סרט וכתוביות

tari2

New member
עוד שאלה

אם הורדתי סרט אחר והכתוביות שם הם בשפה אחרת לא אנגלית יש דרך להסיר אותן?

HassiD

New member
אם זה לא MKV אז לא

יש תוכנות שמתיימרות להוריד תרגום מובנה, אבל נשארים סימני טשטוש, ככה שזה לא הכי כיף,

tari2

New member
אני כותבת פה

ראית את ההודעה שכתבתי פה מקודם? כי זה לא מראה פה, בכל מקרה הקול הנגנים לא עובד עדיין

HassiD

New member
ראיתי

זה נשמע ממש כמו בעיית מקודדים "קלאסית".
אם אחרי שהתקנת את K-LITE, זה עדיין לא פועל, תלחצי מקש ימני על הסרט, ותעשי media info (זה מגיע עם ה-K-LITE), ותעלי לכאן צילום מסך...

tari2

New member
כמה בעיות..

איך אתה יודע שהבעה זה במקודד ולא בנגן עצמו?אולי אני צריכה לעשות משהו עם האודיו?כי אני אני יודעת שזה משהו ששאני עשיתי,ראיתי את הסרט בטוב ואז זה לא זז אז עשיתי משהו ומאז אין קול..ואני שואלת ולא מזלזלת במה שאתה יודע.

בvlc אין לי מדיה אינפו.
ואם זה משנה אז הקודק שלי הוא mega

HassiD

New member
התכוונתי שכך זה בדר"כ

כמובן, ייתכן שמדובר גם בנגן, אבל מכיוון שאת מציינת שבכל הנגנים יש לך את הבעיה - אני מתקשה לחשוב שבכל הנגנים עשית את אותו הדבר...

ואם יש לך K-LITE, אז את יכולה לעשות מקש ימני על הסרט (ז"א כשאת בסייר הרגיל, לא כשהסרט פועל...).

בנוסף, אם המקודדים לא מעכשיו, ניתן להתקין אותם מחדש (לעיתים עוזר), או להתקין את הנגן מחדש (או כמובן לבצע את שניהם), בדר"כ זה אמור לפתור את הבעיות מכל הכיוונים... (כמובן, עדיף קודם למחוק, ואז להתקין, ולא להתקין שוב כשזה עדיין על המחשב...)

tari2

New member
בוינדוס מדיה פלייר

הקול כן טוב.
יש לך אולי עוד קישור לתוכנה שמסירה כתוביות מובנות כי לא הצלחתי להוריד ממה שחיפשתי.
ולמה הוינדוס לא קורא כתוביות? הורדתי סרט מסוים והבי סיפלייר זיהה כתוביות,ועכשיו זה בתוך הסרט גם כשאני פותחת במדיה פלייר.אבל בסרט אחר שהורדתי כתוביות ואני שמה את זה בתוך התקיה של הסרט זה לא מזהה כתוביות.

HassiD

New member
זה פשוט לא חלק מהווינדוס

לכל היותר יש את התוסף שמגיע עם המקודדים ש"מחבר" כתוביות עם סרט כאשר הם באותו שם ובאותה תיקיה. וחוץ מזה, יש גם נגנים שעושים את זה בצורה קצת יותר טובה (אפילו אם השם רק דומה, או אם אלו הכתוביות היחידות בתיקיה וכדו').

לגבי הכתוביות, זה מגיע ב-2 חלקים:

קודם מורידם ומתקינים VirtualDub (יש גרסת 64 ויש גרסת 32 תורידי את מה שמתאים לך...)
אח"כ מורידם את התוסף, ושמים אותו בתיקיה plugin (נמצאת במקום בו התקנת את הvirtualdub)
ואז פועלים לפי ההסבר שצרפתי אז, שזה בעצם ההסבר הזה)

מקווה שעזרתי....

tari2

New member
אוקיי

אבל מה אני עושה עם הנגנים שהקול בהם לא טוב? להעלות צילום מסך?

tari2

New member
איך אני מורידה את ה

virtual dub?
ופשוט לשים את זה בתיקיה של התוסף?

HassiD

New member
סורי, הנה קישור לתוכנה

http://virtualdub.sourceforge.net/

יש שם קישור לגרסת 64 ו-32 ביט (תורידי את מה שמתאים לך). וכן, אח"כ מורידים את התוסף ושמים אותו בתיקיה plugin (שנמצאת איפה שהתקנת את התוכנה...)

למעלה