סרטי השבוע

ראיתי סדרה... וזה לא מה שאתם חושבים.

אני לא מחשיב את עצמי גיק, ובדרך כלל בזתי לאנשים בגילי שעדיין אוהבים לראות סדרות מצויירות של ערוץ דיסני - יותר נכון, "פיניאס ופרב". אבל חבר אחד הצליח לשכנע אותי לראות סדרה חדשה בשם Gravity Fall ו... וואו, ממש הופתעתי לטובה. זה לא טוב רק ביחס לערוץ דיסני, אלא בכללי לסדרת הרפתקאות-אנימציה-לילדים-אבל-בהרבה-מובנים-גם-למבוגרים. ככה בדיוק צריך לעשות דברים בסגנון. הדמויות נפלאות, הכתיבה מופתית ביחס לז'אנר, היצירתיות והקומדיה המבריקה מפתיעים בכל פעם מחדש, ויש בסדרה אלמנט מאוד גדול של מסתורין לאבקראפטי (מאופיין בעשרות אם לא מאות ביצי פסחא ורמיזות לעתיד לבוא שמפוזרות בסדרה) שפשוט ריתק אותי. כן, אתם בטח צוחקים עליי, אבל להגנתי אומר שגם אני מופתע מעצמי שעד כדי כך אהבתי את זה.

aשרון

New member
כל עבודה מכבדת את בעליה.....

לא משנה במה אתה בוחר לצפות, אתה לא צריך להתבייש בזה !

והבוז המתנשא הזה שאתה מדבר עליו, מונע מאנשים רבים לראות מעבר לפני השטח, מוסר ההשכל מזה הוא : שצריך לשמור על ראש פתוח .

GK_FF

New member
לא שמעתי על זה מעולם..

אבל הארט נראה ממש קומי בעוד אתה מדבר עליו ברמה דרמתית.. מוזר, מעניין, אבל הארט לא לטעמי..

לא אמרתי שהוא דרמטי.

זאת קומדייה בראש ובראשונה, והיא מאוד מוצלחת בתחום הזה. אבל אם חופרים מספיק עמוק מוצאים פה משהו הרבה יותר מורכב מזה.

ולפני שתסביר את זה

ב"יש מלא חורים וכל מיני דברים מעצבנים וכל הזמן דמויות עושות דברים שלא מתאימים להן" - הנה, בתגובות פה יכולים להיות הסברים לכל טענה כמעט שתהיה לך.
אבל לא, בעצם כל המגיבים שם זה פאנבויז טינייג'רס שרוצים להרגיש את עצמם חכמים אז הם אוהבים את הסדרה "חסרת הביטחון ומלאת האגו ותראו אותי אני מיסטר פינק ואני נשגב כי אני יודע להשתמש במונחים לועזיים כמו ירון לונדון ויש לי יכולות ניתוח של אקדמאי ואני אוהב את כתבי ניטשה!!1"
http://tvyaddo.com/2013/09/breaking-bad-05x16-felina/

mrpink3

New member
מעולם לא אמרתי דבר כזה

1) אני לא לא-אוהב את הסדרה בעקבות חורים מסוימים, או דמויות לא אמינות (למרות שאין ספק שיש שם את זה בשפע) אלא בגלל שאני . תסמונת קלאסית של המשתמש הטאמבלרי-רדיטי היא המחשבה ש'אם אתה לא בדעה שלי', 'אם אתה לא בצד שלי אז זה בטח כי לא הבנת משהו'. גישה מתנשאת אך תמימה בדרכה שלה.

2) הסדרה לא טובה לטעמי. היא מאולצת, למעשה היא כל כך מאולצת שהיא אפילו לא בנאלית. כאילו מתאמצת למצוא חן כך שהיא לא מביעה שום רגש אמיתי, שום עלילה מקורית.

בחיים לא נכנסתי לטאמבלר או רדיט.

א. "אלא בגלל שאני"... מה? נראה שרצית לרשום שם משהו אבל הפסקת באמצע.
ב. מה זה "מאולץ"? תגדיר מאולץ ותביא דוגמאות. אתה זורק משפטים בלי לפרט. תמיד.

Top10Movies

New member
סתם מתעניין

כמה תגובות למטה אתה יורד על פון טרייר, בדיוק איך שהוא יורד על "שובר שורות" - מה ההבדל ביניכם?

כי הוא עושה את זה באופן הרבה יותר תכוף,

הרבה יותר בוטה, הרבה יותר טרולי, הרבה יותר מתנשא, הרבה יותר מניאקי, הרבה ארסי.

Top10Movies

New member
האמת שדווקא

אני רואה את זה יותר ממך...

אולי לא סתם קוראים לך שנאוצר :)

Top10Movies

New member
אתה רואה, צדקתי

אני פה שנים אגב, פשוט שיניתי ניק כדי לפתוח בלוג בשם חדש...

אבל נחמד שאתה עושה הנחות...

Top10Movies

New member
אז תהיה יותר רגוע

בסה"כ אנחנו מדברים פה על נושאים שהם אישיים, לא כל אחד אוהב אותו דבר...

אין סיבה לזכור טינות מהעבר, כשמדברים על ביקורת לסרט/סדרה...

בסה"כ דעתך חשובה וגם הדעה שלו

למעלה