סרטי השבוע

ערן1987

New member
סרטים מפסטיבל חיפה, מהתקופה האחרונה והשבוע

הייתה לי תקופה מוצלחת:

אנחנו המילרים: זה מפגר במובן הטוב של המילה. מצחיק מאוד, דבילי לחלוטין, גס, מלוכלך, שוביניסטי, גזעני ומה לא. מה כן? קורע.

הנוער: עשוי היטב, די מותח אבל לא ממצה את הפוטנציאל שלו. רמת המשחק של התאומים לא אחידה אבל בסה"כ הם עושים את העבודה. קצת כבד למי שלא רגיל לסרטים לא הוליוודיים.

בית לחם: ככה עושים דרמת מתח פוליטית בישראל - עושים אותה היטב. משחק מצוין של כל הקאסט, בימוי מהודק, הרבה מתח וסצנות אקשן לא רעות עם תסריט שמפתיע ושמהלך בצורה טובה בין שני צדי המפה הפוליטית, גם אם בסופו של דבר הוא נוטה לכיוון אחד יותר מאשר לאחר (ואין בזה שום דבר רע). ממליץ מאוד.

סוף.: עוד סרט מפגר במובן הטוב של המילה. הוח, איזה שטויות יש בו! מצחיק כמעט לכל אורכו (מייקל סרה
) גם אם הוא נהייה מאוד מטיף מבחינה דתית (אבל עשו את זה בצורה משעשעת) וקצת מתדרדר מבחינת הצחוקים בחצי השני שלו. עדיין, מי שאוהב בדיחות על הוליווד מהוליווד יהנה פה מאוד.

אסירים: שמעתי המון על הסרט הזה והוא בהחלט עושה את העבודה. מותח, מעניין, משחק מצוין של כל הקאסט (מליסה ליאו מלכה!
באמת שרק כשראיתי את השם שלה בקרדיטים ידעתי שזו היא, במהלך כל הסרט לא הייתי בטוח בכלל) גם אם הוא נמרח לא מעט וזה קצת חבל כי אם היו מקצצים ממנו כ-20 דק' הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב.

ועכשיו, קצת מפסטיבל חיפה.

מנותקים: סרט עם ג'ייסון בייטמן, הופ דייוויס והסקנדינבי ההוא מ"דם אמיתי" על השפעת הטכנולוגיה של ימינו על חיינו. כמובן שכל המקרים כאן קיצוניים מאוד אבל הסרט עשוי טוב, מותח, מרגש מאוד בסופו וגם אם לא כל הסיפורים אחידים ברמתם הוא בהחלט לא משעמם לרגע אחד. והקאסט משובח (חוץ מהסקנדינבי).

Bekas: קומדיה כורדית על שני ילדים-אחים יתומים שרוצים להגיע לאמריקה בתקופה שלפני מלחמת המפרץ. זה חמוד וזה מעביר כשעה וחצי בכיף, גם אם יש בסרט כמה וכמה בעיות תסריטאיות גדולות מאוד.

כוח כבידה/Gravity: ההיי-לייט של השנה שלי. חפרתי עליו המון בפורומים אחרים ואין לי כוח להיכנס לזה שוב אבל בעיקרון סרט פסיכי ומטורף שכל שנייה שעוברת בו יותר מותחת ומעניינת מזו שקדמה לה. סנדרה בולוק מעולה, הבימוי מבריק, האפקטים מרהיבי עיניים, הפסקול מוסיף מאוד לאווירה והסיפור מהודק ולא מזלזל לרגע בצופה (למרות כמה קלישאות שעוברות היטב תודות לסנדרה ולבימוי הנכון שלהן). בקצרה, כי באמת שאין לי כוח להרחיב עוד, כרגע זה בהחלט סרט השנה שלי.

זהו, חפרתי :)

gavrik

New member
באסה

הסרט האחרון שראיתי בפסטיבל חיפה היה בוראט ב-2006
(מרגיש זקן)
אני צריך להתחיל לעקוב אחרי התוכנייה בשנים הבאות

ערן1987

New member
כבר שני אנשים שונים שלא מכירים אחד את השני

אמרו לי שהם ראו פירסומים שהסרט יוצא עוד שבוע-שבועיים, אז אם הם צודקים אתה מרוויח

ערן1987

New member
תלת מימד מעולה! אני חושב שהוא מוסיף ה-מ-ו-ן

למתח כי אתה אשכרה רואה דברים שעפים עליך (קרה לי איזה פעמיים שקפצתי בכיסא מדברים ש"עפו" עליי) ואתה מצליח להבין את המיקום של סנדרה וג'ורג' בחלל לעומת מה שסביבם ככה שאתה מרגיש יותר בתוך הסרט. חובה לדעתי בתלת מימד, מהטובים והראויים ביותר שראיתי.

Murdock18

New member
על "סוף."

סרט משעשע למדי, החצי השני של הסרט באמת פחות מוצלח מהחלק הראשון.

RoyceGracie

New member
השבוע שלי בקצרה

The Princess Bride (1987)
קלאסיקה יפה, חובה לכל מי שלא ראה. סרט טוב לראות עם ילדים.

The.Big.Lebowski
ראיתי עם חברים שראו פעם ראשונה, אחרי צפיה שלישית בערך שלי בזה אתה מבין כמה שהסרט הזה מורכב ומלא בדמויות. אם לשניה מאבדים ריכוז דברים מתבלבלים בראש. מה שקרה לחברים שלי. סרט טוב מאד

Miller's Crossing (1990)
נחמד, סרט גנגסטרים עם מערך השתלשלות קצת מקרי ולא הגיוני. לא הבנתי למה קיבל כזה ציון גבוהה ב IMDB, הוא לא רע, אבל גם לא שווה 8 ומשהו

Pacific Rim 2013
נהנתי מאד לראות את הסרט הזה, כמו עוד סרט מארבל אבל באמת עשוי נחמד ויפה. מסופר על מעבר בין עולמות שחייזרים עוברים דרכו כל הזמן כדי להרוס את כדור הארץ ובני האדם בנו רובוטים עצומים להלחם בהם. קצת צפוי ולא מרגש אבל עבודה מאד טובה על האווירה והסצנות והגראפיקה. נהנתי מאד לראות במקרן - מתאים לקולנוע.

BlackUnicorn

New member
"סוף".

אין לי הרבה מה להגיד - סרט עם בדיחות מפגרות. מתאים כשרוצים שעתיים לניתוק המוח... לא נשפכתי מצחוק אבל כן נהנתי סה"כ.
לא בדיוק סרט השנה וגם לא סרט שאזכור לאורך זמן, אבל חביב.

6/10

ועוד אחד

סוף.- לא סרט מתוחכם במיוחד או משהו שאזכור להרבה זמן אבל הוא עושה את העבודה. הוא מצליח להצחיק ויש בו הופעות משעשעות של כוכבי הוליווד בתפקיד עצמם. העביר לי את הזמן בהנאה (ואגב, ח"ח על השימוש בבלאק סאבת' בקרדיטים בסיום. אחת הפעמים הבודדות שראיתי את כול הקרדיטים בסוף בגלל השיר המעולה).

למעלה