סרטי השבוע

BlackUnicorn

New member
אני גם רציתי להסתפק ב"פשוט"

קיוויתי למשהו כמו הסרט "כמה טוב להיות פרח קיר"... אבל הוא לא מגיע לקרסוליים שלו.

kraz11

New member
למה?

דווקא שחקן הקולנוע האהוב עלי ובסרט הזה
הוא פשוט מעולה.
אבל מה שבאמת הרשים אותי זה כמובן ההופעה שלו ב"ירח"

** רוזבד

New member
ראיתי את

"הכל אבוד"
שיתוף פעולה בין שחקן מהדור הותיק ובמאי מהדור החדש,
רוברט רדפורד נותן פה הופעה מרשימה,
דבר שקשה לעשות בתור שחקן יחיד ללא פידבקים מדמויות אחרות,
מראה איך באמצעות פעולות נסיון השרדות שונות הדמות שלו הולכת ומתפתחת,
מרגע לרגע הדרמה והמתח הולכים ומתגברים,
בסרט יש שימוש ממש מועט במוזיקה, רוב הסאונד שנשמע בסרט זה רעשי רקע ומדי פעם דיבורים של הדמות,
סרט מומלץ בהחלט

וראיתי בטלוויזיה את
"אופטימיות היא שם המשחק"
סרט מקסים, משוחק טוב,
ואין לי יותר על מה להרחיב,
בהחלט ממליץ

שבוע עמוס

12 שנות עבדות- כתבתי עליו בתחילת השבוע. ראיתי את הסרט בטרום בכורה שאירגן קולנוע לב שוהם. סרט שהוא מעולה ומרתק בחציו הראשון ולא רע בחציון השני. סך הכול סרט טוב מאוד.
איש הפלדה- צפייה שנייה. הפעם גיליתי שמדובר בסרט מאכזב מאוד. הדרמה בסרט, התבגרותו של סופרמן, כול כך meh. מסופר בצורה בנאלית עם מלא קלישאות. האקשן בסרט אכן מרהיב וענק אבל אחרי חצי שעה של פיצוצים ומכות כבר מבינים את הקטע וזה מספיק להלהיב. זה גם בנוסף למשחק בינוני של הקאסט ולא מעט רגעים מגוחכים. מילא אם הסרט היה כיפי כמו '300' או שהייתה לו עלילה מרתקת כמו ל'השומרים' אבל לא. הסרט כול כך רציני ורשמי ונטול כיף והעלילה היא בחלקה בנאלית ובחלקה מטומטמת ברמה של 'רובוטריקים'. כשסיימתי את הסרט חשבתי שהוא ככה ככה אבל ככול שעובר הזמן וככול שאני חושב על הסרט יותר אני פחות ופחות אוהב את הסרט ויותר כועס עליו. כי חבל, לסרט היה המון פונטציאל והוא מישש מעט ממנו. לפחות 'איש הפלדה' יותר טוב מ'סופרמן חוזר'.
הקבינט של דר. קליגרי- סרט... מוזר. קצת קשה לי לשפוט סרט מ-1920 כמו ששופטים סרט מ-2013 אבל הסרט מתבלט במוזרותו. העלילה בסרט מאוד מאוד פשוטה ואז לקראת סופו הוא זורק המון פרטי מידע ולא טורח לסגור אותם או להסביר אותם עד הסוף. מה שכן, העיצוב יפה.
מהיר ועצבני 6- סרט סבבה. העלילה טיפשית אבל מסופרת באופן סביר, יש כמה רגעים ומשפטים משעשעים והאקשן נהדר. סרט סבבה להעביר איתו את הזמן בכיף.

ערן1987

New member
איפה ראית את ד"ר קליגרי?

הראו לנו אותו בתולדות הקולנוע באחד השיעורים על הקולנוע הגרמני וסביר להניח שלא הייתי מתוודע אליהם אם לא השיעור הזה חח

יש בסינימטק ת"א

סדרת מפגשים שנקראת 'סוד הקסם הקולנועי', שבו כול יום רביעי יש בסינימטק הרצאה ואז הקרנה של סרט שקשור להרצאה. השבוע המפגש כלל הרצאה על הקולנוע אקספריוניזם גרמני והקרנה של 'הקבינט של ד"ר קליגרי'. היה מעניין (ההרצאה) ומוזר (הסרט).

