סרטי השבוע

רק סרט אחד, ואיזה סרט!

כוח משיכה- בקרוב אני אכתוב ביקורת מלאה על הסרט המדהים הזה. כול מה שיש לי לומר כרגע זה שאתם חייבים לעזוב הכול וללכת לראות את הסרט הזה. וואו.

Murdock18

New member
מבחינתי הוא היה בזבוז של 50 ש"ח.

GK_FF

New member
אני ראיתי אתמול הקרודים...

זה היה אכזבה מטורפת... עצוב שזה הכניס יותר משומרי האגדות המעולה, שכנראה לא ימשיך לסרט שני אבל זה דווקא כן..................

4 מתוך 10

RoyceGracie

New member
השבועיים האחרונים שלי

The World's End 2013

סרט בריטי לא מצחיק על בחור שמאגד את חברים שלו לצעת בחזרה לעיירה בו הם גדלו לסיבוב בארים אחרון ודברים הופכים לאפוקליפטים. לא אהבתי בכלל... שעמום

Blades.Of.Glory[2007]
סרט עם וויל פרל אבל לא מהטובים שלו. עדיין משעשע ושווה צפיה. נהנתי בגדול

Mallrats.1995
סרט קאלט שהביא סרטי המשך כמו "דוגמה", ג'יי ובוב השקט ועוד. סרט על חבורה של חסרי חיים מסתובבים בקניון. אהבתי יחסית.

Raising.Arizona.1987
סרט הזוי עם ניקולס קייג' וג'ו גודמן הצעירים. ניקולס הוא פושע שהשתקם ואישתו רוצה תינוק, אז הם חוטפים יחד תינוק ודברים קורים. זה סרט כזה שנע בין המציאותי ללא מציאותי, דיי מקורי. בהחלט סרט קומדיה אבל לא ממש מכוון לשם (כמו שביג ליבובסקי מאד מצחיק אבל לא מכוון לשם).

The Foot Fist Way 2006
סרט מאד משעשע עם הדביל הזה דני מקברייד (שיחק עם בהרבה סרטים עם וויל פרל וגם בסרט החדש THE END). הוא מאמן קראטה מצ'ואיסט חסר מודעות עצמית שחושב שהוא מלך העולם. דיי מצחיק. שווה יחסית לסרט שאף אחד לא מכיר.

She's Out of My League (2010)
קומדיה רומנטית על בחור שנראה ממש ממוצע מינוס שאיכשהו יוצא עם הבחורה הכי שווה שיש. מצחיק לסירוגין. אם אתם אוהבים סרטים כאלה אז תאהבו גם את זה.

Wedding Crashers (2005)
סרט דיי מצחיק עם הצוות שחקנים הזה אואן וילסון והשני (שיחקו יחד עם ב"לדפוק התמחות"). הם זוג רווקים שהולכים לחתונות להתחיל עם בחורות. דיי משעשע

The Last Days On Mars 2013
סרט אימה, אני לא אוהב סרטי אימה. חבורה של מדענים ביום האחרון שלהם על מאדים לפני שמחליפים אותם בצוות חדש מגלים משהו שהופך את כל הסיפור למפחיד ונוראי.

Riddick 2013
חצי כח. בערך בסגנון של רידיק הקודם רק פחות טוב.

Black Death [2010]
ימי הביניים, כל אירופה סובלת מאבעבועות שחורות ומלא אנשים מתים. כומר צעיר נשלח יחד עם צוות של לוחמים לכפר מרוחק שאליו לא הגיעה המחלה. הם מגיעים לכפר ודברים מסתבכים. סרט נחמד למי שאוהב סרטי ימי ביניים, אבל לא חובה בכלל.

Turbo [2013]
סרט אנימציה דיי גרוע על שבלול שמקבל כוחות על אחרי שהוא נכנס לתוך אגזוז של מכונית מרוץ. הוא משתתף במירוצי פורמולה וזה... דיי גרוע, לא שווה צפיה.

2.Guns.2013
דנזל וושינגטון ומארק וולברג, זה הסרט הכי טוב שראיתי בשבועיים הללו אבל גם הוא לא הותיר חותם גדול. למרות שאחרי הכל זה עדיין דנזל וושינגטון אז קשה לפספס.

My Cousin Vinny (1992)
זה בערך הסרט היחיד של ג'ו פשי שהוא לא חתיכת חולה נפש, רוצח פושע. מסופר על 2 חבר'ה שנתפסים בטעות על רצח, הם בכלל חושבים שהם נעצרו על גנבת קופסאת שימורים ולכן מודים באשמה. בן הדוד שלהם ויני - ג'ו פשי הוא עורך דין כושל שמטפל בהם במשפט. סרט נחמד, שווה לראות !

Murdock18

New member
אני ממש אוהב את וויל פארל,

אבל מצאתי את "להבי התהילה" די מטופש ולא מצחיק בעליל. אני מצפה מאוד ל"והרי החדשות 2" שייצא בהמשך השנה! אהבתי מאוד את הופעת האורח שלו ב-Wedding Crashers, שזה בעצם הדבר היחיד שאהבתי בסרט הזה.

לא אהבתי את Mallrats ובכלל, אני לא אוהב אף סרט של קווין סמית'. במאי די אוברייטד לדעתי.

Aberforth

New member
אז ראיתי את כוח משיכה

קראתי אולי 20 ביקורות על הסרט הזה, וכעת, לאחר צפייה ב"כוח משיכה", אני לא מבין מה כולם עפים עליו (מבינים? עפים? כי זה בחלל החיצון...) על כל פנים, הסרט אכן מוציא את סנדרה בולוק מקטגורית השחקנית הבזויה ביותר בכל הזמנים והוא אכן מספק כמה רגעים יפים מבחינה ויזואלית, אבל מעבר לזה, יוסטון - יש לכם בעיה!

ביקורת מלא בקרוב.

lightflake

New member
אני מודה לך מאוד

לא ראיתי עדיין
ואני מת לראות!
אבל הציפיות שלי כל כך גבוהות שהייתי צריך שמישהו קצת ינמיך אותן כדי לא להתאכזב... כמובן אני אלך לזה בתלת מימד, אגב איפה יש איימקס תלת מימד בארץ? הייתי בניויורק ב"סוני ת'יאטר" וזה משהו מדהים וזה היה לפני יותר מ10 שנים אז אני מניח שהיום זה עוד יותר טוב אבל זה היה משהו פשוט עצום בגודלו

Murdock18

New member
מסכים!

גם אני לא מבין את ההתלהבות והשבחים הרבים שקיבל הסרט. הוא לגמרי סתמי.

Taker4ever

New member
ת'ור: העולם האפל.

סרט ממש משעשע. אקשן והומור, ועוד גם כמה טוויסטים. אין ספק שחוץ מסרטי באטמן, מארוול מנצחת את DC כשזה מגיע לסרטים.

Murdock18

New member
מארוול מנצחת ובגדול, אין ספק.

איזה טוויסטים היו בת'ור? אני מסכים שהסרט נחמד ומשעשע, אבל סה"כ הוא די צפוי ואין בו שום דבר יוצא דופן. אבל אני עדיין חושב שהוא מעולה, כאמור.

Taker4ever

New member
תגובה

קודם היו הטוויסטים עם התוכנית שת ת'ור ולוקי כדי להשמיד את מלאקית', ואחר כך הסוף, כשחשבנו שלוקי מת, בסוף מסתבר שהוא עדיין חי ועוד התחזה לאבא של ת'ור.

למעלה