סרטי השבוע

מיכאל1411

New member
ילדי האנרכיה עונה 1 + סרט ערפדים בלגי

היח''צנים שגו כשהחליטו להציג את 'ילדי האנרכיה' בתור 'סופרנוס על גלגלים'. הסגנון שונה משמעותית מהסדרה של צ'ייס
והאמת שהיא הרבה יותר נאמנה לסדרה אחרת של היוצרים - 'המגן'. העונה הראשונה מאוד קולחת, מצליחה לא לעצבן ולא
להיות מופרכת או יומרנית. בידור מצוין של דמויות מחוספסות ודיאלוגים שנונים אבל אין בה כמעט רבדים או ערך מוסף.
כל מני מהלכי עלילה וטוויסטים קטנים כבר התרחשו ב'המגן' ופה זה נראה כמו שינוי אדרת בלבד ועם זאת זה נסלח בהחלט.
רון פרלמן וקייטי סגל בהופעות הטובות ביותר בחייהם. קייטי ממש מצליחה לגרום לי לשכוח שהיא פעם הייתה פגי באנדי.
ואני מוכרח לציין את הסוכנת סטל, בדאסית מגניבה עם הרבה חוצפה ונדמה כאילו היא נכתבה בכלל כדמות גברית לכל דבר,
מדהים איך שהיא מעבירה את הנקודה הפמיניסטית החזקה של הסדרה.

(2010) ערפדים Vampires
פאונד פוטג' בלגי על צוות תיעודי המורשה להיכנס לבית של משפחת ערפדים, במציאות בה הם חלק מהחברה, גרים בשכונות
משלהם והכי מצחיק שהם ניזונים ממהגרים ופושעים שהמשטרה מביאה לסף ביתם. מלא דם והומור שחור. ממש למדתי הרבה
דברים חדשים על מיתוס הערפדים, בניגוד לרבים מסרטי הוליווד שמתעסקים רק במסביב של פולחן הערפד. סרט מגניב ומקורי.
10/7

pazfc

New member
ילדי האנרכיה רק תלך ותשתפר

הכתיבה האמיצה, העומק של הדמויות, הדרמה. פשוט אחת הסדרות הטובות. סיימתי אותה לפני כחודש, ואני עדיין לא מסוגל לראות משהו אחר.

גולי233

New member
על הבלגי, סרט מקורי וחכם על ערפדים

Mor L

New member
איפה השגת לצפייה את Vampires 2010?!

אני כבר 3 שנים מחפשת אותו ואין להשיג!
סרט אחד הגאונים ביותר שנוצר אי פעם.

מלון בודפשט + רכבת הקרח

מלון בודפשט: סרט שהכול בו נכון- האווירה, העיצוב, התפאורה, המשחק, הקאסט, אבל בסופו של דבר חסרים בו שני דברים שכל סרט בסגנון הזה חייב- פאנצ'ים, וקשירת קצוות יפה. מה שהופך את הסרט, בסופו של דבר, לחביב בלבד.

רכבת הקרח: כנראה הכי טוב שהיה אפשר להוציא מהרעיון הזה. מותח, מבויים למופת, סטוריליין חכם מהצפוי ואחלה טוויסט. חבל שהרעיון הבסיסי כל כך לא משהו.

Demon Barber

New member
טוב אז ככה

גזר דין מוות: אני מאוד מחבב את ג'יימס וואן, 'לזמן את הרוע' ו'הרוע שבפנים 1+2' היו אחלה סרטי אימה, ולמרות הביקורות האיומות על הסרט הנ"ל
היו לי עוד ציפיות להנות. אז לא נהנתי, היו סצינות אקשן חביבות, אבל השאר היה פשוט משעמם וגרוע.

צעירה ויפה: פעם ראשונה שלי עם אוזון. אין ספק שמדובר ביוצר מעניין שארצה להשלים את סרטיו למרות שהסרט הזה היה בעייתי
ולא טוב במיוחד אבל הצורה שבה אוזון מציג את את דמויותיו ובראש הדמות הראשית הייתה מרעננת.

רכבת הקרח:
עוד כשראיתי את הטריילר חשבתי שזה הולך להיות מהסרטים עם הרעיונות היותר מטופשים ששמעתי עליהם. אבל
אז קראתי ביקורות ראשוניות מצוינות ושמעתי רק טובות על הבמאי. סרט מופרך, אבל למרות זאת עשוי נהדר, משוחק נהדר,
ביזארי ומעניין לכל אורכו.