** רוזבד

New member
זה נשמע

יוזמה מבורכת מצד הסינמטק לעשות סדרה שכזו,
"הקבינט" זה מסוג הסרטים שבד"כ מתחילים להכיר רק כשלומדים קולנוע
(למדנו עליו בשיעור תולדות הקולנוע)

גולי233

New member
השבוע שלי

זהות גנובה. לא הבנתי, הרגשתי כאילו ראיתי חצי סרט. מה שהיה, היה לא רע – אבל נגמר באמצע.
העולם על פי דאנקן. סאם רוקוול נהדר, סטיב קארל לא מקלקל והתוצאה בהחלט נוגעת ללב ומומלצת לצפייה. ההסתייגות היחידה שלי היא שכבר היינו בסרט הזה ובמובן מסויים הוא מאוד נוסחתי \ ממוחזר.
ב-TV: הפרק אחרון לעונה של תאומות האופל היה מעולה, מתחיל את עונה 5 של נזקים ובדרך להפרד מהסדרה המעולה הזו.

In Heaven

New member
סרטי השבוע שלי

The Doom Generation
כל כך חיכיתי למשהו כזה מגרג אראקי וסוף סוף זה הגיע!
שלושת הסרטים הראשונים שלו (לא כולל דה לונג וויקנד, כי לא ניתן להשיג אותו) פשוט אכזבו אותי אחד אחרי השני ועכשיו הגיע הטירוף בצורת סרט הזה שפשוט טיגן לי כל תא במוח עם כמה מדהים זה היה.
הסרט הזה הגיע אליי כל כך בהפתעה, פשוט לא הייתי מוכן שגרג אראקי יעשה משהו בסגנון הזה... פשוט סרט טריפי בטירוף עם אווירת בי-מובי משוגעת, צבעוני בטירוף (no pun intended
), מופרע, ביזארי, המון גור מוגזם ומגוחך אז הל (במובן הטוב כמובן חח), ניהיליסטי, מצחיק בטירוף עם המון המון הומור שחור.. פשוט גאונות צרופה, אחד הדברים הכי מהנים שנעשו בלי שום ספק.
כמובן אי אפשר לשכוח את הפסקול היותר ממושלם של הסרט, שלמרות שהפסקולים של גרג אראקי מדהימים מהסרטים שלו שראיתי, הפסקול הזה מתעלה עליהם בכל כך הרבה רמות... בחירת שירים פשוט משוגעת (אליס (!!!) ובלו סקייד אנ קליר של סלואודייב, פנטריישן וסאמטיימז אולווייז של ג'יזס אנד מארי צ'יין, אנדרטואו של לאש, ניין אינצ' ניילז, רייד והרשימה לא נגמרת, ושלא נדבר על כל האיזכורים הגאוניים לדיס מורטאל קויל שהסרט מוצף בהם וכמובן את חולצות מיניסטרי שג'יימס דובאל תמיד מקפיד ללבוש בסרטים של אראקי חח)... ואם כבר מדברים על ג'יימס דובאל, הוא נתן פה הופעה פשוט גאונית ביחד עם רוז מקגוון המדהימה שללא ספק העלו את רמת החווייתיות של הסרט בהמון רמות.
עבודת הסינמטוגרפיה והעריכה בסרט פשוט מבורכת ואראקי עשה עבודה ממש פנטסטית בבימוי ובכתיבת התסריט הגאוני (שכן בין היתר הוא גם היה אחראי על עריכת הסרט).
טוב, הביקורת שלי מתבלגנת יותר ויותר, בערך כמו הסרט עצמו, אז אני אעצור ופשוט אגיד שזה סרט מושלם בכל קנה מידה אפשרי.
אם מקודם פקפקתי ביכולותיו של אראקי ליצור סרט שייתקרב לעור מסתורי, עכשיו לא רק שהוכח לי אחרת אלא שאני גם כל כך להוט להמשיך להתקדם בפילמוגרפיה שלו, ללא ספק במאי בחסד.
10/10

Standing Up
אני ציפיתי שהוא יהיה חיקוי מעפן של מונרייז קינגדום אבל לשמחתי ולהפתעתי הוא לא ממש היה חיקוי של מונרייז קינגדום (טוב, מלבד אולי הוויזואליות שלו שניסתה ממש קשה להתחקות אחרי מונרייז קינגדום) וללא ספק היה מהנה.
לא משהו שלא ראיתי לפני כן והסרט היה עמוס בקלישאות מן הסתם (לא שציפיתי אחרת...) אבל הוא עשה את העבודה שלו בצורה באמת טובה.
7/10

