה חופשית עד שתיבנה איזו מגמה. אבל רציתי לשאול אם הרעיון של המשחק הה מוצא חן בעינייך או שלא?

בארס

New member
נדמה לך

האישיות המזוייפת אף פעם לא מודה שהיא זו ששולטת ברגע עצמו.

מוטי ש

New member
בוודאי,

לי אין בכלל אישיות מזוייפת...האישיות שלי היא אמיתית,אני,סבא גיפטו הערירי,יצרתי אותה מעץ,מתוך פחד,מתוך בדידות,מתוך תקווה,מתוך כמיהה...:) אז רצון להתפתח אומר שאדם מתפתח?

בארס

New member
האמת...

...זה לא נכון. הרבה פעמים היא כביכול מודה שהיא עכשיו השלטת משהו בנוסח , "אני יודע שאני ישן" אבל זה גם טריק שלה להמשיך להשליט בלגאן שמתמצה בדרך כלל בלגיטימציה ללא להקשיב. הנה הלך משפט טוב לציטוט, נחזור ליהודי לא גורר יהודי! :)

לא נכון

אני אצטט מה שאני רוצה לצטט
אז תהיה זהיר בקשר למה שאתה מוציא מהפה שלך... בכל זאת, זהו מקרה פרטי זניח, כמו שאמרת - רק תכסיס מזויף בשביל לנסות להרוויח עוד קצת זמן... האישיות המזויפת מודה כשיש לה אינטרס הישרדותי להודות

בארס

New member
למה ישר לשלול

בכותרת אתה אומר "לא נכון" ובתוך ההודעה אתה חוזר על מה שאמרתי. תצטט מה שבא לך :)

למעלה