סרט חובה

אבזץ

New member
ראשית - תודה רבה על הסרטון

נחרדתי. זה רק אני או שהבנתם כי בהפגנה בכיכר השבת עלה על הדוכן אחד הרבנים וזעק: מעשה בן-זמרי? בחרדית מדוברת זו קריאה לרצח. תראו ותשמעו את זה שוב בהקשר - תחליטו לבד. אני חושב שיש כאן הסתה לרצח במלוא מובן המילה, וראוי שהמשטרה תפתח בחקירה נגד אותו מסית ומדיח. נ.ב. אם היו לי ספיקות לגבי המצעד בירושלים, במצעד הבא אני אצעד שם בראש מורם - נמאס מכפייה דתית. איפה אהבת ישראל? הלהט הדתי שנראה שם בסרט, ומי כמונו מכיר אותו, מחריד ומזכיר מתאבדים איסלמיים.

זה לא רק אתה.

שמעתי, הבנתי וגם עלה בדעתי לכתוב את מה שכתבת. עשית עבורי את העבודה
הסתה לרצח ברמקולים לפני קהל המונים.

מפחיד ומקומם, אבל

ה"פתרון" (כמה שאני פתטי) בידינו איכשהו. והוא לאו דווקא לבוא למצעד הגאווה בירושלים. הרי הבעיה של העיר הזו היא לא שאין לה מצעד גאווה, אלא שלא יתכן פה מצעד גאווה, ואת זה לא נפתור בהפגנות למיניהם. איך? בואו לכאן! לגור! כולם ברחו מהעיר ועכשיו מתפלאים שהיא "חרדית". מצמרר רק לראות את מועצת העיר המורכבת מהומו אחד, עוד אחת עם גופיה, אחת מהמפדל עם חולשה מוחית במצב מתקדם ועדר חרדים נקלים בלתי נדלה. עם כל האלפים ואולי עשרות האלפים שברחו מכאן בשנים האחרונות היו נשארים ולא בוכים "העיר מתחרדת" אלא ממשיכים לחלן אותה בעצם נוכחותם - ירושלים היתה נראית אחרת. ועדיין לא מאוחר. בואו. בהמוניכם. (בקיצור - חארות, אל תשאירו אותי לבד עם פולאק!)

אבזץ

New member
צודק. אני אגב, התחלתי שם את דרכי החילונית

ולא נקלטתי יפה. בכל מקרה ניסיתי.

בשם הסובלנות

אולי לא היה צריך לקיים את המצעד בירושלים. הרי הדת אינה מקבלת אותם, ולא תשתנה לעולם. (הדת, לא הדתיים) וירושלים נתפסת כעיר דתית. אלא, שלא הייתי רוצה לחיות במדינה שבה משיגים מטרות על ידי אלימות. ואשר על כן, דווקא בירושלים.

Le Fay

New member
השיעור השבועי: מעשה סדום

ומי עושה אותו. אני חולקת, כמובן, על תפיסת הפרובוקציה. ללכת במצעד שחור בעיר של לבנים זו לא פחות פרובוקציה, אבל אם כבר מצעד שחור - איפה עוד? בהארלם?

rigoletto111

New member
יפה מאד../images/Emo70.gif

אולי הגדרה יותר נכונה מ"פרובוקציה" תהיה: "ערך עלות / תועלת מאד קיצוני". כלומר, המצעד יחייב השקעת משאבים ומאמצים אדירה, והתועלת הממשית שלו לקהילת הגאים תהיה מאד קטנה. אבל אולי בכל זאת שווה, לשים את החרדים במקום. ועם במקום לבוא למפגשי הפורום שלנו הם יחטפו אלות בראש מפרשי היס"מ אז בכלל טוב.

את התועבה הזו צריך להפסיק

בושה וכלימה,מה אנחנו חיות ? עד לאן הדרדרו בניך ? ריבונו של עולם אפילו בנות הם הם לא רוצים, מה יהיה ?

דוקא בגלל הגועל

מבכר הייתי אילו היה המצעד מתקיים לו בהר הבית, היכן שהתקיים בעבר, כל ימי הקדש והמקדש. ``וגם קדש היה בארץ`` שהיו קדשים-זונות ממין זכר בחסות ממלכת יהודה למימון בית המטבחיים. וחבל לטמא את שאר חבלי ארץ 10 השבטים, ממלכת שומרון.

אגב סרטים יותר מעניינים בנושא ההומואים

זה כמובן בילי אליוט סרט שחוטא בקיטשיות גדולה מאוד מאוד ובנית הדמויות בו היא בעייתית לענ"ד בתור סטודנט לקולנוע גם התסריט בעייתי לענ"ד אבל בנות הכתה שלי משוגעות על הסרט הזה ובעיניי הוא מעניין בהקשר של איך חברה מצ'ואיסטית פטריארכלית (זה קשור?) מקבלת את ההומו הקטן שצומח בתוכה (למרות שבתחילת הסרט יחסית הוא אומר לחבר ההומו שלו שהוא לא הומו רק בגלל שהוא רוקד בלט, סוף הסרט, הפריים האחרון של הסרט מציג אותו כ לחלוטין הומו! בלי לדבר על זה, וזה קצת הפריע לי שהם כאילו אומרים לא רק הומואים רוקדים ומציגים אותו ככן הומו בסוף) וכמובן כמובן ב ו נ י ו ק ל י י ד סרט ישן מאוד יחסית, (סביבות ה60 אם אינני טועה) שבוודאי לא מדבר על התופעה באופן ישיר (שהיתה אז באמת לא מקובלת חברתית) אבל עינים רגישות יצליחו בנקל להבחין שקלייד בארו הוא גבר אימפוטנט, והאימפוטנציה שלו לא נובעת מצורך בויאגרה האימפוטנציה שלו נובעת מהסיבה הפשוטה גברת בוני פארקר פשוט לא "עושה" לו את זה, הוא לא נמשך אליה והוא כמובן בכל זאת חי איתה (וגם מת איתה) כי שוב, מדובר בתקופה שהיה ממש אבל ממש אאוט להיות הומו. אפילו יותר אאוט מלהיות שחור. והנה זה השתנה. לחלוטין

../images/Emo31.gifבילי אליוט...

הוא לא סרט על הומאים הוא סרט על ריקוד... אני אומנם לא מומחית בסרטים.. אבל אני ראיתי אותו ולדעתי אין קשר..

mndi gold

New member
אין שום קשר,בין יוצאים בשאלה להומואים.

כדי שאף אחד לא יתבלבל,אנו מכירים בזכותם לחיות איך שירצו. אך אנו לא קשורים אליהם בשום דרך או צורה כלשהיא. והגיע הזמן לסיים את השרשור הזה.

יוצאים בשאלה...

זה אנשים שאכפת להם שיש חוסר צדק.. אבל אני אדבר רק בשם עצמי.. בתור מישהי שנחשבת לחריגה בחברה החרדית ובחברה בכלל אני מאד יכולים להבין חריגים אחרים.. ואכפת לי שיש חיסר צדק... אז לא לא צריך לסיים את השרשור הזה כי לך לא אכפת... יש כאלה שכן אכפת להם!

admor

New member
צודק

אין שום קשר. אנחנו כולנו סטרייטים ורובנו אפילו הומופובים. (טוב לא רובנו אבל יש כאן כמה שרואים הומאים בכל מקום). מנהלת צריך למחוק את השירשור הזה, זה לא קשור ליוצאים בשאלה. איכס שירשור שלם על על הומאים?????

למעלה