The Hunger Games: Catching Fire
באמת שאנשים יצאו מכל פרופורציות לגבי הסרט (שאגב, אין לי מושג למה רוב הביקורות ששמעתי עליו שליליות כי דווקא ב RYM לדוגמה הוא קיבל ביקורות ממש טובות יחסית לסרט בסגנון)... באמת שנהניתי ואני שמח שהחלטתי לצפות בו למרות כל השנאה ששמעתי כלפיו. כלומר, הוא לא הדהים אותי.. הוא לא היה קרוב אפילו, אבל אני חושב שהתגובות הזועמות קצת מוגזמות מדי.
סרט כיפי בסך הכל, שעתיים וחצי שעברו לי ממש ממש מהר (באמת שמאוד הופתעתי לטובה), הופעות מעולות של ג'ניפר לורנס המדהימה וג'נה מאלון, שלמרות התפקיד הקטן שלה הייתה ענקית... למרות כל זה שהדמויות היו מאוד מאוד שטחיות והסרט עמוס בקלישאות (במיוחד בצד ה"רומנטי" של הסרט שהיה פשוט זוועה... שזו אגב גם הייתה הבעיה הכי גדולה שלי בסרט הראשון).
סרט מהנה ללא ספק, שמח שהחלטתי לצפות בו.
7/10

Charlie Countryman
וגם הסרט הזה קיבל כל כך הרבה ביקורות שליליות וכל כך לא מגיע לו... זה סרט שראוי להמון הערכה לפי דעתי.
הסרט הזה הרגיש כמו חלום מטורף עם ווייב טריפי ביותר, עלילה ביזארית בטירוף שעם כמה שהיא הייתה חסרת פואנטה ככה היא הייתה סוחפת, דמויות שהחיבור אליהן מגיע כל כך בטבעיות (לפחות בשבילי)... באמת שאני לא יכול למצוא דבר אחד שלא אהבתי בסרט.
הקאסט כאן עשה עבודה אדירה לגמרי (עם הופעות גאוניות של שיה לה באף ומאדס מיקלסן) וכמובן גם הבמאי שעם סרט ביכורים כזה מדהים אני לגמרי צופה לו עתיד במיוחד בצד היותר טריפי של הקולנוע (אם הוא באמת ימשיך באותו כיוון של הסרט הזה... מקווה שכן).
בסרט היה סוג של הרגשת רפטטיביות כזו (בעיקר מבחינת האירועים ההזויים והרצף הביזארי שלהם) שהזכירה לי קצת את סטייל הרפטטיביות שהיה בספרינג ברייקרס... גם השימוש בלוקיישנים מיוחדים מאוד ובוויזואליות מאוד מאוד תרם לאווירת החלום של הסרט.
כמובן גם הפסקול שלו שעד עכשיו פשוט לא יוצא לי מהראש (הוא היה כל כך מדהים והשימוש בו היה כל כך טוב שכשיצאתי מאולם הקולנוע פשוט לא הפסקתי לזמזם את הת'ים של הסרט).
ממליץ ממליץ ממליץ בטירוף לצפות בו ולא לשים לב לביקורות המבאסות עליו... סרט שפשוט מלא בתשוקה ואווירה מדהימה, ללא ספק אחד הסרטים הכי טובים שיצאו השנה ופרדריק בונד הוא ללא ספק תגלית השנה בשבילי ואני ממש מחכה לעוד דברים שלו.
9/10

Out of the Furnace
את האמת שלא היו לי ממנו כל כך הרבה ציפיות (למרות הקאסט העצום שלו) אז לא התאכזבתי אבל יצאתי ממנו לגמרי בתחושת meh.
הסרט באמת היה עשוי בצורה מהודקת היטב וההופעות של הקאסט היו אדירות (במיוחד וודי הארלסון שבשבילי עשה את רוב הסרט) והרעיון הכללי שלו היה מסקרן ללא ספק.. אבל משהו שם פשוט היה חסר כל כך. הקצב שלו היה ממש לא טוב... הוא היה איטי אבל בצורה די מייגעת וכל האווירה שלו נתנה הרגשה ריקנית וחסרת תשוקה כזו... הוא הזכיר לי מאוד את ain't them bodies saints מהבחינה הזו כי גם איתו היו לי בדיוק את אותן בעיות.
6/10