ספק
צפייה שנייה אחרי זמן רב, איזה סרט נהדר! תצוגות משחק מושלמות של הופמן, סטריפ ואדאמס,
למרות שהסרט לא ממש 'יוצא' מהתחום התיאטרלי זה לא הפריע לי להסחף לסיפור המרתק הזה. מומלץ בחום!

מיכאל1411

New member
גזר דין מוות עם קווין בייקון לא?

סרט נקמה מצוין, הופתעתי ממש לטובה, תפס אותי לא מוכן.

yuriis

New member
מדאם דה... ואחרים

Tonight or Never - 1931
ארבע שנים לאחר שסרט מדבר ראשון הופיע - זמר הג'אז, יצא גם הסרט הזה. גלוריה סוונסון - שחקנית סרטים אילמים נהדרת - כאן בתפקיד הראשי - וכמובן כיאה לה - בתור הדיווה של האופרה. התקופה היתה לימוד התכונות החדשות של המדיום - אשר שינו לגמרי את התחום של הקולנוע. זאת בדיוק תקופת הביניים שבה המסורת של סרטים אילמים נאבקה במודרנה של הסרטים המדברים. אמנם פה ושם עדיין יצאו סרטים אילמים - ראו את הגאון צ'פלין - אך זה היה ברור לגמרי מי המנצח כאן. המאבק הזה תואר באופן נוסטלגי ומזהיר בסרט (האילם!!) הארטיסט מ-2011. הנוסטלגיות העצובה , אך לא הגעגועים, בעבעה גם דרך המסך בשדרות סנסט הנפלא - גם הוא אגב עם גלוריה סוונסון בתפקיד חייה. אך כאן - בסרט הזה - אנחנו רואים על מסך בדיוק את המאבק הזה. גלוריה סוונסון משחקת כאילו היא באמת בסרט אילם עם המניירות, הפוזות, ההבעות המוגזמות, שפת הגוף הממש מדברות אמוציות... היא עושה את זה בצורה נפלאה....אך כל זה נצבע באור פתטי בסרט מדבר שזה צובט את הלב. לי היה עצוב לצפות בהתרפסות של הקולנוע האילם כאן מול ההתחדשות. אך בכל זאת שווה לראות דוגמה אותנטית של סגנון הסרט האילם בתוך הסרט הרגיל - התקופה הקצרה הזו לא זכורה לנו היטב ואין הרבה סרטים דאז ששרדו את משקל הזמן החולף. שווה צפייה.

The Whole Town's Talking - 1935. למרות הכאילו נפטלין, נכנסתי די מהר לסרט - הוא הצליח לבדר גם בגלל הדמויות (בניית דמויות עם ניגוד - כאן בחורה עם מניירות עממיות, אסרטיבית ובבירור חתולת רחוב בנפשה - מול גבר שמנמן, פזור דעת, יורם ותמים - הגרסה המוקדמת של היפה והחנון - ברומנטיקה שברור שנועדה לכישלון לאורך הזמן - אך בתחילתה - מדברת) וגם ובעיקר בגלל הסיפור (גנגסטר והחנון נראים אותו הדבר בדיוק והמשטרה מבולבלת מי הוא מי וזה יוצר סיטואציות סהרוריות). בידור לא מזיק. שווה צפייה.

The Earrings of Madame de... - 1953. מקס אופולס הוא במאי שמסקרן אותי, לאחר שראיתי את La Ronde שלו. מדאם דה... הוא הרבה יותר טוב, מפוקס ועמוק. זאת פיסת ראי אל סוף המאה ה-19 על המעמד העליון בצרפת. הסרט יצר אצלי דיאלוג פנימי שבו אני התחבטתי האם להצדיק את הגיבור או לגנותו, האם יש גם אשמה אצל הגיבורה או שלא. הדיאלוג הזה עבד הרבה יותר כשדיברתי עם אישתי בנושא. היא היתה בצד הגיבורה. אני אמנם די מסכים, אך עדיין מתחבט לגבי הגיבוור. זה רק אומר שהסרט עשוי בצורה עדינה, והדילמה מוצגת כמות שהיא, מבלי לחרוץ בשיטה ההוליוודית מי הטובים כאן ומי הרעים. אך בכל מיקרה - אהדת הבמאי לסבל ההוויה הנשית מורגשת כאן, וגם ההתנשאות הגברית מוצגת כהתעללות רגשית. אך אצל אופלס הרעים לא מודעים שהם רעים ואני גם מתפתה להגן על עמדתם. כזה ממזר הבמאי הזה.
מומלץ.

