סשן פורום 31-5

כמה הצעות לסדר

*חייזרים - יש חיה כזו? *הו חיריה שלי - ההיית או חלמתי חלום *כל העולם במה - הוליווד, בוליווד, דוליווד - ומה שביניהן *נקודת היפוך - כמה זה באמת עולה לנו? *חרם צרכנים - למה צריך לשבות רעב בשביל תרופות, אבל לא בשביל מונדיאל?

מוטי ש

New member
עובדה,

הם נמשכים אפילו לחירייה,לך תדע למה?אולי ניתן לבצע אלכימיה מאוד עדינה מכל הזבל הישן של גוש דן! אני יודע,החייזרים העבירו כאן ידע מאוד עתיק באופן מטאפורי,הם אמרו את גוש הזבל הזה(האישיות המזוייפת)אפשר למחזר,אפשר ליצור מחדש,אפשר לפקח עליו ולעשות איתו משהו באמת יצירתי לעילא ולעילא...משהו עם ניחוח,איך אפשר לומר זאת,נו,עם ניחוח אמיתי!זה היה המסר! :)

אתה בכל דבר

רואה מטאפורה לאישיות מזויפת
אני אראה לך כתם רורשך, אתה תראה אותה...

בארס

New member
של רוב האנושות

אבל...כמו שהאישיות המזוייפת שלו אמרה ודייקה. האישיות האמיתית שלו שם בפנים חיה ושומעת...שומעת הכל. אז לא ננחת עליו ככה כשהוא מתכרבל לו במיטה ומתכונן לשנת היופי שלו..הא. :)

בארס

New member
את עצמו בקושי

אבל את זולתו חופשי חופשי... האמת שמאוד שמחתי לראות את הסטיקר הזה. כל העניין עם הגרירות הוא באמת מעשה נבלה.

מוטי ש

New member
מעשה נבלה,האם זאת אינה אמירה

הנובעת מהזדהות? :) אז גררו לך את הרכב כמה פעמים ולא ביקשו רשות,אז מה? הזדמנות מצויינת לתרגל "אי היצמדות" "אהבת הזולת","להפנות את הלחי השנייה","להיות בהרמוניה עם הכל" וכולי וכולי.... :) לא,לא ,אני סתם צוחק,אני לא רציני בכלל היום :)

מוטי ש

New member
אפשר לומר שגרירת רכב היא מעשה חסד

:) הייתה איזו תקופה לפני כמה שנים,שבאמת חשבתי שאני מתפתח יפה,עד שיום אחד בהיר גררו לי את הרכב מתחת לבית.הו הא,כמה קללות שהגורר קיבל ממני על עוגמת הנפש הזאת! :) נו,אדם נמדד בעיקר בשעת "מצוקתו המאוד יחסית",אבל לפחות הטאו הטוב נותן לנו הזדמנויות למדוד את עצמנו,לראות את עצמנו מפעם לפעם.... כאשר הכל טוב,מה החוכמה להיות טוב?:)

בארס

New member
והנה...

אני דוקא מאוד "קול" כשגוררים לי אותו. זה עדיין לא אומר שזה לא מעשה נבלה :)

בארס

New member
זו אחלה נקודה

אתה יודע, סיפרו לך שיש עולם אמיתי. כלומר שיש טוב ורע. אבל כשאדם מגלה שהוא שבוי בהזדהויות שלו הוא מגלה שהיכולת שלו לזהות מהם הטוב והרע באמת היא מאוד קלושה...אז הוא מתרגל חוסר שיפוט ואי הצמדות...זה כדי להפריד אותו מההזדהות שלו עם הדברים ובכדי שהוא יוכל לראות את המציאות כפי שהיא. ואז...אז הוא לא מזדהה. ואז הוא רואה באמת מה טוב ומה רע. :)

למעלה