סרטי השבוע

In Heaven

New member
אני גם הבנתי מהטריילר

שזה לא יהיה ארונופסקי שאני מכיר אבל בחיים לא הייתי מצפה ממנו למשהו כזה (גם אחרי דה פאונטיין)... באמת חבל לי כל כך. הוא גם טען שהוא עבד על הסרט הזה במשך 14 שנים, פשוט מביך.
וכן ברור, אמלי הוא אחד הפייבוריטים שלי אי פעם (כמו גם דליקטסן), סרט מושלם בכל קנה מידה אפשרי! שנים של אירוסין והנוסע השמיני 4 הם היחידים של ז'נה שנשאר לי להשלים. מחכה בטירוף ל the young and prodigious spivet שנראה כל כך טוב.
וכן, עיר הילדים האבודים הסרט הכי חלש שלו לפי דעתי, אפילו שהוא מאוד נחמד.

yuriis

New member
מסכים לגבי Crash

סרט מעניין, מחזיק אותך מול מסך, שווה צפיה

מיכאל1411

New member
איפה?

אני ראיתי בינתיים רק תגובות שאומרות שהוא נוראי, הן מבקרים והן צופים ובאמת שאני לא מופתע.

ערן1987

New member
חוץ מאולי ביקורת אחת, של מאקו אם אני לא טועה,

כל הביקורות בארץ (שקראתי) נתנו לסרט מינימום 3 כוכבים.. לא מאסטרפיס, אבל בטח שלא הסרט הגרוע של המאה

מיכאל1411

New member
כשהכריזו על הסרט

הייתי בטוח שבידיים של דארן זה יהיה מופת. אני סומך על נטע אלכסנדר אבל כמו בכל מקרה, אצפה בעצמי ואבוא עם מינימום ציפיות.

מיכאל1411

New member
מקבץ תגובות על הסרט בהן נתקלתי

''ואוו,
כל סצנה בסרט החדש "נח" (או 'המבול'), פשוט יותר מגוחכת ומביכה מהקודמת.
אין לי דרך לתאר כמה הסרט הזה גרוע!
אני לא חושב שיש מישהו שיכול לומר שהוא אפילו סביר.
ממליץ, לא לראות''

''אפילו אלוהים בעצמו לא היה מציל את הסרט הזה''
http://blogs.haaretz.co.il/netalexander/1688/

Why Won't Anybody Say That "Noah" Is Terrible?
http://www.theawl.com/2014/03/why-wont-anybody-say-that-noah-is-terrible

GK_FF

New member
עשית לי חשק לסנופירסר.......

ממש לא תכננתי לראות את זה (כי לא היה נראה רומנטי והסרטו הקודם של הבמאי "המארח"), אבל אחרי התגובה שלך אני אוסיף לוואצ'ליסט......

לגבי נוח אני דווקא מופתע ממך (ועוד מישהו שאמר לי שגרוע) וגם ממיכאל שאומר שהוא ציפה שזה יהיה רע - הא?????? בכל אופן, אני מחכה לראות.....

In Heaven

New member
שמח שעשיתי לך חשק לסנואופירסר

סרט באמת מצויין (וכן אתה צודק אין בו רומנטיקה), ממליץ ביותר!
לגבי נוח, הוא היה פשוט נוראי בשבילי, אבל יש מצב שתאהב אני לא יודע. פשוט גם רוב הביקורות עליו באינטרנט לא טובות בכלל, קצת פחות קיצוניות משלי אולי חח

ערן1987

New member
על "קראש"

מאוד אנדררייטד לדעתי (שזה מצחיק להגיד על סרט שזכה באוסקר לסרט הטוב ביותר
)

למעלה