סרטי השבוע

** רוזבד

New member
רק אחד

״שנות חיינו היפות ביותר״
קלאסיקה נהדרת בבימויו של וויליאם וויילר,
הסרט נעשה ב-1946, לאחר מלחה״ע השנייה ואף עוסק בנושא,
חייהם של חיילים אמריקאים שחוזרים מהמלחמה והקושי שלהם באזרחות,
הסרט זכה ב-7 אוסקרים (כולל הסרט) ובנוסף פרס מיוחד לשחקן הרולד ראסל (שהשתתף במלחמה ואיבד את ידיו) שעצם השתתפותו בסרט הראתה שיש תקווה אחרי המלחמה, למרות הקשיים,
הסרט נוטף פטריוטיות (ואני סבור שעל כך האוסקרים) אבל אני חושב שלאותה תקופה (אם לא שופטים את הסרט בעיניים של היום) זה מה שהוכיח לאמריקאים שהחיים נמשכים כרגיל אחרי המלחמה,
אני כמובן ממליץ, באופן כללי לכולם, ולאוהבי קלאסיקות במיוחד

Colfax

New member
הסרט שהיחיד מבין זוכי ה- Best Picture

שאין בכוונתי לראות אי פעם. ואתה יכול לנחש למה. עד עכשיו כבר ראיתי 58 מתוכם (מתוך 85 הסרטים הזוכים).

Murdock18

New member
הישג מרשים.

אני זוכר שלא אהבתי אותו אחרי הצפייה בו

ועם הזמן כשהייתי נזכר בו הוא היה נראה לי יותר ויותר טוב... אותו הדבר קרה לי בסרט אחר של ווילר, "חופשה ברומא".

yaeli54

New member
סרט מצויין

ראיתי אותו לפני כמה שנים ומאוד התרגשתי ממנו למרות כל השנים,
עוד קלאסיקה מצויינת שראיתי לא מזמן, גברת מיניבר, מ-1942.
גם סרט תעמולתי מאוד (בעיקר בסיומו) , אך זה לא כל כך הוגן לשפוט אותו בזמננו
שאין על הבריטים איום הפצצות תמידי.

Demon Barber

New member
סוף סוף יותר מסרט אחד!

סטוקר - סרטו הראשון של פארק בארה"ב לו ציפיתי רבות. מה רבה הייתה אכזבתי...
השחקנים נהדרים (בעיקר מתיו גודי בהופעה מטרידה במיוחד), האווירה מחשמלת, הצילום מרהיב והבימוי מצוין כיאה לפארק.
אבל מה - תסריט על הפנים. ממש. הסיפור בבסיסו מעניין אבל אין לו מספיק בשר בשביל סרט באורך של שעה וארבעים. לקראת סיומו
נהיה מגוחך ומופרך, דמותה של ניקול קידמן לא מפותחת כראוי, ולמרות כל הדברים הטובים שציינתי למעלה זה לא מציל את הסרט...

מהיר ועצבני 6
אין יותר מדי מה להגיד על זה. סרט ראשון שאני רואה בסדרה הזאת,
מוזיקה טובה, אקשן בסדר, לא שווה קולנוע.

הקריאה
סרט מפתיע ומותח מתחילתו עד סופו, האלי ברי בתפקיד מצוין (ואני לא מת עליה בלשון המעטה).
לא סגור עדיין מה אני חושב על הסיום...

Murdock18

New member
ראיתי את "מהיר ועצבני" 1-2-3

ואני לא מבין על מה כל הרעש. הראשון והשני סתמיים במקרה הטוב, את השלישי אפילו לא צלחתי עד סופו.

ואני ראיתי השבוע בנאדם

שנוסע על 100 במגרש חנייה ורוצה ללכת לראות את הסרט השישי כדי "להיטען", אמיתי.

alphac

New member
לטעמי

1 מעולה, 2 היה מעט פחות טוב (הלך יותר לצד הקומי) אבל גם היה סבבה.
מסכים לגבי 3, לא טרחתי לראות מעבר לכמה דקות (בעיקר מהידיעה שוין דיזל ופול ווקר לא מככבים בו, שלדעתי הם אלה שעושים את הסדרה).