Ghost in the Shell
וואו, אכזבה פשוט עצומה... מזמן לא התאכזבתי מסרט בצורה כזו.
אחרי כל הדיבורים והתשבוחות עליו ועל כך שהוא אחד מסרטי האנימה הכי משפיעים וטובים אי פעם אני באתי אליו עם ציפיות כל כך גבוהות ורציתי לראותו אותו כבר המון המון זמן והוא פשוט לא עמד בשום קריטריון שחשבתי שהוא יעמוד.
העלילה שלו בנאלית למדי, אנימציה די גרועה ומשעממת (ואני לא קונה את כל האמירות לגבי "הוא נוצר ב 95 וביחס לתקופה האנימציה והעיצוב שלו היו חדשניים ומרתקים" כי זה פשוט בולשיט... עובדה שהאנימציה של איינג'לז אג שנוצר ב 85, גם סרט של מאמורו אושי, מתעלה על האנימציה כאן באינסוף רמות, ועובדה שהאנימציה בסדרת האנימה ליין מסוף שנות התשעים מתעלה על האנימציה כאן באינסוף רמות ואותו דבר לגבי נאון ג'נסיס אוונגליון, אקירה, כל סרט של מיאזאקי והרשימה לא נגמרת), דמויות שפשוט אי אפשר להתחבר אליהן בשום צורה... העניין הוא שזה מוזר כי אלה הטענות שלי בכל סרט מכה שאני רואה, אז או שאני פשוט לא בנוי לסרטי מכה או שסרטי מכה פשוט נועדו בשביל סצינות אקשן מגניבות וזהו.
ואני לא יכול להתלונן, סצינות האקשן כאן היו אדירות לגמרי (זה גם רוב מה שנהניתי ממנו בסרט) אבל זה פשוט לא יכול להחזיק סרט שלם... הנקודה הכי חזקה של הסרט מבחינתי הייתה הפסקול שהוא פשוט יצירת מופת בפני עצמו ובזבוז מוחלט של פסקול כל כך מדהים בשביל סרט כל כך ריקני.
אני פשוט לא מאמין שהיוצר של הדבר הזה הוא אותו אדם שיצר יצירת מופת כמו איינג'לז אג.
6/10 (לולא הפסקול וסצינות האקשן האדירות הייתי נותן לו בסביבות 4/10)

In Bruges
ענק ענק ענק!
הופעה גאוניות של קולין פארל, כתיבת תסריט ברמה הכי גבוהה שיש, בימוי אדיר וחדשני, מוצף בהומור שחור כמו שאני אוהב...
הסרט הזה הוא הרבה יותר מסתם עוד קומדיית פשע, הוא כל כך מסקרן, מבריק, סוחף (מסוג הסרטים שהצופה נכנס ממש בצורה מנטלית לסרט, ככה אני הרגשתי לפחות) ומצחיק בצורה יוצאת דופן, עם קצב מהיר וסטייל אדיר ביותר.. נהניתי כמו משוגע.
מאוד אהבתי את השימוש בלוקיישנים בברוז' ואת הבחירה שלהם בסרט.. עשה לי חשק מטורף לבקר בעיר.
9/10

THOR1997

New member
ארבעה סרטים

ד"ר סטריינג'לאב- אוברייטד, אבל בכל זאת טוב מאוד. יש כמה בדיחות טובות מאוד והשחקנים מעולים. אין לי עוד הרבה מה לומר על הסרט הזה, אולי כי קצת ישנתי ב20 הדקות האחרונות שלו.

שבעה צעדים (2013)- צפייה שנייה בסרט, עדיין גרוע. הנה הביקורת המלאה שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2717686

החיים הסודיים של וולטר מיטי (קופי פייסט מהודעה קודמת): סרט קלישאתי לטווח הארוך אבל לא לקצר. כלומר יודעים איך הסיפור יתחיל ואיך הוא יגמר אבל כל מה שקורה באמצע לא צפוי. בסרט הזה יש הומור וכמה סצנות עם אפקטים טובים. הנופים שנראים במסע של וולטר גם מדהימים.
הופעות סבירות פלוס של השחקנים, בסך הכל מהנה