The Cincinnati Kid - 1965. זאת גירסה לאדי פלסון הנהדר עם פול נימן - הפעם זהו סטיב מקווין - ולא בביליארד, אלא בגירסת הפוקר. לטעמי הוא לא מגיע לרמה של אדי פלסון - אך שווה צפיה. זה טוב שיש תחרות. ואני מתכוון לא רק על המסך (ששם יש דרמה תחרותית מורטת עצבים שבה הנער קורא תיגר לגבר - דבר שהוא אך טבעי) אלא גם בין סטיב מקווין ופול ניומן שווה צפייה.

** רוזבד

New member
השבוע

״הבן של אלוהים״
סרט נהדר,
כתוב ומבויים בצורה טובה,
צילום נהדר (נופים מרהיבים) ומוזיקה טובה,
מכרם חורי במשחק נהדר (פרס אופיר מוצדק)
ממליץ ביותר,

״העולם על פי דנקן״
הסרט טוב,
מצחיק לפרקים, דרמטי לפרקים,
ממליץ.

ערן1987

New member
רק את "פומפיי" הנוראי

הלכתי אליו, די בכוח, עם 2 ידידות שרצו לראות אותו - ושלושתינו סבלנו. איזה סרט נוראי, באמת. משחק איום (במיוחד של קיפר סאת'רלנד שכל כך לא קשור לכל מה שהולך בסרט), בימוי גרוע, דיאלוגים טיפשיים, אפקטים בינוניים (בדרך כלל) - כל אלה ועוד גרמו לי יותר מלרצות שהלבה מהר הגעש שמתפרץ בסרט תצא ממסך הקולנוע היישר עליי. רע כל כך, אפילו לא בקטע טוב.

THOR1997

New member
שלושה סרטים

אנשי המזימות- מבדר, סאם רוקוול וניקולס קייג' היו אדירים. בהחלט נקודה לטובתו של רידלי סקוט.

מלון גרנד בודפסט- כתיבה מעולה, שחקנים טובים מאוד והסגנון הוויזואלי של ווס אנדרסון נפלא. ובכל זאת, עד לאמצע הסרט הרגשתי שכל סצנה בעצמה נפלאה אבל החיבור בינהן לא משהו. בחלק השני זה השתפר ובסך הכל מאוד אהבתי את הסרט.

רכבת הקרח- נכון שצריך לסספנד הרבה על ההתחלה, אבל אחרי שעושים את זה, אפשר לומר שהתסריט מעולה ומותח. בנוסף, העיצוב והצילום טובים מאוד, השחקנים נותנים הופעות טובות והתוצאה היא סרט מעניין ומגניב שעושה את מה שאליסיום רצה לעשות בדרך הנכונה.

השבוע ראיתי את

קווין הארט: תנו לי להסביר- סרט שהוא מופע סטנד אפ של קווין הארט. נחמד. משעשע לעיתים.
רכבת הקרח- סרט נחמד שלמרבה הצער לא הצלחתי להתלהב ממנו כמו כולם. האקשן נהדר, השחקנים טובים ואני מעריך את זה שהסרט לא נגרר לקיטש אמריקאי ודברים בסגנון, אבל לא הרגשתי שהסרט מחדש משהו. הוא פועל כמעט בדיוק לפי קלישאות של סרטי מד"ב עתידני (במיוחד מהסוג שבהם האנושות חייה בתוך מקום סגור).
רובוקופ- צפייה שנייה. ראיתי את הסרט לראשונה לפני כמה שנים ולא זכרתי ממנו הרבה. הרימייק שיצא לפני חודש וחצי דירבן אותי לראות את הסרט המקורי שוב. סרט בסדר פלוס. הבימוי לא מלהיב, אבל האקשן אלים ולא רע ויש כמה דברים מגניבים בסרט שהופכים אותו לכדאי לצפייה.
הטיהור- סרט בסדר. הוא מתחיל מעניין וקצת מלחיץ אבל בהמשך הוא הופך לעוד מותחן פריצה לבית. אחרי חצי סרט הקונספט ממצה את עצמו והסצנות מתחילות לחזור על עצמן, מה שגורם לסרט להרגיש ארוך.
נון סטופ- מותחן חביב מאוד. ליאם ניסן שולט וכו'.