מה לא אהבת ב-1?

GK_FF

New member
הקוסם מארץ אוז.........

oz the great and powerful
אוקיי אז זה סרט דיי שטחי ומבולגן אבל נהנתי ממנו. כל הסרט חשבתי שאתן לו בין 4 ל-5 אבל הסוף היה פשוט כל כך רע (זאת אומרת, לא פטר דילמות חשובות שהיו לו או פטר אותן בצורה רעה ומגוחכת) שאתן לו 3. פרנקו וגם שאר הקאסט הפתיעו אותי ממש לטובה כי אלה לא שחקנים שאני מחבב בדרך כלל. הקוף והילדה היו דיי מעצבנים וחבל (ביחוד על הילדה כי היה לה עיצוב יפה). יש כמה סצינות ורעיונות מגניבים ומפתיעים אפילו כשהיה לי הרבה ספויילרים לסרט מהקליפ היפיפה של שיר הנושא (אחת הסיבות שפתאום נתקפתי רצון לראות את הסרט כל כך). אני מחכה לסרט ההמשך וייתכן שגם אראה אותו בקולנוע...
3\4 מתוך 10

ראיתי גם פרק ראשון של האנימה הספק-פדופילית Hyper Police שהשרה אותי מספיק כדי לכתוב עליו רשומה בבלוג וגם אני רואה עם בן זוגי את העונה השניה של Game of Thrones, כרגע עונה שניה פרק 3, זו סדרה טובה בעקרון למרות שהיא לא שומרת על רמה לכל אורכה. אבל ללא ספק יש בה כמה רגעי שיא מדהימים.

timboy123

New member
רק שניים, וכאלה שכבר ראיתי, אבל מהאהובים עלי-

היה לי השבוע יום בו קרה משהו שעיצבן, איכזב והכעיס אותי מאוד, אז באותו היום התנחמתי עם שניים מהסרטים האהובים עלי-

1. ממזרים חסרי כבוד-

האהוב עלי של טרנטינו.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=65&messageid=164399323
מאז הוא הספיק לעלות אצלי ל10/10

2. העולם מצחיק-

הישראלי האהוב עלי בכל הזמנים
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=65&messageid=162879452

(וואו, כמה זמן לקח לי לחפש את ההודעה הזאת!
)

Colfax

New member
מה יכול להיות כל כך אהוב ב"ממזרים חסרי כבוד"?

לראות קבוצת חיילים אמריקאים שיוצאים להרוג כמה שיוצר נאצים כדי להסיר להם את הקרקפת, או לחילופין לחרוט להם את סימן צלב הקרס, במקרה שהם נשארים בחיים. במיוחד שלסרט הזה יש את אחת הפתיחות המשעממות שאי פעם ראיתי. לא הצלחתי לראות את הגאונות בסרט, פרט לחצי השעה האחרונה.

mrpink3

New member
הפרק של הממזרים

הוא הקצר ביותר בסרט. אני בספק אם אתה באמת סבור כי על זה הסרט, וזה מה שיש בו. הרי כל סרט של טרנטינו הוא בעל עלילה קצרה ופשוטה הניתנת בקלות לכיפוף דמגוגי.

סלאש גאונות אמיתית:
ביין: 'חזרת עד לכאן כדי למות יחד עם העיר שלך?'
באטמן: 'לא, באתי לעצור אותך'

לפנתיאון

GK_FF

New member
רק החצי שעה האחרונה?

אם כמה שאני מסכים שזה סיום מדהים מה דעתך על כל העלילה של שושנה? האין היא מכילה סצינות מדהיות?

BlackUnicorn

New member
מסכימה. סרט מעיק ולא מעניין, שעד היום

אני לא מצליחה להבין מה כל כך אוהבים בו.

למעלה