סרטי השבוע

Murdock18

New member
איזה קטע, אני חושב כמעט הפוך ממך.

הפרק עם הזבוב הוא כנראה בין הפרקים הבודדים שאני נורא אוהב בסדרה. פרק גדול! :-D

mrpink3

New member
ו'רק אלוהים סולח'

אמנם מצאתי את עצמי משועשע רבות, בעיקר מדברים שאני מניח שאם התייחסתי לסרט ברצינות; לא הייתי אומר להיות משועשע - עם זאת, יותר מידי מסתורי, יותר מידי לא קוהרנטי, יותר מידי סימבולי אם כי השילוב בין האמנות הכבדה, האיטית לבין האלימות הגרפית וההומור השחור הוא מעניין.

מיכאל1411

New member
מאוד אהבתי

MR Lordi

New member
מד מן- עונה 2

סדרה מעולה.
נתתי צ'אנס בפעם השלישית לסדרה והתמכרתי.
מה שאני כל כך אוהב שם זה שזה פשוט דרמה, וזה פשוט יחסית מבחינת הסיפור.
אין אקשן, מתח מטורף ובלגן.
דיאלוגים קצרים שם יותר מותחים מהרבה סצנות שראיתי בסרטים.
התחלתי לראות את העונה השלישית. (הפרק השלישי מדהים)
ואני מת על ג'נוארי ג'ונס.

לונג

New member
גם אצלי סדרה.

(מישהו אמר הוליווד גוססת?...)
בכל מקרה, סיימתי את העונה ה7 של "המגן", ולמרות שהעונה האחרונה הייתה קצת פחות טובה, הסיום שלה היה מדהים (פחות פרק הסיום ויותר השניים שלפניו), ולמרות חוסר צדק מסויים כלפי כמה דמויות, אהבתי מאוד את הסוף של ויק.
בכלל "המגן" נכנסת לרשימת הסדרות האהובות עליי, אמנם היא לא הצליחה לשחזר את הפיק של שתי העונות הראשונות אבל היא תמיד הצליחה להפתיע ולמתוח (ואני לעולם לא אסתכל על פורסט וויטאקר אותו דבר).

Murdock18

New member
אנחנו המילרים + שובר שורות

"אנחנו המילרים" (2013). קומדיה שקיבלה ביקורות די טובות, המליצו לי עליה לא מעט. סרט שמבטיח הרבה ובקושי מקיים. העביר לי את הזמן, אבל את מס' הפעמים שבאמת צחקתי אפשר לספור על יד אחת. סביר, 5/10.

שובר שורות - פרקי הסיום.
סדרה שנחשבת מופתית בעיני רבים, דעה שלא חלקתי עם כולם. היה לי קשה עם האיטיות שלה ובעיקר עם הדאוס אקס מכינה שהיה בחלק גדול ממנה. הסיבה היחידה שהחזקתי מעמד עד הסוף המר זה ג'סי, שפשוט התאהבתי בדמות שלו. שלושת פרקי הסיום סיפקו אותי מאוד ובמבט לאחור, אני חושב שאני מעריך יותר את הסדרה ממה שהערכתי אותה לאורך הצפייה בה בזמן אמת. למרות שיש לי איתה big issues, זו כן סדרה שאני יכול להבין למה היא הצליחה ושבכל זאת אני מסוגל להמליץ עליה. לצערי, החסרונות הגדולים שדיברתי עליהם הופיעו גם בפרקי הסיום ושם זה הכי צרם לי, יותר מתמיד. ובכל זאת, יצאתי מסופק ונרגש במידת מה ואני לא רואה איך יכלו לסיים את זה באופן מוצלח יותר. 9/10 לשלושת פרקי הסיום יחדיו.

THOR1997

New member
מסכים לגבי המילרים

כל החברים שלי מאוד נהנו ורק אני חשבתי שהסרט סתם "בסדר".

Murdock18

New member
כן, כמעט כולם המליצו לי עליו בהתלהבות

ותהיתי לרגע אם אני היחיד שלא אהב אותו. סרט בינוני, סביר.

השבוע ראיתי

סוף.- סרט מצחיק למדי. לא מתוחכם מדי או מציע משהו מעבר לצחוקים וגסויות אבל מצליח להצחיק רוב הזמן.
דראד- טראש לא רע. האקשן מעולה והרגעים בהילוך איטי מגניבים. סרט לא רע להעביר איתו שעה וחצי בכיף.
אסירים- מעולה. ארוך, קר וקודר אך גם מרתק ועם משחק משובח של יו ג'קמן. יצאתי מהסרט רועד מאוד.

Murdock18

New member
"סוף" סרט משעשע למדי.

בחציו הראשון נקרעתי מצחוק, החצי השני די פושר אבל משעשע לעיתים. הסוף אדיר, כמובן.

reasonforall

Active member
סרט אחד

פסיכו - מותחן האימה המפורסם של היצ'קוק מ-1960.
במשך זמן רב רציתי לראות, והשבוע זה קרה.
נהניתי מאוד. דמותו של נורמן בייטס מעולה ומשוחקת מצויין.
הסרט גרם לי לרצות לראות שוב את העונה הראשונה של הסדרה 'בייטס מוטל' המבוססת על הסרט (ומתרחשת כשנורמן היה קטן).

ראיתי עוד סרטים, אך אני לא זוכר בדיוק. הכל מנוהל באתר IMDB שכרגע לא זמין.

Murdock18

New member
"פסיכו" סרט חביב בהחלט,

אבל יש לי בעיה עם הסוף שלו. מסבירים שם את הטוויסט במשך כמה דקות טובות, כאילו שהצופים הם קשיי קליטה.

Murdock18

New member
פעם היה נדיר שלא הייתי רואה כלום,

היום נדיר שאני רואה אפילו סרט אחד.

alphac

New member
סיום עונה ראשונה של חניבעל

בניגוד לסדרות מתח של היום, שמכילות טוויסטים, תהיות של מה הולך לקרות בפרק הבא, חניבעל די שמרה על אותו קו ולא הגיעה לפיקים של מתח במשך העונה, בלי הפתעות.

למעשה נק' הסיום שלה הייתה רגע השיא של העונה כולה, והפעם היחידה שתהיתי איך זה הולך להמשיך מכאן.

בכל זאת, בגלל הייחודיות הפסיכודלית שלה, נהניתי לצפות בה ואני בהחלט מצפה לעונה הבאה.

למעלה