אני אני אני! חח

זהות כפולה - ציון 8. כנ"ל לשני סרטי ההמשך. אני מאוד אוהבת את הסגנון הזה של הסרטים ומאט דיימון מתברר לי יותר ויותר כשחקן נהדר, מאז "וויל האנטינג".
זהות במלכודת
זהות אבודה

התיבה - ציון 6. הלכתי לראות בשביל ראסל קרואו. יודע להיכנס יפה לנעלי הדמויות שהוא מגלם. הוא לא מאכזב. אבל הסרט אנמי משהו. נאמן מדי למקור ופחות מדי לדימיון, יצירתיות ומקוריות. והתסריט תנכ"י מדי ודל מדי. ואמה ווטסון במשחק מצויין. ד"א הנשיקה הצרפתית שם - היא לא הקדימה את מועדה מבחינת הזמן בו התרחשה בסרט?

שלושת הימים האחרונים (ראסל קרואו) - ציון 9. אני מחפשת סרטים כאלה היום. אקשן עם הפתעות ובריחות נועזות.

עיר שבורה - ציון 3. על הפנים. השחקן הראשי לא משחק טוב. ומה היחסים בינו לבין נטליה, והסרט של נטליה בפרט (שונאת את זה!) - קשורים לסרט?

מר וגברת סמית' - ציון 7. פעם ראשונה חיבבתי אותו. בצפייה השנייה חיבבתי יותר. אנג'לינה הכי יפה בעולם. משהו שבור בכמה סצנות אקשן שם. לא ביג דיל.

נון-סטופ - ציון 7.5. כשאני שומעת "ליאם ניסן" זה בדרך כלל מבשר בשורות טובות. גם הפעם לא טעיתי. ההפתעה בסוף הסרט אכזבה, ציפיתי ליותר לאור ההתפתחויות.

המטרה: הבית הלבן - ציון 8. זה קיבל רק 6 ב IMDB. סרט טוב, מושקע. בחירת שחקנים טובה.

מייקל קלייטון (קלוני) - ציון 7. אם יש מישהו שלא מתאים לסרט הזה זה ג'ורג' קלוני. קראתי איפשהו שזה המשחק הכי טוב שלו. לדעתי הוא לא שחקן כזה טוב. לסרט פוטנציאל אדיר והוא מימש את רובו רק הבחירה בשחקן הראשי מוטעית לטעמי.

הסוכנת סולט - ציון 8. ראיתי אותו כמה פעמים השבוע. משהו בסרט הזה ממכר. כבר הזכרתי שזה הטעם שלי? בריחות נועזות והפתעות מגניבות. ואנג'לינה, ברור.

In Heaven

New member
סרטי השבוע שלי

Snowpiercer
למען האמת זה סרטו הראשון שאני רואה של ג'ון-הו בונג ואני לגמרי סבור שזה לא הסרט הנכון להתחיל איתו עם ג'ון-הו בונג אבל ידעתי לגמרי לצפות למשהו שידהים אותי, וכך קרה.
אומנם הרעיון של הסרט נשמע טיפה קלישאתי ואם הוא היה כישלון לא הייתי ממש מופתע אבל הוא היה לגמרי ההפך. סרט מקורי ביותר, מותח מהשנייה הראשונה ועד השנייה האחרונה, בנוי בצורה פנטסטית עם בימוי באמת מדהים, עיצוב סטים כל כך מרשים, הופעות מעולות ואמינות ביותר של הקאסט, אקשן כל כך אדיר עם כוריאוגרפיה מעולה של הקרבות... הסרט אומנם היה טיפה צפוי והתסריט סבל טיפה מעודף קיטש ברגעים מסויימים אבל בסך הכל הסרט הזה היה מהנה בטירוף והרגיש כמו רכבת הרים (הייתי חייב חח) שעצרה לי את הנשימה ממש עד לרגעים האחרונים.
8/10

