סרטי השבוע

Murdock18

New member
איפה הספוילר?

alphac

New member
ובכן....

חשבתי שאולי זה שאין מה לצפות לאיזשהו טוויסט בעונה זה ספוילר בפני עצמו, אבל תכלס זה סתם אובר רגישות מצידי

alphac

New member
אגב

בתור אחד שלא ראה את הסדרה, איך אתה מעז להיכנס להודעה מספוילרת? (לכאורה
)

Murdock18

New member
הסקרנות, הסקרנות...

הייתי חייב לדעת מה דעתך המפורטת עליה.

Murdock18

New member
אם נייט שאמאמאמאלאן כזה מעפן.

יש לו את "בלתי שביר" שנחמד ביותר וזהו, השאר שלו פשוט חרא.

Murdock18

New member
שכחתי ממנו לגמרי.

האמת, מודה ומתוודה, גם אני נהניתי ממנו. סרט די מטופש, אבל מהנה באיזשהו אופן. מעין גילטי פלז'ר שכזה.

BlackUnicorn

New member
אבדון, ההתנקשות בג'סי ג'יימס והסדרה girls

אבדון -
אחלה סרט, אני מאוד אוהבת את הסגנון הזה. יש 2 בעיות מבחינתי עם הסרט הזה - הראשונה היא חוסר הכימיה המוחלט בין טום קרוז לאולגה קורילנקו (?). הם ממש לא משכנעים. מצד שני, זה לא בדיוק סרט שמתרכז ברומנטיקה אז זה לא ממש קריטי.
שנית, יש כל מיני שאלות שנשארו פתוחות/לא ברורות, כלומר התסריט מבחינתי לא היה מהוקצע מספיק.
הסרט הזכיר לי טיפה את "מון" המצויין (והטוב בהרבה, בדרכו שלו).
סה"כ כיפי ומעניין - 7/10

ההתנקשות בג'סי ג'יימס ע"י רוברט פורד הפחדן -
ראיתי אותו בעקבות ההמלצות כאן בפורום. אני אוהבת דווקא מערבונים, אוהבת את השחקנים שם אבל שנאתי את הסרט. אלוהים, איזה שיעמום!!!! כמה דיבורים שלא קשורים לכלום, ולא מעניינים, ולא מותחים ולא כלום. בשעה וחצי הראשונות סצינה אחת מעניינת. זהו. הבימוי מעצבן ודרך הצגת הסיפור עוד יותר. אחרי שעה וחצי נשברתי.
בעלי שהמשיך לראות אמר לי שזה גם נמשך ככה... מבחינתו זה היה מעניין רק בגלל שזה סיפור אמיתי. נו, שוויין.
4/10

Girls -
ראיתי את שתי העונות. הראשונה יותר טובה מהשנייה, אבל עדיין זו אחלה סדרה ואני מחכה בקוצר רוח לעונה השלישית :)

Murdock18

New member
אני תמיד ממליץ על

"ההתנקשות ב..." כשיש לי את ההזדמנות. לא מפתיע אותי שלא אהבת אותו לצערי, כי באמת מדובר בסרט איטי, ארוך וכבד נורא. לדעתי האישית הוא מופתי, כפי שאמרתי לא פעם, והוא הסרט האהוב עליי.

אגב, מצאתי את אבדון די מטופש, אבל לפחות הוא מעביר את הזמן. הייתי אומר שהוא סביר בקושי.

BlackUnicorn

New member
הוא לא היה כבד בעיניי. אין לי בעיה עם סרטים

כבדים וארוכים.. הוא פשוט היה משעמם. אבל ממש...

Murdock18

New member
כן, אני יודע.

אני זוכר שאת אוהבת למשל את "רקוויאם לחלום". בכל אופן, חשבתי שאולי זו הסיבה שמצאת אותו משעמם.

BlackUnicorn

New member
פשש איזה זיכרון, יפה.

(הזיכרון שלי כמו של אישה בת 90, בחיי...).
יש הרבה סרטים כבדים ואיטיים שאני אוהבת, זה לא אחד מהם, גם לא התחברתי לאף אחת מהדמויות... מצאתי את קייסי אפלק די מעצבן. בראד פיט לא התעלה על עצמו, ודווקא יש לו יציאות לפעמים. אבל זה בעיקר דרך העברת הסיפור, שהייתה לא זורמת בעיניי.

Murdock18

New member
דווקא נורא אהבתי

את המשחק של קייסי אפלק בסרט, למרות שאני חושב שהוא שחקן גרוע ומעצבן באופן כללי. הרגשתי שהדמות הזו יושבת עליו בול. גם את המשחק של בראד פיט נורא אהבתי ובעצם את של כל הקאסט. זו אחת מנקודות הזכות של הסרט, לדעתי.

לא הייתה לי בעיה עם אופן הצגת הסיפור, אפילו די טהבתי טותה. הקריינות הייתה סבבה והיא גם נפכה את הסוף לנורא עצמתי בעיני.

Murdock18

New member
דווקא נורא אהבתי

את המשחק של קייסי אפלק בסרט, למרות שאני חושב שהוא שחקן גרוע ומעצבן באופן כללי. הרגשתי שהדמות הזו יושבת עליו בול. גם את המשחק של בראד פיט נורא אהבתי ובעצם את של כל הקאסט. זו אחת מנקודות הזכות של הסרט, לדעתי.

לא הייתה לי בעיה עם אופן הצגת הסיפור, אפילו די אהבתי אותה. הקריינות הייתה סבבה והיא גם נפכה את הסוף לנורא עצמתי בעיני.

RoyceGracie

New member
חששתי לרגע שהסרט ההתנקשות בג'סי ג'יימס...

יהיה גרוע, בעקבות הביקורת שלך. אבל אז ראיתי שאהבת את אבדון , שלטעמי הוא ביזיון של סרט. אז יש מצב שאני אוהב את ההתנקשות בג'סי ג'יימס....

BlackUnicorn

New member
אין קשר בין השניים. אבדון הוא לא סרט מופלא

אבל הסגנון הוא גילטי פלז'ר שלי. ואין שום צורך להתנשא מעליי, תודה

למעלה