שבוע דיי גרוע
חרא סבא
אין לי הכרות עם העולם של ג'קאס, אני יודע שהם חבורה שעושה דברים דוחים למדי אבל זה מעולם לא עניין אותי,
בוא נגיד שחרא סבא לא שכנע אותי לראות עוד חומרים שלהם כי הוא היה גרוע למדי. כן, יש מערכונים טובים ומשעשעים בסרט אבל הם מעטים
והעלילה הקלושה שתפרו סביב זה לא עזרה.
Into The Wild
אני זוכר שבצפייה הראשונה שלי התלהבתי מזה נורא, עד כדי כך שהסרט נכנס לטופ 20 שלי. לא יצא לי לצפות בו שוב מאז היציאה
שלו למקורות האסורים וצר לי להגיד אבל מהצפייה השנייה יצאתי בעיקר משועמם ומעוצבן. משועמם, מי שראה וגם אהב, אני מניח, יכול להבין
אנשים שהשתעממו. מעוצבן כי הדמות הראשית פשוט דוחה ולא התחברתי לשום מניע או מעשה שהיא עושה בהמלך הסרט ובסרט כזה זה מאוד חשוב,
וגם לא היו דמויות משנה מעניינות שאפשר להשען עליהם. המשחק בכלל דיי סטנדרטי. יש פה צילום יפהייפה שתואם את רוח הסרט וזהו בערך.
מלכודת לפרקליט
אמנם נעשה רק ב-97' אבל לא מחזיק כל כך היום. דיי משעמם ומנומנם ברובו, הממד העל טבעי בטח שלא תורם לכלום,
הסיפור היה יכול לעבוד אותו דבר גם במקומו (ואולי אפילו היה מקצר את הסרט הכל כך ארוך הזה). אל פצ'ינו בהופעה מחשמלת
מלוווה בקיאנו ריבס העציץ, אחד השחקנים היותר גרועים שנתקלתי בהם, ושרליז תרון הצעקנית והמוגזמת שאכזבה אותי ממש פה.
חלום אמריקאי
אני יודע שאני בעמדת מיעוט פה, לפחות בארצנו, אבל אני ממש אהבתי את הסרט הזה. אחרי תום הצפייה הראשונה בקולנוע
מתתי לצפות בזה שוב והנה זה יצא לפועל. לא הרבה השתנה בדעתי על הסרט, עדיין מאוד נהנתי, הדמויות מעניינות ועגולות שמלוות במשחק
מדהים של חמשת הראשיים (שלושה מהם שחקנים שלא אהבתי בעבר כלל), המון סטייל, צבעוניות, פסקול מטורף וכתיבה טובה וקולחת.
דבר שאני כן יכול להגיד לרעתו ושמתי לב לזה רק עכשיו (וזה גם לא כל כך נורא), היה ניתן לקצץ ממנו איזה 20 דקות.
ובגזרת הטלוויזיה
בלש אמיתי נגמרה בפרק סיום פנטסטי שהולם את הסדרה. עונת בכורה מופתית, בעיני. היא תחסר לי!