2 סרטים + דקסטר
אסירים
דניס וילנב כבר הרשים אותי מאוד עם סרטו הקודם 'האישה ששרה', כך שלא יכולתי שלא לצפות לסרטו החדש עתור הכוכבים בעל הטריילר הבהחלט מושך.
לא התאכזבתי, סרט מצוין, מייאש, מרתק, משוחק מצוין, מצולם נפלא, אם כי היה אפשר בהחלט לקצץ ממנו פה ושם סצינות, היו לא מעט שניסו להוסיף לאווירה
הקודרת אבל הם סתם העיקו. שווה צפייה בהחלט.
בית לחם
פתיחה מוצלחת, לאחר מכן הסרט הרגיש לי קצת לא ממוקד - התראות על פיגוע בירושלים, בלגן... רגע, תנו לי שנייה לנשום ולהכנס לסרט.
בהמשך עדיין הרגשתי שהתסריט לא ממוקד מספיק, אך למרות זאת היה סוחף, אינטנסיבי ומרתק, כשבאמצע יש סצינת אקשן שהותירה
אותי פעור פה, לא האמנתי שכזה דבר נעשה בישראל ועוד בסרט הראשון של הבמאי, שאפו בהחלט.
חבל לי שלא פרטו מעט על תחילת השיתוף פעולה של סנפור ורזי, וצחי הלוי ממש אנמי, לא שיחק מוצלח לדעתי, אפילו הוריד לי מהסרט. בכלל היו דברים שהרגשתי
שמגיע להם יותר התמקדות ולא קיבלו. סיום הסרט חזק.
דקסטר - עונה אחרונה (אולי
)
לא האמנתי שיגיע הרגע שבו אייחל לרגע שהסדרה תגמר כבר. העונה דווקא התחילה מעניין, יחסי דברה-ווגל-דקסטר בהחלט היוו מוקד עניין,
לא דקסטר של פעם, הייתה הרגשה של סתמיות, אבל הסדרה עדיין נותרה מבדרת בעיני. אפילו יחסי זאק-דקסטר היו מעניינים. לא יודע מה קרה להם באמצע, הסדרה הפכה לה לטלנובלה גרועה, כל כך הרבה התעסקות בדברים לא מעניינים - הבת של מסוקה, משולש קווין-דברה-ג'יימי, אלווי, שתפסו חלקים נרחבים מהפרקים. הסדרה מעולם לא הצטיינה בכתיבת דמויות משנה, אבל בעונות הקודמות זה לא הפריע כ"כ כמו בעונה הזאת! כמה התעסקות בחרא! המסקנות שאליהם דקסטר הגיע בסיום מעניינות ונכונות, אך עדיין הסיום מאותן בעיות של שאר העונה, למרות שהוא לא מזוויע כמו שעושים ממנו. חבל דקסטר, חבל.