Le manège
סרט סטופ-מושן קצר וקריפי בטירוף של שני הגאונים ז'אן-פייר ז'נה ומארק קארו שפחות הרגיש לי כמו סרט, יותר כמו פשוט סיקוונס סטופ-מושן קריפי ולא ברור.
הרעיון של הסרט לא ממש מובן אבל ממה שהבנתי הסרט הוא על קרוסלה שמסתובבת על-ידי ילדים שנכלאו ונענשו לסובב אותה כל ימי חייהם. הסרט בסך הכל עשוי בצורה בסדר, יחסית לכלים שהיו להם אז ויחסית לעובדה שהם היו ממש ממש בתחילת דרכם. ההשוואה לטים ברטון די מתבקשת כאן כי אומנם מבחינה טכנית ויצירתית הוא ברמה גבוהה משלהם בסרט הזה אבל הוא ללא ספק יכול ללמוד המון מהם איך ללכת עם הקריפיות עד הסוף ולא להקלע לקלישאות ולנסות להתחבב על הקהל הרחב.
6/10

The Bunker of the Last Gunshots
סרטם המצולם הראשון של ז'אן פייר ז'נה ומארק קארו שמתרחש בעתיד ביזארי וחולני לחלוטין. אווירת סייברפאנק עתידני קריפית וביזארית ביותר, ללא ספק מורגש הטאץ' הייחודי שכנראה כבר מאז היה לז'אן פייר ז'נה. העלילה וההתרחשויות קצת לא היו מובנות לי אבל זה לא ממש פגם לי בחוויה... אהבתי ממש את הפסקול ההזוי ואת השימוש הגאוני בסטופ-מושן. סרט קצר טראשי והזוי לגמרי, נהניתי מאוד אפילו שהיה קצת חובבני מדי.
7/10

Pas de repos pour Billy Brakko
סרט קצר שז'אן פייר ז'נה ביים ומארק קארו רק עזר בכתיבת התסריט... מין קולאז' של צילומים אמיתיים והמון המון צילומים, תמונות, פוסטרים, תמונות מונפשות וכו מסרטים, ספרים וכו עם קריין שמספר סיפור על אדם שקרא בעיתון על המוות של עצמו. כמובן שגם יש שימוש קטן בטכניקת הסטופ-מושן שז'אן פייר ז'נה פשוט לא יכול לוותר עליה.
חמוד מאוד.
6/10

Things I Like, Things I Don't Like
סרט קצר בבימויו של ז'אן פייר ז'נה ואני חושב שזה גם הסרט הראשון שהוא עבד עליו לגמרי לבדו, ללא עזרתו של מארק קארו.
הסרט הזה הוא פשוט מקור כל ההשראה לפתיחה של אמלי. דומיניק פינון (שמשתתף גם בכל הפיצ'ר-פילמס של ז'אן פייר ז'נה) פשוט מציין רשימה של פטישים ודברים שהוא אוהב ודברים שהוא שונא, בדיוק כמו בפתיחה של אמלי. ערוך ועשוי בצורה פשוט מושלמת, מצחיק ביותר, שימוש במגוון טכניקות רחב (כולל כמובן את הסטופ-מושן האדיר וקולאז'ים של שוטים או חלקים קטנים ממגוון סרטים)... פשוט מקסים.
כאן כבר ללא ספק רואים בבירור את הסטייל של ז'אן פייר ז'נה, כאן הוא ללא ספק כבר לגמרי ביסס את הסטייל שלו.
8/10

Noah
טוב, אני ציפיתי לאכזבה, אבל בחיים לא הייתי מצפה מארונופסקי לחרא כל כך עצום.
אני באמת באמת נתתי לו צ'אנס, גם אחרי שכבר קלטתי שזה כנראה החרא הכי גדול שאראה בשנה הקרובה, אבל ככל שהסרט התקדם השעמום והחוסר עניין שלי בו הגיע לרמות די נוראיות, היו בו קטעים כל כך מגוחכים ברמה שלא הייתה מביישת את דה רום בכלל.
והתסריט.... אוי התסריט, באמת שבתור צופה אני מובך ופגוע מבחינה אישית לצפות במשהו כזה דביק ומגעיל, חוויה מבחילה לגמרי.
באמת שלא מצאתי שום דבר טוב ביציקה הזו, החל מהקאסט שנתן פשוט הופעות פתטיות אחת אחת, התסריט המסריח, השימוש הכל כך פאקינג עלוב ואדיוטי ב CGI, הפסקול הנוראי, העלילה שלא מצאתי בה שום קמצוץ של עניין ויותר מזה היו אפילו רגעים שפשוט לא יכלתי לעצור את עצמי מלהתפקע מצחוק מכמה שזה מגוחך.
מקווה לפחות שארונופסקי נהנה מבריכת הכסף שהוא שוחה בה כרגע, כי תשוקה לקולנוע וליצירה ובכללי רצון לעשות קולנוע אין לו בכלל.
אין שום מצב בעולם שארונופסקי באמת שלם עם מה שהוא עשה כאן, עם הזבל עלי אדמות הזה שראיתי כרגע, זה לא ארונופסקי, הבחור שביים סרטים כל כך מדהימים כמו פיי, רקוויאם לחלום, ברבור שחור והמתאבק, זה סתם בן אדם תאב בצע שמעדיף למכור אומנות וכישרון מטורף בשביל חתיכות נייר מסריחות וציפוי מוזהב לבריכה החדשה, מבחיל בכל קנה מידה אפשרי.
2/10 (וזה רק אם אני ממש חייב לתת לזבל הזה ציון...)

