סרטי השבוע

Demon Barber

New member
שבוע דיי גרוע

חרא סבא
אין לי הכרות עם העולם של ג'קאס, אני יודע שהם חבורה שעושה דברים דוחים למדי אבל זה מעולם לא עניין אותי,
בוא נגיד שחרא סבא לא שכנע אותי לראות עוד חומרים שלהם כי הוא היה גרוע למדי. כן, יש מערכונים טובים ומשעשעים בסרט אבל הם מעטים
והעלילה הקלושה שתפרו סביב זה לא עזרה.

Into The Wild
אני זוכר שבצפייה הראשונה שלי התלהבתי מזה נורא, עד כדי כך שהסרט נכנס לטופ 20 שלי. לא יצא לי לצפות בו שוב מאז היציאה
שלו למקורות האסורים וצר לי להגיד אבל מהצפייה השנייה יצאתי בעיקר משועמם ומעוצבן. משועמם, מי שראה וגם אהב, אני מניח, יכול להבין
אנשים שהשתעממו. מעוצבן כי הדמות הראשית פשוט דוחה ולא התחברתי לשום מניע או מעשה שהיא עושה בהמלך הסרט ובסרט כזה זה מאוד חשוב,
וגם לא היו דמויות משנה מעניינות שאפשר להשען עליהם. המשחק בכלל דיי סטנדרטי. יש פה צילום יפהייפה שתואם את רוח הסרט וזהו בערך.

מלכודת לפרקליט
אמנם נעשה רק ב-97' אבל לא מחזיק כל כך היום. דיי משעמם ומנומנם ברובו, הממד העל טבעי בטח שלא תורם לכלום,
הסיפור היה יכול לעבוד אותו דבר גם במקומו (ואולי אפילו היה מקצר את הסרט הכל כך ארוך הזה). אל פצ'ינו בהופעה מחשמלת
מלוווה בקיאנו ריבס העציץ, אחד השחקנים היותר גרועים שנתקלתי בהם, ושרליז תרון הצעקנית והמוגזמת שאכזבה אותי ממש פה.

חלום אמריקאי
אני יודע שאני בעמדת מיעוט פה, לפחות בארצנו, אבל אני ממש אהבתי את הסרט הזה. אחרי תום הצפייה הראשונה בקולנוע
מתתי לצפות בזה שוב והנה זה יצא לפועל. לא הרבה השתנה בדעתי על הסרט, עדיין מאוד נהנתי, הדמויות מעניינות ועגולות שמלוות במשחק
מדהים של חמשת הראשיים (שלושה מהם שחקנים שלא אהבתי בעבר כלל), המון סטייל, צבעוניות, פסקול מטורף וכתיבה טובה וקולחת.
דבר שאני כן יכול להגיד לרעתו ושמתי לב לזה רק עכשיו (וזה גם לא כל כך נורא), היה ניתן לקצץ ממנו איזה 20 דקות.

ובגזרת הטלוויזיה בלש אמיתי נגמרה בפרק סיום פנטסטי שהולם את הסדרה. עונת בכורה מופתית, בעיני. היא תחסר לי!

GK_FF

New member
ממש איתך על אינטו דה וויילד......

אמנם לא עשיתי צפייה שניה אבל גם אני יצאתי ממנו משועמם ומעוצבן...

מסכים גם על מלכודת לפרקליט, וסוג של מסכים על חלום אמריקאי.

loeytan

New member
לא הייתי שופט לפי צפיה שניה

אם בראשונה נכנס לטופ 20 זה אומר שהעביר אותך חוויה וזה המבחן של כל סרט,חשוב הרבה יותר מניתוח קר שעושים בצפיה שניה.

gavrik

New member
וואו, מפתיע שבא ממך (עיתוי הצפייה ולא הדעה)

את 2 אני מניח אז שגם לא ראית?
הם בין הסרטים האהובים עליי.
כשהייתי צעיר יותר אהבתי יותר את הראשון, היום את השני.

את השני אני מקווה לראות היום.

ומפתיע? למה? אני אולי אוהב את טרנטינו אבל אני חושב שמלא פעמים סיפרתי שזה חור ענק בהשכלה אצלי.

gavrik

New member
לא זכרתי שציינת את זה

זכרתי שאתה כן חובב טרנטינו וקולנוע באופן כללי כמובן וזה יחסית סרט מודרני בפרופיל גבוה מבמאי בפרופיל גבוה, מפה ההפתעה.

אני מניח שלכל אחד יש את החורים שלו, אני למשל עוד לא ראיתי את רשימת שינדלר...

yuriis

New member
כדאי מאוד להשלים את הפערים

ולראות ורשימת שינדלר. יום השואה מתקרב - ותהיה לך הזדמנות. זהו ממש סרט מופת - הטוב ביותר של שפילברג. אני בדיוק כותב רשמים עליו עבור הבלוג שלי, והוא מצליח לרתק אותי במחשבה כבר יותר משבועיים.

gavrik

New member
זה שהוא יצירת מופת די ברור לי,

פשוט בזמנו נמענתי ממנו בגלל הנושא, ומאז תמיד דילגתי עליו.
עכשיו אחרי שראיתי את 12 שנים של עבדות, אמרתי לעצמי שכבר צריך להשלים גם אותו.

מיכאל1411

New member
השני יצירת מופת

הראשון טראשי ואורגזמה קולנועית מנופחת אבל מהנה בטירוף. השני באמת סרט יוצא מהכלל, מדהים.

THOR1997

New member
הראשון לא ממש טראשי

אבל אני מסכים שהוא מהנה בטירוף ושהשני יותר טוב (אחד הסרטים האהובים עליי באופן כללי).

THOR1997

New member
הוא לא שיא האיכות

אבל כשאומרים "טראש טוטאלי" זה גורם לי לחשוב על דברים בסגנון "הזונה, החשפנית ונערת הליווי" או "birdemic" ולא קיל ביל הראשון.

מיכאל1411

New member
זה טראש פוסט מודרני

עירבוב פרוע של סרטי נקמה/סמוראים עם נהרות של קילוחי דם והכל מוגש על מצע של בימוי מסחרר ובומבסטי, ברצינות גמורה.

למעלה