ממנטו: וואו, סרט מעולה. הקונספט של הסרט פשוט גאוני והטוויסטים והפניות שיש בו מפתיעים מאוד. השחקנים מעולים ואפילו זיהיתי אחד ששיחק גם בבאטמן מתחיל. אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי בזמן האחרון, מומלץ אם עדיין לא ראיתם.

reasonforall

Active member
השבוע

הודות לשלג הכבד שירד שסידר לי כמה ימי חופש מהלימודים, השלמתי פרקים.
- הומלנד - סיימתי את עונה 3
- איך פגשתי את אמא (עד הפרק האחרון ששודר)
- הישרדות ארה"ב
- OUAT

ראיתי גם סרט -
- חצות בפריז
פעם ראשונה שאני רואה את אוון ווילסון לא בקומדיה מטופשת, ואפשר לומר שאפילו אהבתי אותו בסרט הזה.
גיל (אוון ווילסון) וארוסתו מצטרפים להוריי הארוסה לנסיעה לפריז למטרת עסקים. גיל - תסריטאי המנסה לכתוב רומן מוצא את פריז קצת אחרת.
סרט מקסים. 7/10

danizeid

New member
סרט השבוע שלי

"אושר"של טוד סולנדס. הרבה שמעתי עליו, פעם ראשונה שראיתי אותו. בהחלט סרט יוצא דופן, חולני ומרתק...
הורדתי את storytelling ואני עכשיו מחכה להזדמנות פז של כמה שעות פנויות בשביל לראות אותו...

דון ג'ון.

עשוי מצויין ומשעשע לפרקים, אבל זה עדיין, כמו שתיאר מישהו שאני מכיר, מעצבן שהוא נראה כמו סרט שעשה אותו היפסטר בניסיון לחשוב איך זה להיות סחי.

BlackUnicorn

New member
ההוביט: מפלתו של סמאוג

ראינו אתמול באיימקס. אחרי ההוביט הראשון שאכזב אותי והרגיש לי ילדותי נורא, הגעתי לסרט נטולת ציפיות. סה"כ סרט שמתעלה על קודמו (בדומה לטרילוגיית שר הטבעות), אבל האקשן מצויין והסרט יפהפה מבחינה ויזואלית.

בדיעבד קראתי היום ש"ההוביט" נכתב כספר ילדים, מה שיכול להסביר את הבעייתיות שבו.
בסה"כ יופי של סרט, אבל לא מתקרב לשר הטבעות. 7.5/10

AsafA55

New member
מהשבועיים האחרונים

שוטרים מעולם אחר (2013)

אחים בדם (2013)

סקוט קופר הוא הבמאי של "לב לא שפוי" המצויין ושל "מסיבת הלוויה שלי" הטוב מאוד.
כריסטיאן בייל הוא..ובכן,כריסטיאן בייל.
הפוטנציאל גדול,העלילה נראית מרתקת,התחלת הסרט היתה מרתקת ומבטיחה ובכל זאת,"אחים בדם" הוא לא סרט טוב.
כשאני מדבר על התחלה הסרט,אני ממש מדבר על רבע השעה הראשונה שמנסה לבנות את הדמויות ואת העלילה,אבל כשגם בחצי השעה הבאה לא קורה כלום,זה הופך להיות לקצת מוגזם.
כשכבר כן התחיל לקרות משהו,זה היה טוב,אבל רק בהתחלה (כמו קודם) ואז זה היה צפוי ובנאלי כל כך שזה היה כמעט מביך.
וודי הארלסון בתפקיד הנבל וכריסטיאן בייל היו נקודות האור הבודדות של הסרט המאוד בינוני הזה.

ציון - 5/10

כחול הוא הצבע החם ביותר (2013)|סדגש
אתחיל מהשורה התחתונה - מדובר באחד מסרטי השנה שלי.
אדל היא נערה צעירה בחברה מאוד מתירנית שבה מדברים על הכל.
חייה משתנים כאשר היא פוגשת את אמה,סטודנטית כחולת שיער המבוגרת ממנה,מערכת היחסים שלהן הופכת למינית,מלאת תשוקה ואהבה ואדל מתמודדת עם הפיכתה לאישה ולאדם מבוגר.

