סרטי השבוע

lightflake

New member
אגב כתוב שהסרט מבוסס על סרט צרפתי קצר מ62

שנקרא המזח la jetée

מעניין לראות!

גולי233

New member
השבוע שלי

Grandmaster. החצי הראשון קצבי ומהנה אבל החצי השני נמרח.
פרסי ג'קסון 2. חביב, מיינדלס פאן.
בני הנפילים: עיר של עצמות. חביב מאוד.

lightflake

New member
אוקי...

בתוך לווין דייויס (האחים כהן)

אהבתי את הדמות הראשית אבל מאוד חיפשתי קצת יותר "בשר" לעלילה קצת יותר עניין, ייחוד, קשר עם דמויות נוספות או לפחות קצת יותר רגש ולא ממש מצאתי לצערי, מוזיקה יפה.

יוסי (יוסי וג'אגר 2)

איטי מדי, חסר עלילה, די סתמי, די ריק, סבבה הבחור בדיכאון וזה, אבל זה לא אומר שהסרט צריך להיות ריקני כל כך... היה אפשר להכניס קצת יותר רגש...

BAD MILO

אחד הסרטים המוזרים, לבחור אחד יש יצור שיוצא לו מהתחת כל פעם שהוא מתעצבן
ורץ לטרוף את המישהו המעצבן... הוא מנסה להתמודד עם זה אצל פסיכיאטר הזוי ... קליל ומשעשע בסך הכל

Enough Said

טוב נו, אם ג'וליה לואי דרייפוס (כלומר איליין בנט מסיינפלד) לא הייתה משחקת שם אז לא הייתי רואה אותו, יש בו משהו נחמד בסך הכל, רומן לא שגרתי במיוחד בין שני גרושים עם ילדים, תסריט די ריאליסטי שזה טוב, בלי יותר מדי דבקיות, אהבתי את השינויים באיך שהיא רואה אותו לפי מה שאחרים אומרים עליו ואיך הוא מוצג בצורה שונה כך שגורמת גם לצופה לראות אותו בצורה שונה כל פעם אבל בסך הכל זה לא סרט שמתרומם לאנשהו או משהו שאני אמליץ למישהו לראות במיוחד

יסמין הכחולה

אהבתי את ההתנגשות בין שני העולמות השונים (שני מעמדות חברתי-כלכליים שונים) ומאוד אהבתי את המשחק של הגיבורה (קייט בלאנש), האמת שבכלל המשחק שם של כולם ממש טוב ונראה שכל דמות בנויה בצורה נכונה ואמינה, אמנם הסרט כולו בעל טון קצת מדכא (בלוזי כשמו) אבל יש בו אמירה אמיתית על החיים...
וודי

BlackUnicorn

New member
הדרך לפרדישן.

סרט נפלא, עם משחק מצויין כהרגלו של טום הנקס. אהבתי מאוד שהסיפור מסופר מנקודת המבט של הילד. הבימוי אפל והסאונדטראק מדהים ומזכיר מאוד (ולא בכדי) את הסאונדטראק של "חומות של תקווה".
הדבר היחידי שלא אהבתי זה שהדמות של טום הנקס (והוא בעצמו) לא הסתדרה לי בראש כאיש חיסולים של המאפיה. אבל הסיפור מקסים, התסריט מצויין והבימוי נפלא. אהבתי מאוד.
9/10

BlackUnicorn

New member
לא...

אבל אני חושבת שלסרטים מהסוג הזה עושים עוול אם עושים המשכים. זה סרט שנסגר מכל הפינות... המשך לעולם לא יוכל להיות טוב באותה מידה. יהיה קשה מאוד להצליח במשהו כזה...

mrpink3

New member
מי מפחד מהזאב הרע

מדובר בסרט הכי מטומטם, אינפנטילי, אידיוטי שאי פעם ראיתי.

THOR1997

New member
לא הבנתי איך החורים בעלילה שציינת הם חורים.

"עד כמה הפרשייה התפרסמה במדיה או לא"

אני מניח שהתפרסמה, אבל מה הקשר?

"כיצד מתווכת הדירות לא ביררה על עברו של לקוחה החשוד"

אמממ.... מישהו שהבת שלו מתה אז הוא רוצה להתבודד, מה הבעיה?

"איך גליקמן מתבלבל בין רוצח נכדתו לשוטר שתפס אותו, כשרץ סרטון ויראלי על שניהם ברשת".

כנראה לא ראה את הסרטון, או שהוא שכח. במילים שלו: "פעם זה לא היה קורה לי, זה הגיל".

מבחינת שאר הטענות שלך, אני לא יכול ממש להתווכח איתך כי הטענות שהעלת סובייקטיביות בעיקר "אותי זה לא ריגש", "אותי זה לא מתח" וכן הלאה. לא שזה רע, פשוט אין לי מה לומר על זה. אין התייחסות לצילום? פסקול? משחק?

אגב, מה שהצעת בפסקה האחת לפני אחרונה קצת מגוחך. הרי לא רצו לסחוט ממנו וידוי אלא פשוט שיגיד איפה הראש של הילדה.

למעלה