סרטי השבוע

ערן1987

New member
אין פה סתימת פיות? אז איך תגדיר את המחיקה הזו?

מיכאל יודע שאני לא מת על הטעם שלו, זה לא בדיוק סוד, ואני חושב שכתבתי את זה בצורה יפה ולא גסה בכלל.

מיכאל1411

New member
כמו שאתה יודע שאיני מת על טעמך...

אני פשוט בעד הרחבת אופקים, לחפש ולצפות בסרטים מכל התקופות, מכל המדינות ולא להיות מקובע.

gavrik

New member
לא מסכים על נעלמת

ולא חושב שהפולמוס המיזוגני מוצדק בכלל...
&nbsp
אגב איך ראית את ראיון סוף?

BlackUnicorn

New member
אפשר לינק? :)

ממה שמצאתי ראיתי רק איכות גרועה (גם אם כתוב שזה בלוריי, לא אומר שזה אכן בלוריי...)

Cold WAR Kid

New member
סרטים מספר

האורח- מזכיר את 'דרייב' הנפלא רק עם דמות ראשית שמוציאה יותר משתי מילים לשעה. מאוד מסוגנן, מאוד אייטיזי, פסקול מטריף, אני מת על הדברים האלה. מאוד מומלץ.
יומיים ולילה - ריאליזם מחוספס במלוא הדרו. מריון קוטיאר בשיא תפארתה. לא תמיד מעניין, חוזר על עצמו, אבל זה חלק מהקטע. בסה"כ הייתה חווית צפייה טובה למדי. אחרי 'הילד על האופנים' האיום והנורא הסרט הזה הוא שיפור עצום.
תעתועי נפש- מתחיל נורא מסקרן אבל באמצע מאבד את עצמו לחלוטין.

Cold WAR Kid

New member
חלק ב'

ההוביט 3 - מהנה, הרבה אקשן כיפי. אפקטים זוועתיים. מדובר בסה"כ בפרויקט מפוספס נורא שיכל להיות הרבה יותר טוב אילולא תאוות הבצע של יוצריו.
No Good Deed- זכה לביקורות מזעזעות אבל האמת שזה היה סרט נורא בסדר ומותח.
אנאבל - משעמם נורא.

THOR1997

New member
מסכים לחלוטין עם מה שאמרת על "האורח"

אחד מהסרטים הטובים של השנה.

גולי233

New member
השבוע שלי (הספק נאה)

המאסטר. דמויות מורכבות ומעניינות אבל העלילה שלו לא מתקדמת לשום מקום, ואין שום פואנטה.

Stranger Than Fiction. הופתעתי לגלות עד כמה מדובר בסרט מקסים ומופלא, שמציג באופן אמין ומשכנע סיפור לא ריאליסטי לחלוטין. בכל היבט הסרט הזה מושלם. מומלץ.

Never Let Me Go. בבסיס יש סיפור מקורי ונוגע, אבל הסרט לא מקדם את העלילה מספיק ושוקע בפאסיביות ובאווירה נכלולית. לא מספיק טוב.

Despite the Gods. דוקו בו ג'ני לינצ' (הבת של) מסבירה את כשלון הפקת הסרט "היסססס", גרמה לי להתאהב בהודו ולחשוב שהיא בנאדם טרחן ומעצבן.

The Inbetweeners 2. קומדיה נטו עם הומור בגובה הריצפה, עם 3-4 בדיקות מצחיקות.

אלייזה גרייבס (תעתועי נפש). מתחיל טוב, קאסט מרשים, אבל מתדרדר למקומות צפויים.

The Salvation. מערבון-דרמה מודרנית ולא רעה. הליהוק מצויין אך עקב האכילס הוא העלילה הצפויה. בסה"כ כדאי לראות אבל לא לבוא עם יותר מדי ציפיות. נחמד.

yuriis

New member
Stranger than fiction
מסכים מאוד - מומלץ

לגבי Never let me go - אני אהבתי מאוד. הרבה סיפורים וספרים נכתבו על הנושא עם אין ספור זוויות. הסרט לוקח זווית עצובה ואובדנית - כנראה לא אהבת את זה - אך עם זאת, באופן מאופק - בצורה גאונית להציג את הנושא, את הגורל, את היעוד, את ההשלמה. אם תחליף את הנושא עצמו בנאמר, קשיי הקיום האנושי - הסרט לא יישתנה הרבה. לדעתי הוא על גבול המסטרפיס.
המאסטר - מאוד אהבתי אותו. נכון הוא לא הולך להרבה מקומות, הוא מתאר סיטואציה מעניינת עם יחסי הגומלין המתבקשים. אך המשחק, המשחק! ללקק את האצבעות.

lightflake

New member
אני אהבתי את המאסטר, באמת הדגש הוא על שתי הדמויות הראשיות

והיחסים ביניהם, לדעתי זה מספיק מורכב ועשוי ומשוחק מעולה בשביל למלא את הסרט ולא הרגשתי חוסר.
אהבתי מעבר לכל דמיון (אם אני לא טועה בשם) סרט מיוחד
אינבטווינרס2 - מממ... כמו שאמרת
&nbsp

למעלה