הצילום המעט מפוזר ( לטובה)של הסרט ממרחק כמעט אפס נתן תחושת הזדהות וקרבה לדמויות.
אדל אקסורפולוס שגילמה את אדל,היא שחקנית מתחילה שגילמה את דמותה אדל,מעבר להיותה מתוקה אמיתית,היא העבירה את אישיותה של אדל בצורה מושלמת,את תמימות הנעורים בהתחלה,את ההתאהבות והתשוקה.
היא היתה פשוט מושלמת.
בכלל,אין הרבה סרטים שמצליחים לתאר מערכת יחסים וצמיחה של דמות בצורה טובה,הסרט הזה עשה את זה בצורה מושלמת.

דובר הרבה על סצינות המין הבוטות והארוכות שלו,ובכן,בתור גבר נורמלי שלא אומר "לא" למראה שתי נשים יפות עירומות,אני יכול להגיד בצורה נחרצת שאלו היו סצינות קולנועיות נהדרות,נחוצות להעביר את המסר של הסרט ובכנות,לא יכולתי להוריד את העיניים מהמסך,זה היה פשוט מהפנט,ושוב,לאו דווקא מהבחינה שאתם חושבים.

ציון - 9/10

ההוביט:מפלתו של סמאוג (2013)
איך למען השם הופכים ספר של כ-200 עמודים לשלושה סרטים בני כמעט 3 שעות כל אחד?
עם הרבה דיבורים...המון דיבורים למען האמת.
השעה הראשונה התישה אותי מעט,מודה שלא באתי לסרט במיטבי,ובכל זאת...ההקדמה היתה ארוכה מדי.
למרות זאת...תלת המימד החדשני של פיטר ג'קסון היה מופלא,וההרגשה של לצפות כמעט במחזה שמציג מולך היתה מדהימה.
השעה וחצי האחרונות (משפט קצת מגוחך...) היו טובות עם המון אקשן מצויין שקצת גרם לי לשכוח את ההתחלה.
רציתי לתת לסרט את הציון 7,אבל התלת מימד ביחד עם האקשן של הסוף הוסיפו לו עוד נקודה.

ציון - 8/10

השבוע שלי עם מרילין (2011)
מאוד הזכיר לי את הסרט "היצ'קוק" שהיה בנוי כמעט על אותו דבר,התרחש רובו על סט צילומים והתמקד בדמות קולנועית אקסצנטרית במיוחד.
מרילין כמו היצ'קוק היה סרט טוב,חביב ומעניין ובעיקר היה לי אינפורמטיבי מאוד וגרם לי להתעניין בדמותה של מונרו אפילו יותר.
מישל ווליאמס היתה מצוינת כרגיל ובסה"כ נהניתי מאוד מהסרט.

ציון - 7/10

ענן אטלס (2012)
אני חושב שאם הסרט הזה היה קצר יותר בנגיד...שעה,הוא היה טוב בהרבה.
שלוש שעות של סרט כל כך מורכב ומבולגן הן יותר מדי בשביל לגרום לצופה הממוצע לקלוט את המסר של יוצריו.
אז אני,כצופה ממוצע אמנם קלטתי כל סיפור בנפרד,חלק היו מעניינים יותר מאחרים,אבל חייב להודות שפספסתי את המסר של האח והאחות וואשובסקי,וחייב היה להיות כזה,אחרת מדובר בקשקוש גמור.
זה סרט שמצריך צפייה שנייה כדי לנסות להבין מה רצו ממני שם,אבל אחרי צפייה ראשונה מתישה למדי,יהיה לי מאוד קשה לעשות זאת.
ועם זאת - לא רע.

ציון - 6/10

אפסטרים קולור (2013)
סרט קטן ועצמאי של שיין קארות' שגם מככב.
לפי מה שקראתי,מדובר על בחור ובחורה שנפגשים ברכבת ומגלים על עבר משותף בו הם נחטפו,סוממו ונעשו עליהם ניסויים שכללו חזירים.
מה שראיתי בפועל היה קשקוש מבולבל ולא ברור שמשום מה זכה להערכה רבה מאוד.
ולי יש רק שאלה אחת - למה?

פסיפיק רים (2013)
פספסתי אותו בקולנוע והצטערתי,למזלי זכיתי לראות אותו בבית בתלת מימד באיכות מצויינת,וזה בהחלט מסוג הסרטים "שהרוויחו" את הצפייה בהם באיכות מעולה.
העלילה די פשוטה,אך הביצוע הויזואלי היה מרהיב.

ציון - 7/10

למעלה