סרטי השבוע

BlackUnicorn

New member
שבועות של סרטים מחורבנים+

האכזבה הגדולה ביותר - ההוביט: מלחמת חמשת הצבאות
ראינו ב- HFR. היה פשוט משעמם, לא מעניין, עלילה שאפשר למצות בשני משפטים. משחק לא משהו... אפקטים די יפים ולא יותר מזה. כל הטרילוגיה הזו של ההוביט פשוט לא הייתה צריכה להיעשות מלכתחילה, בטח שלא ב- 3 סרטים ארוכים. היה מספיק שעתיים-שלוש, ובכל מקרה הסיפור לא כזה מעניין/מרגש. ואני אומרת את זה כמישהי שטרילוגיית שר הטבעות היא ברשימת 10 הסרטים הטובים ביותר שלה... פשוט באסה. 3/10

הרקולס (עם דה רוק) - רע רע רע, משעמם, משחק גרוע.. לא יודעת מאיפה להתחיל. לא שרדתי את כולו. 2/10

רובוטריקים (האחרון מ 2014) - כנ"ל. פשוט נורא. רק הראשון היה טוב. 3/10

Dawn of Planet of the Apes - היחידי שהיה סביר+ מכל הסרטים שיצא לי לראות. אין מה להשוות לסרט הקודם, שהיה קרוב למושלם. כאן קיבלנו סרט עם אפקטים מדהימים וסיפור די אנמי. הייחודיות היחידה היא שמדובר בקופים. נו, שוויין... 7/10

dj shalom1

New member
הסרטים שראיתי השבוע :)

למה זה מגיע לי - קומדיה צרפתית מעולה כמיטב השיגעונות של הקולנוע הצרפתי . ארבע בנות לזוג בורגני ודי מיושן בדעותיו מתחתנות עם : יהודי , מוסלמי , סיני ו.....הפתעה . מה שהולך שם . חובה לראות

היפוכונדר מבריק : עוד קומדיה צרפתית משוגעת ומשובחת על אודות איש מצחיק והיפוכונדר מקצועי . הוא מציק לרופא שלו והרופא מצידו מנסה למצוא לו שידוך כדי להיפטר מההצקות שלו . וההיפוכונדר אכן מוצא שידוך . אבל איזה שידוך ובאילו תנאים ? מה שהולך שם זאת קומדיה של טעטיות מלאה באקשן מהסוג הטוב והישן שרק הצרפתים כאמור יודעים לתת . צפיה חובה .

הראיון - הסרט המדובר של השבוע . מראיין מפורסם ומצליח בתכנית טלוויזיה אמריקאית מצליח להיפגש עם המנהיג המטורף של צפון קוריאה ולהשיג ראיון בלעדי שישודר בשידור חי . הסרט שהרגיז את המנהיג האמיתי . הרפתקאה מופלאה ומלאה ברגעים מכל הסוגים ואני בהחלט יכול להגיד שלרגע גם אני האמנתי למנהיג הלא שפוי הזה לדבריו . סרט שלא עוצר לרגע ומפתיע בעל שניה . עשוי נהדר , קליל , ובהחלט מביא חומר למחשבה . אי אפשר לראות בקולנוע . סוני מפיצה את הסרט ברשת בגל כל הסיפור עם הפריצה לאתר שלה על ידי הקוריאנים . חפשו את הסרט ותראו . מבטיח לכם להנות .
אתמול בערב ראיתי את כמו שאת . אבל תצטרכו לקורא את הביקורת שלי בשרשור בפורום :)
מבטיח להמליץ על עוד סרטים בהמשך

למעלה