סרטי השבוע

GK_FF

New member
חחחחחחחחחחחחח איזה סרט ילדות!

וגם מפגר כמו סרט שאוהבים כשילדים..

lightflake

New member
אולי תתפלא אם אני אגיד לך

לא רק שנהנתי מהסרט הזה
אני גם מאמין ב100% שהרעיון הבסיסי שמוצג בו הוא האמת לאמיתה לגבי העולם בו אנו חיים

GK_FF

New member
מכל סרטי המציאות המדומה שחיקו אחד את השני

בזמן שהוא יצא........ דווקא הוא צדק לדעתך??

lightflake

New member
לא
אני מאמין ברעיון הבסיסי

שהעולם הוא אשליה
זו לא המצאה חדשה בכלל (מתועד כבר מלפני אלפי שנים בהינדואיזם לדוגמה) פשוט בתקופתנו היא מגיעה בצורה כזו של מד"ב

ספציפית הסרט הזה פשוט ונחמד ואהבתי את ההחלפה של התפקיד של אותם שחקנים, זה טריק שתמיד מעניין לראות איך השחקן יבצע אותו

Murdock18

New member
ראיתי.

בזמנו נורא אהבתי אותו, אבל מאוד. כיום אני חושב שהוא נחמד, סה"כ סרט די חביב.

motti261

New member
ראינו את "דיברנו מספיק"

מאוד נהנתי, סרט מצחיק ומקסים.
כואב הלב ממש לראות את גיימס גנדולפיני, כל כך חבל, שחקן נהדר שהיינו צריכים להנות ממנו עוד הרבה שנים.

lightflake

New member
נזכרתי שראיתי גם את BLUBERRY

אממ.. סטייל מערבון עם קטע של מסע רוחני/פסיכולוגי/סמי הזיה/אנימציה פסיכדלית
הרעיון טוב מאוד הביצוע פחות, זה מזכיר לי שהייתי רוצה שיעשו מתישהו סרט או טרילוגיה רצינית על הספרים של קסטנדה (דון חואן וכו') זה יכול להיות מדהים !

עם ג'ולייט לואיס

Metro44

New member
השבוע שלי לבינתיים

הילדים של מחר - בימוי מדהים של קוארון. יש רגעים נהדרים, אבל, בתכל'ס, סרט ז'אנרי.. נהנתי בכל אופן.

BLEEDER - אחד הסרטים הטובים של ניקולס וינדינג רפן, אותנטי בטירוף, דמויות אמינות והופעות מעלפות. מומלץ.

סורק אפילה - סרט עמוק, אנימציה מדהימה.

בעולם טוב יותר - סרט טוב מאד, דמויות קצת מופשטות ורעיוניות מדיי אבל חוויה חזקה. משחק מצוין. והצילום - אגודל למעלה.

סערת רוחות (/תפסו מחסה?) - מעולה ומבעית. מייקל שאנון שחקן נדיר.

סרטים טובים אני רואה לאחרונה, ממש כיף.

sako10

New member
ראיתי השבוע את ...

איש הפלדה
סרט שונה לחלוטין ממה שהתרגלנו בגלגוליו הקודמים אם זה בקולנוע או בטלויזיה. הסרט הרבה יותר אפל, קר והדמות עצמה הרבה פגיע ורגישה. מאוד נהנתי וממליץ בחום.

הימים האחרונים על מאדים
הסרט נותן הרגשה של הנוסע השמיני (הראשון מ 1979) פוגש את המתים המהלכים. ליב שרייבר בתפקיד הראשי עושה עבודה מצויינת כמו כל צוות השחקנים המצומצם המופיע לצדו.

דפנה58

New member
סוף סוף וגאס - סרט שכייף לראות

הסרט סוף סוף וגאס מספר על ארבעה חברי ילדות נפגשים בגיל 60+ כדי לחגוג לחברם הרווק הנצחי מסיבת רווקים בלאס וגאס. סרט צבעוני עם הרבה מוסיקה, בחורות יפות, צחוקים ושחקנים מהשורה הראשונה (רוברט דה נירו, מורגן פרימן ומייקל דאגלס). סרט שההנאה ממנו מובטחת וכייף לראות אותו.
קישור לעמוד הסרט: http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=4021

GK_FF

New member
רק רציתי להגיד שגם אני ראיתי תור 2.......

וזה היה הרבה יותר טוב מהסרט הקודם!!!!!!!!
ואחלה סרט בפני עצמו.
סחטן.

למעלה