The City of Lost Children
אני מצפה לראות את הסרט הזה המון המון זמן... מאז שהתחלתי להתעניין בסרטים אני חושב, לפני שראיתי משהו של ז'אן פייר ז'נה אפילו. הוא היה מעולה לגמרי אבל הוא ללא ספק לא עמד בציפיות שלי, מה שחששתי שייקרה בגלל שכל הזמן הזה ציפיתי לו יותר מדי.
מדובר בסרט שעשוי בצורה באמת מושלמת, אווירה קריפית ילדותית כמו שאפשר לצפות מז'אן פייר ז'נה, עיצוב הסטים כאן הוא אני חושב עיצוב הסטים הכי גאוני שראיתי אי פעם, פסקול מעולה ובעיקר המון המון יצירתיות מבחינת הבימוי של ז'אן פייר ז'נה ומארק קארו... רק שהסרט פשוט לא מעניין מספיק. אני לא יודע למה הוא לא עניין אותי. העלילה של מיקמקס לדוגמה או אמלי הרבה יותר ילדותית ומגוחכת אבל פשוט אין בו את הקסם שיש בהם, אני לא יודע איך להסביר את זה. הרעיון של הסרט ענק לגמרי, האווירה קריפית ומצמררת, הסצינות גאוניות, אבל עדיין משהו היה חסר מבחינת התוכן של הסרט שאני לא יודע להסביר (שזה ממש מוזר אגב, כי לרוב חוסר תוכן לא ממש מפריע לי בסרטים).
8/10

(Crash (2004
לא ממש מבין את כל השנאה לגביו, הוא אומנם יכול להיתפס בעיניי אנשים כמאוד מטיפני ומתאמץ אבל לא תפסתי אותו ככה בכלל... סרט באמת מעולה, לא השתעממתי ולו לשנייה אחת, בנוי בצורה מעולה (המבנה שלו הזכיר לי מאוד את המבנה של הסרטים של אלחנדרו גונזלז אינאריטו), הופעות נחמדות של קאסט שאת האמת שאת מרביתו אני די שונא, מבויים בצורה באמת טובה מאוד.
בסך הכל מאוד נהניתי, אני לא מרגיש שהסרט חידש לי משהו אבל הוא בהחלט זרם לי מאוד.
8/10

Tim and Eric's Billion Dollar Movie
אני לא צפיתי בתכנית של שני הגאונים האלה אבל צפיתי בהמון מערכונים שלהם והייתי פשוט חייב לצפות בסרט הזה (מתכנן בקרוב גם לראות את הסדרה).
קומדיה אבסורדית שפשוט גרמה לי לבכות מרוב צחוק. כל כך הרבה דברים הזויים וגאוניים שגרמו לי לא להפסיק לצחוק, טים ואריק בהחלט שני גאונים וכמובן הופעות האורח של זאק גליפיאנקיס (שהיה אדיר כהרגלו), ג'ון סי ריילי ווויליאם פארל שידרגו את הסרט לגמרי.
כיפי בטירוף, הזוי, גרם לי לא להפסיק לצחוק. בסך הכל סיפק לי בידור מעולה מעולה מעולה.
8/10

מיכאל1411

New member
עוד כשיצא הטריילר של 'המבול'

ידעתי שזה יהיה חרא גמור. חבל לי על ארונופוסקי שביזבז זמן על פרויקט סתמי שכזה.
יצא לך לראות את 'אמלי' ו'שנים של אירוסין' של ז'אן פייר ז'נה? מענגים! לא אהבתי הכי בעולם
את 'עיר הילדים האבודים' אבל הוא נחמד!

למעלה